Диета

Как да отслабвам без диети

Pin
Send
Share
Send


Паунда от мазнини съдържа 3500 калории. Можете да сваляте 500 калории всеки ден, за да загубите половин килограм и можете да поддържате това, като не го превишавате. Тази статия изброява някои от начините, по които можете да отслабнете, без да се подлагате на диета, като направите някои прости решения.

1. Хранене на закуска всеки ден:

Яденето на закуска е добър навик и проучванията показват, че хората, които закусват всяка сутрин, са загубили тегло по-бързо и яденето на закуска е единствената причина за това. Пропускането на закуска, за да намалите калориите, е лош избор и в края на краищата ще преминете на храна през целия ден, за да компенсирате изгубените калории. Според проучванията, хората с ядене на закуска са имали по-нисък ИТМ, отколкото тези, които я пропускат. Купа от зърнени храни или пълнозърнести мюсли с мляко и сок, заедно с някои плодове, правят здравословна и добра закуска. Този метод ще ви помогне да отслабнете без диета.

Виж повече: Как да отслабвам в лицето и бузите

2. Поддържане на кухнята затворена през нощта:

Късната нощ за храна е основната причина за затлъстяването. Ако държите кухнята затворена през нощта, можете да избегнете това. Трябва да откриете време през нощта, след което няма да ядете. Можете да си поръчате чай или мляко вместо шоколад или кейк или сандвич, за който пожелаете. Не забравяйте да почиствате. Този метод ще ви помогне да отслабнете без диета.

3. Бъдете внимателни към калориите в течности, които пиете:

Подсладените и газирани напитки съдържат много захар, която ви кара да приемате повече калории, но няма да удовлетворите глада си. Пийте вода, ароматизирани или дори билкови води, за да утолите жаждата си. Можете дори да отидете за билкови или зелени чайове, обезмаслено мляко или нискомаслено мляко и дори пресни плодови сокове. Пребройте алкохолните си калории, тъй като алкохолът ви кара да натрупвате тегло по-бързо. Опитайте се да избягвате алкохола през почивните дни. Можете да избирате бира от джинджифил или бира, която има по-малко калории, за разлика от виното или рома. Опитайте се да напълните стомаха си преди хранене със супа или вода. Тази вода ще ви запълни и ще ви накара да се чувствате по-малко гладни. По този начин няма да ядете повече. Също така, можете да вземете малко вода по време на хранене или между тях.

Виж повече: Как да отслабвам без упражнения

4. Трябва да изберете опции за по-добро хранене:

Заседналият начин на живот и небалансираната диета допринасят значително за съхранението на мазнини в областта на корема. По този начин най-добрият начин да загубите тази мазнина е като ви дава здравословна храна и балансирана диета. А ниско съдържание на мазнини е най-добре, че има плодове и зеленчуци и високо влакно зърнени храни, които ще изгори мазнините бързо. Известно е, че хранителните продукти, богати на фибри, са богати на витамини и минерали и те пазят за по-дълго време. Нежеланите и пържените храни, преработените храни и ядките добавят към мазнините съхранение в корема, така че стойте далеч от тях.

5. Избери цялото зърно:

Цялото зърно е богато на фибри и има витамини и минерали. Също така те пазят за по-дълго време, така че няма да сте толкова склонни към леки закуски. Можете да изберете кафяв ориз, кафяв хляб, пълнозърнести крекери и други подобни, за да сте пълни.

Виж повече: Как да отслабвам, без да отидете на фитнес

По-прост метод за контролиране на теглото си ще бъде да запазите вашата кухня с по-малко храна и здравословни храни, така че можете да намалите апетита си и да запазите калориите далеч. Отивате на диета не е жизнеспособна опция за мнозина, тъй като теглото, което губите често се връща поради липса на упражнения.

Източник на изображението: Shutterstock

Гледай видеото: КАК СВАЛИХ 23КГ БЕЗ ДИЕТИ !!! (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send