Красота и мода

Пиърсинг за бебета Съвети и грижи - Нашите Топ 9

Pin
Send
Share
Send


Подобно на вас, вашето момиченце също иска да изглежда добре и въпреки че Съединените щати обикновено чакат бебето да израсне до страхотна възраст до практикуването на пиърсинг на ушите, повечето от източните страни се замислят да пробият ушите на бебето. Сега един от недостатъците на тази идея е, че бебетата усещат болката повече в тяхната възраст и болката не може да бъде подпомогната от предписаните болкоуспокояващи. И все пак, има различни идеологии, които уважаваме и ако искате да продължите с пробиването на ушите си, ето списък с всички видове, които бихте искали да изберете.

Пиърсингът на новородено бебе е религиозен обичай в много общности. Тези техники първоначално произхождат от Индия, а по-късно те са запазени и модифицирани от китайците. Външната част на ушите ви носи много важни точки за акупунктура и акупресура. Точката, в която се пробиват ушите на бебето, е известна с лечението на астма. Ето защо дори древните индийци, както мъже, така и жени, носели обеци. Но с времето тази практика за пиърсинг на бебето умира умира бавно. Тя е част от традицията и ритуалната традиция, но сега е широко модно изявление. Независимо дали ще вземете бебето си за козметично пробождане на ушите или ще отидете при един златар за целта, целта ще бъде поднесена. Но трябва да сте двойно сигурни, преди да следвате козметичния начин.

Въпреки това, преди това, да вземе бебето за рутинна проверка, като се уверите, всички тялото си vitals са в подходящи нива и са готови за процедурата.

Проектиране на ръководител:

Когато правим нещо, обичайната цел е да изпълним процедурата с съвършенство, нещо, което е дълбоко изобразено тук. Картината тук показва как можете да сложите тази кръгла чакра на бебето си и да я покажете безупречно. Това е богато украсена златна обица, олекотена с малка перла, разположена точно на средата. Съчетайте ги с белия си лигавник или бяла шапка, ако можете. Това е едно добро пиърсинг бижу за бебето.

Видове пиърсинг за бебета:

Ние знаем, че пиърсингът на ушите е болка и ние сме сигурни, че не искате да измъчвате детето си с него. Ето някои видове пиърсинг на ушите за вашето бебе, които може да искате да обмислите.

1. Медицински пиърсинг:

Вие дете чрез медицински пиърсинг на ушите ще получите професионална грижа от лекар или педиатър. Той / тя ще бъде обучен за стерилна техника и управление на рани. Използването на система за пиърсинг ще елиминира възможността за замърсяване на пациент-пациент. Оборудването няма да влезе в контакт с кожата.

2. Пиърсинг на иглата:

Пиърсинг на игли обикновено се извършва от златар. Иглата е куха и има остра точка достатъчно, за да направи дупка на ухото. Иглата се счита за безопасна. Не забравяйте да направите обеци от добър метал, за да избегнете инфекция.

3. Изстрел с оръжие:

Следващият метод е пистолетът за пиърсинг. Стрелбата с оръжие е сравнително безболезнена в сравнение с иглата. Ухото на бебето обикновено се поставя между тези две части на инструмента. Когато спусъка е притиснат, пружината се освобождава, което води до затваряне на инструмента със значителен натиск. Дръжката е притисната през ухото на ухото, като я включва в гърба на триенето.

Болката или през иглата, или чрез медицинско лечение, или изстрел, ще причинят болка. Въпреки това, докато иглата е относително болезнена, тя все пак е безопасна. Стрелбата с оръжие е абсолютно безболезнена.

