Красота и мода

30-те най-добри официални обувки за мъже и жени в брандирани стилове

Pin
Send
Share
Send


Характерът на човек е известен с обувката, която носи. Официалните обувки предлагат широка гама от комфорт и характер на човек. Изборът на официална обувка може да не е толкова трудна. Но е хубаво да имате пълна представа за видовете официални обувки и след това да изберете една, която най-добре отговаря на вашите нужди. Всеки от тези видове официални обувки за мъже и жени е избран, за да ви даде пълно ръководство в света на обувките. Официалните обувки обикновено са направени от кожа и луксозни материали като велур. Всеки от тях дава ниво на елегантност, така че двойката може да бъде носена и на официални събития в черна връзка.

Стилни и модерни дизайни на обувки, официални за господа и дами в тенденцията:

Тук са най-добрите обувки в официалното облекло.

1. Монашески ремъци Формални обувки за мъже:

Тези висококачествени италиански официални обувки за мъже са чудесни за ценителите на лукса. Тази кафява кожена официална обувка е перфектно изрязана и зашити, за да придаде на краката ви комфорт, от който се нуждаете. Стилните катарами са един клас. Обувките на монашеските каишки идват в единични, двойни или дори тройни ремъци. Всеки от тях си струва купуването.

2. Официална обувка за мъже в Оксфорд:

Oxfords са класически стил на обувки с много официален апел. Обикновено са в черно и кафяво. Те се считат за изключително в комфорт и стил. Оксфордските обувки са търсени от дълго време и затова имат много вечно обжалване пред тях. Повечето първи таймери предпочитат да притежават чифт Oxfords, за да им придадат стил.

3. Формални помпи за жени:

Помпите са класически и вечни официални обувки за жени. Те попиват изтънченост и жените ги носят добре за ежедневно носене, както и по повод. Класическата черна помпа е универсална част, която всяка жена трябва да притежава.

4. Официални мъжки обувки на Дерби:

Derby е доста подобен на Oxfords. Разликата е в шнуровката. Капачките, които се виждат, са шевнати, се зашиват извън обувките. Те са малко по-малко формални и се предлагат в различни цветове и стилове като броги и крило и т.н.

5. Неутрални помпи за жени:

Дайте на краката си този удължен вид с тези неутрални помпи. Тези официални обувки за жени са чудесни за всеки костюм с всеки цвят. Те се смесват добре в кожата и придават богат поглед на целия ансамбъл. Цветът гола е толкова голям цвят, тъй като не се сблъсква с друг цвят, който може да носите. Така че, когато се съмнявате винаги носете чифт неутрални помпи и това със сигурност ще завърши вашия облик.

6. Сандали за високи токчета за жени:

Стилни и официални, тези обувки с висок ток за жените са най-добрите налични обувки. Петите изглеждат зашеметяващи и осигуряват височина на ползвателя. Черният цвят обикновено е избраният цвят на официалното обувки. Тези официални обувки за жени са класическите двойки, които всяка жена трябва да притежава. Погледнете високи и велики в тези двойки и изберете такива, които също имат блясък.

7. Brogue oxfords Официални мъжки обувки:

Тези официални мъжки обувки отново са класика. Те са по-тежки и изглеждат по-малко формални от оксфордците. Работата, която се извършва върху капачката на пръста е доста деликатна и я прави уникална. Brogue работата е сложна работа и това добавя характер на обувките. По-фините детайли на капачката на обувките и страните им придават формален поглед. Твърде много подробности в същото време ще направят обувките да са случайни. Така че внимавайте да си купите чифт, който има официален поглед към тях.

8. Официални апартаменти за жени:

Тези обувки за жени са достатъчно формални за всяка бизнес среща. Апартаментите предлагат много комфорт на ползвателя. Те са украсени с лъкове, катарами и т.н., за да му придадат стилен ръб. Плоските обувки са чудесни за дълги часове и постоянни работни места, които оказват натиск върху петите и краката. Тези обувки осигуряват облекчение, тъй като те не оказват натиск върху гърба и гръбначния стълб. Така че изберете апартаменти, които ще ви дадат тази допълнителна подкрепа, докато търсите формално достатъчно за бизнес среща.

