Красота и мода

V Star Видове сутиен в Индия - най-добрите ни със снимки

Pin
Send
Share
Send


Има много производители на женски облекла по целия свят. Така сестра на V Guard стартира през 1995 г. в Индия от Sheela Kochouseph, съпруга на Kochouseph Chittilappilly, председател на V-Guard. Творбите на V-Star стартираха облекла на жени под марката на Ванеса. Vanessa е колекция от жилетки, гащи и гащета. С изчезването на годините V-Star въвежда вътрешно облекло за младежи като Малката Валеро и Малката Ванеса през 2012 година. През 2013 г. стартираха и нови колекции от гамаши.

Има много колекции в типовете сутиени от марката VStar. Всяка колекция има свой уникален дизайн. Някои от колекциите са както следва.

Различни видове V Star бюстчета, налични в Индия със снимки:

1. Alissa-VBP:

Това е безшевен сутиен с тънко подплатени чаши, който осигурява максимална подкрепа. Алиса стил предлага покритие ще бъде гладка в симетрична форма на гърдите. Той е перфектен костюм в модела на тениската. Това е един от най-добрите и подходящи v звезди сутиени за колежанки.

2. Елегантност:

V звезда Elegance има много колекции в нея като C&D чаша, E-Cup, G-Cup и H-Cup. Всеки стил в елегантност има много стилове. Всичко това ще бъде уникално в този дизайн. Тя има по-широки странични ленти и широки ленти. Използваната в елегантност тъкан е изцяло памучна с фина бродерия.

Виж повече: Сутиени по време на бременност

3. Браво на Салуар Камеез:

Бюфетът Salwar kameez дава добра подкрепа за жените, тъй като има двуслойни формовани чаши. Продуктът може да се каже като трикотаж. Използва се за изработване на бюстие salwar kameez. Групите за чаши са много благоприятни.

4. Royale:

Ние имаме много кърмене сутиени в бр звезда, които са внесени от чужди страни. Сутиени за кърмене дори в Индия във V-Star. V-Star колекцията на сутиен за кърмене е известна като роял. Сутиен за кърмене Royale е изработен от памук. Той е много гъвкав за нова майка, за да нахрани бебето си дори в сън. Има двуслойни чаши. Майката се чувства комфортно, като носи това. Това е един от най-добрите v звезди сутиени за бременни дами.

5. Smartie:

V-Star проектиран сутиен за спортисти дори на разумни цени. Това ще бъде много удобно за спортните жени. Изцяло е изработен от 100% трикотажен памук. Лентите му са много дебели. Той прави чувството за комфорт и гъвкавост.

Виж повече: Бюстие за Demi Cup

6. Радост:

Тъй като V-Star творения марка има много колекции в него. Той има различни стилове като Елеганс, образ, Роял, Умни и т.н. Също така радостта е и един дизайн в него. Въпреки че радостта е и един от тях. В нея има много колекции. Колекциите на Joy C&D Cup, Joy + E-Cup, Joy + F-Cup, Joy + G-Cup и Joy + H-Cup. Въпреки че има различни колекции, всички дизайни са същите, но ще има някои различия помежду си. Тя дава голям комфорт, добра поддръжка, ремъците са много широки с четири затварящи куки и имат широки странични ленти. Той е изработен с 100% високо качество и дишаща. Той е достъпен чрез извън сайтове и на сайтове чрез доставка.

7. Пролет:

Пролет може да се каже един от специален стил в V-Star творения марка. Специален стил на пролетта е, че е преден отворен сутиен. Състои се изцяло от памук. Тя ще бъде много удобна и гъвкава. В него има стил с деми чаша. Лентите са много широки. Тя има четири куки, които могат да се регулират. Тя се мие ръчно.

8. Сутиен сутиен:

Сутиен с кабелна подплата е сутиен, който е много тънък и мек. Неговите удобни подплънки чаши, ремъци са еластични тапицерия с доста сатен за рамото. Подплатените чаши ще запазят формата си дори когато не са износени. Осигурява гладка и симетрична форма на гърдите. Той съвпада с модните носи.

Виж повече: Сутиени в Индия

9. Оливия:

Всеки сутиен с V-звезда има своя уникален стил. Този стил трябва да бъде и модерен. Така че Olivia проектира сутиен е модерен костюм. Тъканта е много мека и гладка. Лентите са широки и удобни за носене. Той е достъпен на всички сайтове и е достъпен във всички молове в Индия.

Гледай видеото: Exposing the Secrets of the CIA: Agents, Experiments, Service, Missions, Operations, Weapons, Army (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send