  • Анестезията може да бъде добър вариант за бебета. Те не могат да понесат и най-малката болка и следователно може да поискате да попитате лекаря за анестезия.
  • Кървенето е друг често срещан страничен ефект на пиърсинга. Когато има пистолет или пиърсинг на иглата, ще има известно количество кървене. Бъдете подготвени за това и не се побърквайте, когато го виждате на ушите на бебето.
  • Инфекция и алергии е друг често срещан страничен ефект на пиърсинг на бебето. Уверете се, че оборудването и използваните бижута са стерилни и без микроби. Уверете се, че лицето използва чисти ръце и дезинфектант за ръце.

След пиърсинга, грижата за пробождане на бебето за уши е от съществено значение.

  • Измийте добре ръцете си.
  • Използвайте памучен тампон или тампон, за да нанесете алкохол или антибиотичен мехлем към ухото или лобовете.
  • Внимателно завъртете обицата в ухото.

След като ухото заздравява, премахнете обеците преди лягане всяка вечер. Натрийте алкохола, когато ги извадите първо и се уверете, че са чисти, преди да ги носите отново.

Поддържането му е просто:

Сега това е най-добрият начин да поддържаме нещата стилно стилни. Не искаш да тормозиш детето си с тежка част от обица, която да я претегли и да я държи неудобно. Ето защо, най-добрият начин е да избереш обикновен шип, светъл цвят, който да съответства на възрастта й, но все пак да я накара да изглежда модерно. Поддържането му едва ли е съвсем друго изявление на стила. Това също е добър пиърсинг на бебето.

закачалки:

Обици идват в различни стилове и модели и ето още един класически стил, който може да ви хареса. Тази конкретна обица виси малко, тъй като в обицата започва от източника, но основната атракция на парчето е малко по-ниска от лоб. Често тези обеци са малко по-тежки, въпреки че специално изработените са с леки характеристики.

Класическият пръстен:

Всички тези години от детството, когато сте издърпали пръстена с класическия стил, най-накрая ви платиха добре и сега искате да приложите същото към вашето дете. Това е може би една от причините, поради които детето ви трябва да избере малък златен пръстен, който да запази вековния клас на място, като същевременно запази ушите си привлекателни.

Перлени дела:

Съчетайте перлените й бели с перла на ушите си. Тази обица се основава единствено на внушителна блестяща перла, която създава цялата обица. Още веднъж, това е закачалка, която завършва извън лобчето на ухото и затова трябва да се обърне специално внимание на теглото на пръстена.

Малка замазка:

Диамантената роба е още една детска класика. Можете да приложите тази обица може би с някои други модификации в ухото на детето ви, но винаги има шанс, че ослепителната скала може да добави малко тегло. В такива случаи основата на обицата трябва да бъде лека, за да се изравни теглото.

The Fireball:

Огненото кълбо не е нищо друго, освен сладък малък огнен пръстен, червено и хубаво, което просто би било хит като никой друг. Тя е малка, кръгла и свирепа и определено ще бъде любима на вашето дете. Можете също да опитате това на вашето момче, за да постигнете подобен ефект.

Близнаците:

Започвайки с малък бар, двата двойни камъка заслепяват и блестят в ушите й, пълна диамантна обица със сребърна основа. Въпреки това, за да запазите нещата светли или безопасни, може дори да искате да се откажете за изкуствени диаманти. Това наистина е класна афера, свързана с изглед за настройка на тренда.

Само една звезда:

Последният от списъка изглежда нещо като звезда риба, красива и съблазнителна с мек океански син камък точно в средата, заобиколен от малките ми очила от ослепителни камъни. Това ще бъде идеалният комплект за вашето малко бебе.

Бебетата имат чувствителна кожа. Въпреки че може да искате да обмислите най-добрите варианти за пиърсинг на новороденото бебе, уверете се, че избирате само най-доброто. Уверете се, че сте осигурили адекватна грижа и оставете бебето да не страда повече от изтезания. Внимавайте постоянно за всяка друга инфекция или течност, която обикновено се появява. Уверете се, че само професионалисти правят това за вашето дете.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Suspense: Murder Aboard the Alphabet Double Ugly Argyle Album (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send