9. Мери Джейн за жени:

Класическа Мери Джейн за жени е идеалният аксесоар за всяка жена. Простият стил се издига с тези блокчета, за да придаде формален вид. Малките ремъци на класическата Мери Джейн предлагат лекота и стил, които могат да бъдат съчетани с всякакво облекло. Официалната Мери Джейн ви дава изтънчен, но феминистки поглед. Сладкото парче от Мери Джейн е онова, което е възхитително и вечно. Изберете чифт, който е направен от кожа и има прости детайли по него. Покажете сладката си страна с тези класически двойки. Панталоните са най-подходящи за това и дори костюмите се допълват добре.

10. Белег за жени Официални обувки:

Изберете тази формална обувка за официални женски обувки за истински зашеметяващ вид. Класическият висок ток стилет е подобрен от прозрачния панел, за да придаде на кожата си допълнителен порив. Изберете цвят, който добавя към стила ви.

Виж повече: Кожени обувки за мъже

11. Облечени мокасини за мъже:

Елегантните мокасини са най-добрата алтернатива на официалните обувки. Лекотата на приплъзване на обувките е чудесна за бизнесмени, които пътуват много. Простият и елегантен дизайн ги прави официални. Мокасини, изработени от чиста кожа, ударяват добре в бизнес среда. Изберете чифт, който пасва добре на вашите бизнес облекла и със сигурност ще привлечете вашите клиенти.

12. D'Orsay Апартаменти за жени:

Изберете нещо, което е удобно, ако сте в дълга пътуване или бизнес среща. Тези лесни, но официални апартаменти са чудесни за офис облекло. Те се предлагат в различни цветове и са с или без ремъци. Купете тези от най-добрите официални марки обувки, за да получите възможно най-добрите сделки.

13. Официални обувки за жени:

Официалните обувки за жени получават стилен ъпгрейд в тази обувка. Черните кожи или велурените пръсти на краката ви дават огромен зашеметяващ ръб. Външният вид е подобрен с красиво оцветени пръсти, които могат да се видят през предната част на обувките.

14. Мъжки официални помпи:

Полу-официалните обувки, наречени помпи, са вид официални мокасини, които са изработени от лъскава черна кожа. Обикновено те имат лента на върха на куфарчето. Те са най-подходящи за носене с черни гащеризони.

15. Коте токчета за жени:

Искате нещо, което не е толкова трудно да ходите, след което помислете за тези ултра прохладни котешки токчета за жени. Тези официални обувки са чудесни за офис облекло и осигуряват много комфорт за дългите работни часове. Те също са украсени с лъкове или със стил надникване.

16. Официални мокасини за жени:

Правите обувки за официална обстановка, тези мокасини предлагат едновременно комфорт и стил. Ниските токове на тези най-добри официални обувки са чудесна алтернатива на високите токчета. Мокасите изглеждат чудесно с чистия ръб или дори с пискюли.

17. Монашески обувки за жени:

Изберете да бъдете мъжествен в тези официални обувки за монашески каишки за жени. Двойните или единични обувки са отлични за всеки повод и изглеждат наистина стилно. Те са изработени с италианска кожа и вероятно подплата от телешка кожа.

18. Обувки с капачки за мъже:

Тези официални обувки имат на лицевата страна на обувките допълнителен слой кожа. Обувките на пръстите на краката могат да бъдат или не. Тънкият дизайн ги прави по-официални. Те са чудесни, за да бъдат съчетани с костюми, както и смокинги.

19. Обувки за жени:

Обувката за жени е официална двойка, която придава на жената стил и харизма. Това са или котенце, токчета, или високи токчета. А лък или пискюл добавя характер на тези великолепни двойки обувки.

