Красота и мода

9 Най-новите Saree блуза обратно врата модели в модата

Pin
Send
Share
Send


Sarees може да бъде много стилен, особено ако сте готови да експериментирате с вашия избор. Това, което би било още по-добре, е ако блузата върви нагоре и отвъд, за да допълни вида на сарито. Ако предпочитате да изглеждате бляскаво по различен етнически начин, тези няколко блузи ще ви доближат до мечтания ви вид. Задната врата на тези блузи не само се различава от обичайното, но и прекрасно във всеки смисъл. Погледни.

Традиционен каталог на марката Saree Blouse в Индия:

Тук ние ще предоставим 9 най-добрите блуза обратно дизайн на врата за индийски sarees.

1. Блуза с гърба на гърба за Сари:

Сред дизайните на блузата обратно врата за индийски сари, тази блуза изглежда достатъчно добра за ленгга и сари. Той е уникален и погледнете как двете рамене успокояват блузата на място и дантела продължава по гърба.

Виж повече: Южноиндийски блуза обратно врата дизайни

2. Дизайн на блуза със средна дължина:

Цялата средно отворена блуза подпали модния пазар тази година, вероятно заради простия, но шикозен стил. Тя може да изведе ума във всяка дама, която реши да спортува външния вид. Дизайнът има две съединения от двете страни, както виждате. Тя е блуза без ръкави и е най-добра с дизайнерските сари.

3. Дизайн с висока шийка за блуза:

Този дизайн на врата за сариена блуза е толкова прост, ако го погледнете, но е също толкова стилен и нов в зоната. Всичко ще изглежда добре с него заради дизайна и рязането.

4. Жълта стилна блуза с гръб:

С моделите на гърба, тази проста блуза е готова за ежедневно носене точно толкова, колкото и семейните поводи. Кратките ръкави се смесват и допълват целия дизайн със златна граница на място.

5. Дизайн на гърба на гърба на Сари Блуз:

Целият ръкав, изглеждащ привлекателен за очите. Ръкавите са къси. Промените между всяка нишка са повече от обичайните блузи, изработени от мрежата. Самата блуза е изрязана с холи стил и възел на гърба и запазва дизайна на място и допълва целия облик.

Виж повече: Модели на гърба на блузата

6. Многоцветна блуза:

Ако отидете ретро с образеца на гърба на гърба за сари блузи е вашето нещо, тази блуза придава на вашия стил цел. Късите ръкави вървят добре с многоцветното настроение. Цветовата комбинация прави тази блуза идеална с всяко сари.

7. Струнен сари блуза обратно дизайн:

Долната половина на блузата е плътно черна на цвят и красотата на блузата се крие в прозрачното облекло от оранжева мъниста. Има една дантела, която се използва за закрепване на блузата на място.

8. Дизайн на блуза със сирене от гърба на шията:

Тази обикновена кафява блуза е прекрасна, за да изберете. Блузата наистина има дълги ръкави и това само допринася за красотата на блузата. Той съвпада с цвета на сарита.

Виж повече: Камъни работа блуза обратно врата дизайни

9. Дизайн с гръб и гърба Сари блуза:

Когато не търсите традиционен дизайн на блузата с гърба на гърба, тази блуза може да бъде съчетана с всякакви сари, за да извади вашата точка. Тя е много урбанизирана и в крак с последните тенденции. Дамската блуза също така изглежда страхотно, но се уверете, че блузата не е прекалено стегната.

С тези блузи Saree можете да предефинирате изявлението си, без дори да се опитвате. Може спокойно да се каже, че сте се приземили с някои от най-добрите избори и на пазара точно сега!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Lord Blackwood and the Land of the Unclean SCP-093 and SCP-1867 SCP Tale (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send