Красота и мода

8 най-добрите четки за устни за перфектен финал

Pin
Send
Share
Send


Какво точно е четката за устни и за какво се използва? Търговският пазар ни осигури много жизнеспособни и полезни продукти, но много от нас дами все още не са наясно с тях. четки за устни са професионален комплект грим оборудване, често се използва за оцветяване или попълване на месестата част на устната с червило. Основната техника за носене на червило по професионален начин разпознава лайнера за устни като първи продукт, който се използва за очертаване на устната, така че излишният цвят не може да излезе.

Това също е метод за устни, след което четките за устни се използват за запълване между тях чрез завършване на външния вид. В тази статия ще говорим за няколко четки за устни, които можете да използвате от комерсиалния пазар, за да си направите професионално преобразяване всеки път, когато ударите на пътя.

1. Еластична четка за устни с лепило E.L.F:

Марка: елф

Тип: Прибираща се четка за устни

Рейтинг: 4.4

Цена: Rs.300 (* прибл.)

Четката за грим от e.l.f е опакована по начин на лъскаво черно черно писалка, с конусовидна четина, която се съединява на върха, за да ви осигури контролирана среда за прилагане. Това може да се използва както за сухи, така и за мокри продукти, а лесната капачка за съхранение просто ще гарантира, че четката на четката ще остане сигурна, когато не се използва. Това е една от най-добрите четки за устни, използвани от много професионалисти по целия свят.

2. Повдигащата се четка с мехурче Maybelline:

Марка: Maybelline

Тип: Прибираща се четка

Рейтинг: 4

Цена: Rs.350 (* приблизително)

Четките на четката са меки и пернати, което позволява на кандидата да прилага с лекота, докато техниката на изстрелване го прави леко приятен приятелски джобен продукт, който можете да носите в чантата си. Лек и дебел, настръхнал, достатъчно е само да нанесете устната си.

3. Четка за устни на Colorbar Fabulips:

Име на марката: Colorbar

Тип: Изкуствена коса

Рейтинг: 3.6

Цена: Rs. 250

А квадратна главата ярки цветни четка за устни е всичко, което трябва да завърши ритуал сутрин грим. Внезапното начертаване на четината на върха ще ви позволи да завършите малките удари с финес, докато можете да използвате тялото, за да се смеси в нюанса. Лесна за носене и лесна за миене, тази страхотна четка за устни от Colorbar е абсолютен продукт, който си струва да купите.

4. Реални техники Подвижна четка за устни:

Име на марката: Реални техники

Тип: Прибираща се четка

Рейтинг: 4.3

Цена: Rs. 1048

Ако красивото розово не попадне в очите ви, уникалният цвят на дуото със сигурност ще го направи. Четката започва с черно и като се събира на върха, се превръща в меко бяло. Лесен за използване и мек и успокояващ на устните, тежките четки ще ви дадат професионален лак, докато горният капак може да ви помогне да скриете четката, когато не се използва.

5. Revlon покрита четка за устни:

Име на марката: Revlon

Тип: Прибираща се четка

Рейтинг: 3.8

Цена: Rs. 450 (* приблизително)

Впечатляващата черна четка и червеночервената четка за устни идват със заострена четка с високо съдържание на фибри, която позволява безпроблемно прилагане без излишни движения. Удължената задържаща лента в края добавя удоволствието от контролираното лесно нанасяне и може да се използва както за компактни, така и за сухи предмети.

Виж повече: Четка за очистване на лицето

6. Четка за устни Mac 316:

Име на марката: MAC

Тип: Ръчно изваяни метални покрития с естествени влакна

Рейтинг: 5

Цена: Rs. 1400 (* приблизително)

MAC винаги е бил професионалист, когато става въпрос за грим и козметични продукти, точно като тази фина четка за устни с мек метален край, който придава на оборудването ви финес на студиото. Плоският малък е прецизен и строг, като позволява оптимално управление, докато приложението, докато най-доброто от материята, интегрирана в четката, го прави плавно меко изживяване.

7. Четка за чекмеджета Arash Liner:

Име на марката: Smash Box

Тип: Извита четка

Рейтинг: 3.6

Цена: Rs. 1400 (* приблизително)

Две в едно преживяване и връхната точка на изделието, четката за аркирани листове от кутията Smash може да се използва както за очите, така и за устните. Най-добрата част на този продукт е заобленият и наклонен фронт, който прави приложението още по-лесно, а стесненият и остър край на четката за устни ще ви даде гладко и точно приложение.

Виж повече: Четка за лице

8. Ботуши с подвижна четка за устни:

Име на марката: ботуши

Тип: Прибиращ

Рейтинг: 2.5

Цена: Rs. 420 (* приблизително)

Сгъваемата четка за апликатори за устни от ботуши изглежда професионално в здравото си черно тяло, тъй като лъскавото завършване на върха ще ви помогне с точност, докато прилагате.

Виж повече: Четки за почистване на лицето

Как да използвате четка за устни?

  • Отворете червилото по ваш избор и вземете малко количество с четката.
  • Започнете от центъра на горната устна.
  • Бавно започнете да го смесвате навън от двете страни на устната си.
  • Повторете стъпките на долната устна.

Съвети за използване на четка за устни перфектно:

Когато използвате четка за устни, важно е да знаете определени техники за перфектен финиш.

  • Винаги започвайте от центъра на устната си и разпръсквайте червилото по ръбовете.
  • Не забравяйте да използвате малки удари, за да избегнете зацапване по лицето.
  • Препоръчва се първо да се използва лайнер за устни. Това може да предотврати отклоняване на цвета.
  • Винаги поддържайте добра хигиена на четките си, за да избегнете инфекции.

Сега вече знаете тайната на идеалния паут, нали? Четките за червило са инвестиция, която създава професионално покритие. Те не само ви дават траен ефект, но и намаляват прекомерния цвят на зъбите и лицето ви. И така, махнете магическата си пръчка и се пригответе за Pout!

Гледай видеото: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send