Прически

Топ 9 Странична прическа за мъже

Pin
Send
Share
Send


Повечето мъже са уверени в страничните раздяла, но може и да не знаят какво може да се направи повече със страничните части, с изключение на редовния стил. Освен ако не сте прочели тази статия, не бихте знаели, че страничните раздяла също могат да бъдат в най-различни начини и да получите стила и комфорта, независимо дали сте на парти или отивате в офиса си или просто се мотаете с приятели.

1. Странична част на подкопаване:

Една странична част с развълнувани страни ще придаде потъващ вид. Това може да се опита с различни прекъсвания, които могат да дадат по-луд вид. Мъжете с кръгло лице или дълго лице и двете могат да опитат това, тъй като това помага да се даде също така размери на лицето, както и дава по-дълъг поглед.

2. Кокетни и объркани:

Ако имате многослойна прическа или гъста коса, то този стил е прост и може да се направи у дома само с помощта на гел и пръсти. За парти можете да помислите за стилист, за да сте готови и да не се притеснявате за косата.

3. Дълга коса с права страна:

Ако имате гладка права коса, можете да имате чиста странична част. Това е много чист вид. Въпреки това дългата коса изглежда нужда от поддръжка и е модерна и изглежда много готина. Така че трябва да се уверите, че поддържате дългата си коса с подходящ шампоан и балсам.

4. Страничната част на Wispy:

Ако имате пухкави пластове коса тогава страничната част винаги ще ви даде младежки вид. Използването на гел може и да не е добра идея, тъй като по този начин косата ще загуби пухкавия си вид.

Виж повече: Прически за мъже

5. Притисната страна:

Ако искате странична част за официален повод или дори докато сте в офиса, можете да отидете за този мокър стил. Страничните части са пресовани и следователно не са хлабави или пухкави, но са на място. Затова трябва да го гелирате добре, така че да е непокътнат през цялото време.

6. Подрязана странична част:

Ако искате подстригана и изрязана прическа назад, можете да отидете за това. Ако имате къса коса можете лесно да отидете за подстригване и изрязване. Ако имате дълга коса и така не искате да се раздели с тях, тогава можете да имате култури от двете страни, докато тапицерията на короната може да е само за да дадете форма, за да не загубите дължината. Въпреки това, това ще се нуждае и от стилизиращ гел, за да има този лъскав вид и дори ще бъде добър стил за нощни партита.

Виж повече: Последни прически за мъжки

7. Странично прегъване със странична извивка:

Просто дайте изкривен поглед на предната си коса на късо гърне. Това е приличен и готин вид и върви добре с редовното износване.

8. Издърпване на страничната част:

Ако имате средна и дълга бретон с къдрици, тази странична част може да е добра промяна. Ако можете да носите, това също е добре за офиса. За променен поглед можете да върнете четката и да използвате някакъв гел, за да поставите бретон или да изсъхне, за да го държите разхвърлян и флиртувате, докато сте на парти.

Виж повече: Професионална прическа за мъже

9. Глупави странични части:

Ако сте в колежа, тогава тази разхвърляна част може да е добър избор. Слоените бретон могат да бъдат объркани с ръцете или гел за стилизиране или мокри гелове. Не използвайте мокри гелове, ако не искате блясък.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Съвети с грижа за косата за мъже (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send