Красота и мода

9 Най-добър 15-та годишнина от сватбата подаръци и идеи

Pin
Send
Share
Send


Друг важен момент в семейния ви живот е 15-та годишнина от сватбата. Страхотно е да посрещнем тази година с невероятни артикули от кристал. Модерната версия на подаръчната тема е часовникът, а това също може да бъде чудесна идея за подаръци.

Най-добрите подаръци и идеи за 15-та годишнина от сватбата:

Нека намерим тук описаните идеи за подарък за 15-та годишнина от сватбата за него и нея.

1. Гравиран кристален графин:

Този прекрасен кристален графин изглежда зашеметяващ с набор от очила. Декантерът може да бъде гравиран, за да има и имената на двойката в него. Това е овална форма на декантер или можете да изберете и кръгъл. Това работи чудесно като 15-ти подарък за годишнина от сватбата.

2. Кристална ваза:

Подарете на съпруга си тази изискана кристална ваза, която има сложни детайли. 15-та годишнина може да бъде направена специална, като подари тази ваза с прекрасен букет от цветя. Вазата е доста скъпа, така че прави и зашеметяващ дисплей. Изберете хубави цветя и ги подарете с тази страхотна ваза.

3. Кристално USB устройство:

Това е състоянието на изкуството кристал USB диск, който можете да подарък вашия съпруг. Зашеметяващото устройство изглежда като сърце отвън, но вгражда USB устройство. 15-годишния юбилей ще бъде велик с този подаден от технологията подарък.

4. Кристална рамка:

Тук е много хладна и поразителна рамка, изработена от кристал. Границата на рамката е красиво издълбана с цветя и извивки. Можете да добавите прекрасна сватбена снимка в нея, за да отбележите подаръка за 15-та годишнина. Дори ние можем да персонализираме тази рамка според нашата идея, можете да добавите имена или всякакви кавички на тази рамка.

5. Кристални шипове:

Това е поразително бижу, което можете да подарите на жена си. Кристалните шипове са красиви и изглеждат елегантно по лицето. Това може да бъде 15-годишен подарък за юбилея, който вашата съпруга винаги ще помни. Свържете го с висулка, за да завършите изгледа. Вие ще получите това на електронната търговия магазин, да получите този чифт, за да изненада любимия човек на този 15-ти ден на сватбата годишнина.

6. Зашеметяващ часовник за нея:

Направете я щастлива и се бори с този изумителен часовник от Swarovski. Този великолепен златен часовник е съвременен подарък за 15-годишния подарък за годишнина от сватбата. Можете да й подарите всякакви златни часовници с малки диаманти в центъра. Жените обичат часовниците, така че този подарък със сигурност ще привлече вниманието й към вас.

Виж повече: 13-та идея за подарък за сватбена годишнина

7. Часовник с хронограф:

Тук имате прекрасни идеи за подарък за годишнина от 15 години, които ще го накарат да ви обича повече. Този страхотен часовник хронограф е перфектен със своите сребърни циферблати. Външният вид е чудесен както за ежедневни, така и за официални облекла.

8. Кристални копчета за ръкавели:

Накарайте го да се вълнува от тези кристални копчета за ръкавели, които са поставени в сребро. Копчетата изглеждат зашеметяващи на костюми и правят ризата по-официална. Този 15-годишен подарък за годишнина от сватбата е прекрасен и поразителен. Опаковайте го в красива кутия и го обгърнете в любов.

Виж повече: 12 години годишнина идеи

9. Табела за годишнина:

Можете да получите тази керамична чиния по поръчка, за да отбележите 15-та си годишнина. Тази красиво украсена плоча с жълти цветя изглежда страхотно на стената. Маркирайте деня си с тези 15-годишни идеи.

15 годишнината идеи за подаръци са базирани на кристал и часовници. Кристалните елементи изглеждат ослепителни и поразителни и правят страхотен подарък. Часовете за него и нея също са добър вариант, който е полезен.

Виж повече: Подаръци от 11 години

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: НАШАТА СВАТБА! (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send