Красота и мода

15 Най-нови дизайни на златни огърлици в 15 грама

Pin
Send
Share
Send


Идете на тези прекрасни златни колиета, които се правят само на 15 грама. Това е много ефективен начин за закупуване на бижута. Златото е най-търсеното бижу за всички хора. Ще намерите това като най-доброто, за което хората ще харчат пари. Но ако искате нещо хубаво и не искате да харчите твърде много пари за него, тогава като тези златни предмети в 15 грама е най-добрият вариант.

Най-добрите дизайни на златни огърлици в 15 грама:

Погледнете няколко 15 топ златни огърлица в 15 грама за вашата скъпа,

1. Цветна огърлица в 15 грама:

Ето един прекрасен дизайн на златно колие в 15 грама, който може да се носи за функции. Дизайнерският дизайн на огърлицата има централен кръгъл медальон с шипове и висящи златни струни. Зърната от злато до огърлицата я правят зашеметяваща.

2. Златно колие с топчета в 15 Gms:

Опитайте тази доста 15 грама златна огърлица, която изглежда елегантна и изискана. Златното колие с две нишки е красиво раздалечено. Златните мъниста се променят по размер от големи до малки. Ако искате да подарите на майка си, тогава вземете това златно колие в 15 грама за майка си в специален ден на майката, тя със сигурност ще оцени този избор.

3. Дизайн с огърлица от 15 ч.

Тези 15 грама злато огърлица дизайни са много традиционни и прекрасно да се носят за важни функции и брачни церемонии. Златната огърлица от тип choker изглежда много хубава, тъй като покрива областта на шията. Можете да вземете това тежко огледало за добра цена в 15 грама злато.

4. Колие за цветя в 15 Gms:

Можете да опитате това красиво златно колие от 15 грама, което е впечатляващо. Колието има малки цветя като висулки около него. Размерът на цветята се променя от центъра към страната. Това е хубава огърлица за западните и традиционните дрехи.

5. Колие от злато и гранат в 15 грама:

Ако искате нещо, което е традиционно, то тези златни дълга огърлица дизайни в 15 грама са това, което трябва да купуват. Тази огърлица има гранати скъпоценни камъни, както и изумруди в нея, които допълват златото. Това го прави много хубав и с дългите обеци.

6. Огърлица с дизайн на храма в 15 Gms:

Това огърлица с дизайн на храма е чудесно за хора, които обичат южноиндийския стил на бижута. Висулката на огърлицата има картина на Бог, издълбан в нея. Използването на зелени и червени мъниста добавя хубаво докосване до този прекрасен висулка.

7. Слоеста огърлица в 15 грама в 15 Gms:

Вземете приятна визия с дизайна от наслоени огърлици в дизайна на златното колие в 15 грама. Тази слоеста огърлица има четири реда вериги, които са различни по размер. Сладката медальон на всеки слой добавя изящна визия към огърлицата.

8. Огърлични бижутерийни дизайни от 15 грама:

Можете да получите произведение бижута изявление в перла и злато, което изглежда много впечатляващо с традиционните облекло. Златното колие в рамките на 15 грама е възможно със стъклени мъниста и скъпоценни камъни за добавяне на цвят. Допълнителните обеци са големи, тъй като са големи по размер и изглеждат добре с легенди и други традиционни индийски облекла.

9. Колие за дизайн Jhumka в 15 Gms:

Това дизайнерско колие Jhumka е прекрасно, тъй като е в рамките на 15gm тегло. Подробностите за тази огърлица са перфектни с обиците. Тази огърлица от 15 грама е дълга, а медальонът е голям в средата.

10. Модерен дизайн на огърлица в 15 Gms:

Можете да отидете в нещо, което е модерно и все пак изглежда перфектно с индийски дрехи. Модерното златно колие от 15 грама е проектирано с цветя и шнурове. Този цикъл е това, което прави дизайна много деликатен в същото време. Това изглежда просто, но привлича вниманието в тълпата.

Виж повече: 30 Gm златни огърлица дизайни

11. Огърлица за дизайн на Манго в 15 Gms:

Тук е хубаво колие от индийски стил, което се базира на дизайна на мангото. Дизайнът на манго има зелени и розови скъпоценни камъни, които го правят да изглежда стилно. Тази огърлица върви много добре със сари и индийски облекла. Цветовете заедно със златото са чудесни за функциите. Комбинацията от зелени и тъмни розови цветове придава изключителен вид на огърлицата, а мъжете могат да придобият и този дизайн за съпругата си.

12. Черно камък злато Колие в рамките на 15 Gms:

Този традиционен дизайн на огърлица с черни камъни също е нещо, което можете да си купите. Златното колие под 15 грама също си струва цената. Използваните тук дизайни включват цветя и подробности от пауна. Можете да използвате това за всяка от брачните функции или религиозни церемонии, на които присъствате, или можете да опитате този модел и по време на партита.

Виж повече: Златни колиета в 40 грама

13. Златно златно колие под 15 грама:

Опитайте тази прекрасна звезда дизайн злато колие, което е направено от 15 грама злато. Деликатният дизайн на огърлицата има хубава висулка в центъра. Страната на огърлицата има четири звезди, инкрустирани върху нея. Това е хубава огърлица за съвременната жена. Това е класически дизайн, който дава по-добър ефект за вашата екипировка.

14. Огърлица от верижен стил:

Тук е силна верижка с верига, която изглежда дебела и тежка. 15-грамовата огърлица е перфектна за портфейла, тъй като е скъпа. Можете да носите това за официално облекло с офис употреба. Това не може да се носи за традиционните функции, но е чудесно за дизайнерско облекло. Това, което се прави с тежко довършване на огърлица, привлича вниманието на зрителите.

Виж повече: 5 Златни Злато Огърлица дизайни

15. Колие с жълто злато:

Това великолепно зашеметяващо колие от жълто злато със зелени скъпоценни камъни е идеално за съвременната жена. Усуканите линии на огърлицата са разположени с овални скъпоценни камъни. Вие със сигурност ще изглеждате зашеметяващи в този стил на чокера. Това е най-добрият подарък за булката на деня на ангажимента.

Златният дизайн на огърлиците в 15 грама е най-подходящ за цената и стиловете, които са на разположение. Можете да получите огърлици в choker стил или дълъг дължина too.if планирате да надарени на скъпа или любим човек тогава това злато огърлица дизайн в 15gms ще бъде хубав избор за вашия ден на специална вечер.

Гледай видеото: Brian McGinty Karatbars Gold Review Brian McGinty June 2017 Brian McGinty (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send