20. Мокасини за пискюли за мъже:

Мъжки мокасини са официални с тези великолепни пискюли на върха на обувките. В мокасините ви дават лекота да ги носите, тъй като те се приплъзват по стила на приплъзване. Обувките имат добавен стил на завързани кантове по страните на обувките.

Виж повече: Обувки за високи токчета за жени

21. Дърби за дългите крила за мъже:

Тези официални обувки на Derby са страхотна покупка. Крилото в тези обувки обикновено се поставя наоколо до задната част на петата. Ето защо те се наричат ​​дълги крила. Те изглеждат добре за лятото и имат състезателни чувства към тях.

22. Официални клинове за жени:

Клинове са чудесно завръщане към света на модата. Тези официални клинове са с висок ръст, а велурът или кожаният вид на обувките ви дават много бизнес и корпоративен вид. В клинове са идеални за един натоварен офис ден, когато трябва да бъде на краката си през повечето време.

23. Ботуши за жени:

Отидете на запад в този зашеметяващ чифт ботуши, които изглеждат великолепно като вашите стойки в тях. Ботушите са най-добрите официални обувки за жени, които трябва да се носят за офис и в комбинация с панталони. Те могат да се носят и над джинси, за да му придадат по-небрежен поглед. Ботушите в кожа са най-добрият чифт обувки, които можете да си купите.

24. Облекло за мъже: t

Това са перфектните джентълменски погледи. Облеклата са елегантни и могат да се носят с джинси и костюми. Изгледът е доста красив и официален и е подходящ за по-хладните зимни месеци.

25. Оксфордове за жени:

Вземи брандирана официална обувка със стил. Изберете тези страхотни обувки за оксфорд за жени, ако искате да добавите малко мъжествен поглед към вашето облекло. Тези плоски oxfords са голяма покупка. Можете да ги изберете в цветове като черно или кафяво, ако обичате две тонизирани, а след това можете да изберете и бяло и кафяво.

Виж повече: Най-добрите удобни обувки

26. Кожени обувки за мъже с велур за мъже:

Suede като материал е доста случайни, както и формално. Тези официални велурени долари са обувки в стил дерби, без никакви детайли или декорации. Тези велурени обувки са в бежово, кафяво, дори бяло.

27. Т-ремъци Формални обувки за жени:

Т-ремъка официална обувка е тази, която има каишка, която е прикрепена към предната част на обувката с друга каишка, за да образуват T форма. Тези ремъци обикновено са тесни, за да придадат много женствен вид или могат да бъдат дебели, за да придадат ретро усещане. Изберете чифт, който най-добре ви подхожда и вие със сигурност ще се чувствате красиво, носейки ги.

28. Формални мъжки обувки на крилото:

Обувките за мъже с форма на крило се наричат ​​такива, защото имат капачка на обувките като крило. Обикновено обувките на Derby са с крило. Те идват в единични цветове, но сега двете тонизирани обувки се завръщат в модата.

29. Обувки за мъже със седло:

Седловите обувки за мъже имат усещане за оксфорд или дерби с добавянето на ремък за седло, където се извършва връзката. Това обикновено е в контрастен цвят, който му придава зашеметяващ визуален ефект. Работата, която се извършва върху тези обувки на седлото, също придава чар.

30. Орални ботуши за мъже:

Изберете тези ултра прохладни устни обувки за устни, които изглеждат луксозни и стилни. Ботушите са високи ботуши с тънък стил. Изработени са от висококачествена кожа. Някои дори могат да имат велур и кожа, смесени в стила.

Мъжете и жените обичат да тренират официални обувки и те изваждат най-доброто в ансамбъла си. Официалните обувки за мъже и жени се считат за стилни и изискани. Те са толкова много видове, от които да избирате и е чудесно да имате един от всеки от типовете. Изберете двойки, които предлагат комфорт и ви правят да изглеждате зашеметяващи и елегантни.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Гледай видеото: The Things Dr Bright is Not Allowed to Do at the SCP Foundation (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send