Красота и мода

9 Страхотни идеи за занаяти за деца в предучилищна възраст и деца

Pin
Send
Share
Send


Направете изучаване на джунглата забавление за деца с тези страхотни занаяти крокодил. Идеите за занаяти, включени тук, са предназначени за деца и могат да бъдат украсени по забавни начини.

Най-добрите хитри крокодили за деца и деца в предучилищна възраст:

Ето няколко избрани крокодилски занаяти, погледнете този топ 9 занаят,

1. Заплете крокодил:

Този хитър крокодилски занаят е много интересен за деца и възрастни. Крокодилът е направен чрез тъкане в цветни хартиени ленти. Погледът е много зашеметяващ. Можете да добавите и плавателни очи. Можете да добавите цвят по ваш избор също.

2. Сгънат крокодил:

Тези крокодилски занаятчийски идеи използват техника на сгъване на две парчета хартия. Това създава вълнообразен модел и ефект на пролетта. Сгънатият крокодил е чудесен занаят за децата. Зелените крокодилски занаяти придават на природата и дивия вид, като правят този занаят специален за животни.

3. Кукла за крокодил:

Тази прекрасна кукла е направена от зелени хартиени чували. Външната страна е украсена със затворени очи, а сгъването на чантата е залепено с червена хартия. Можете да правите и бели зъби, които също са остри. Занаят за хартия за крокодили е подходящ за тематична партия в джунглата. Това един специален занаят за вашето детско парти за рожден ден, изглежда смешно и със сигурност може да направи усмивка на лицето на децата.

4. Облекло Pin Crocodile:

Направете този истински крокодил, като използвате само обикновен щифт за дрехи. Плъзгачът за дрехи е боядисан в зелено и след това можете да добавите в сгъната зелена хартия. Добавете някои плаващи очи за сладък поглед. Тези страхотни крокодилски занаятчийски дейности ще държат децата щастливи. Вземете този занаят и дайте подарък за образеца на приятеля си, този декоративен като експонат в стаята.

5. Крокодил от картонена кутия:

Използвайте старите картонени кутии, за да направите това зашеметяващо крокодилско изкуство и занаят. Кутията с яйца трябва да бъде боядисана в зелено. Можете да добавите очи във втората линия на картонената опаковка. Този сладък занаят е подходящ и за предучилищна възраст. Децата могат да опитат това в дома си, дават уникален поглед на таблата за яйца.

6. люспест крокодил:

Този лек крокодилски занаят за деца е доста прост и забавен. Децата трябва да отрежат зелената хартия, за да създадат везните на крокодила. Украсете крокодила с очи и лъскави зъби, за да направите крокодила страхотен. Този, който можете да направите в свободното си време, можете да дадете своя зашеметяващ начин да създадете този занаят.

Виж повече: Бобър занаяти за деца

7. Crazy Crocodile Craft:

Тези крокодилски занаяти за деца в предучилищна възраст са направени от мехурчета. Трябва да преобърнете опаковката на балона и след това да я оцветите в зелено. Очите и краката могат да се добавят, за да изглеждат сладки. Това е чудесен начин да научите децата за животните. Този занаят е простият метод за урок за животните за децата ви.

8. Крокодил от Candy Stick:

Тук е много лесен крокодилски занаят за малки деца, който може да се направи бързо. Вземете обикновен бонбон и го боядисвайте в зелено. След това увийте пръчицата бонбони в центъра със зелена четка за тялото и краката на крокодила.

Виж повече: Хитри Clock Идеи за деца

9. Крокодилски шапки:

Направете този прекрасен крокодилски клипс занаят, който може да се използва за партита. Шапките са лесни за изработка и могат да се дават като подаръци за рожден ден. Можете да добавите и еластична до края на шапката.

Крокодилските занаяти са страхотни теми за животните. Можете да ги направите в различни стилове.

Виж повече: Самолет занаяти за деца и малки деца

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Динозаврите и Библията - Наука и Еволюция Субтитри (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send