Красота и мода

15 Последни и красиви завеси за дома

Pin
Send
Share
Send


Завесите са в различни стилове и форми. Има завеси, които са изработени от обикновен памучен плат, както и от коприна. Можете също да опитате пердета с мрежа, дантела, воал и т.н. Сред тенденциите за завеси са пердетата, които се използват като пространствен разделител. Тези завеси са изработени с нанизи от мъниста. В тези пердета не се използва плат, което ги прави леки и ефирни. Опитайте тези пердета за Вашия дом, за да му придадете бохемски вид.

Най-добрите пердета в различни модели:

Опитайте различни дизайни на пердетата от мъниста, които се вписват добре в декора на стаята ви.

1. Завеса от мъниста:

Тук е великолепна завеса от мъниста, която е като дъждовна капка. Зърната, използвани за тази завеса, са във формата на дъждовни капки. Цветовете на тези мъниста се избират в цветовете на дъгата. Това дава наистина хубав поглед на завесата.

2. Дървена завеса:

Друг голям индийски стил на пергола е тази дървена перла. Тези пердета за пердета са перфектни за дома в индийски стил. Всеки от мънистата е направен от кръгло дърво. Цветът е перфектен и изглежда много селски. Струните са разположени близо един до друг, така че да можете да разделите помещението.

3. Аркирана завеса от проходни врати:

Ето един хубав начин да украсите сводестата си врата. Тези кристални пердета са изработени от кръгли кристали, разпределени равномерно. Краищата на завесата са снабдени с по-големи по размер кристали, за да придадат цялостен изглед. Формата на завесата е такава, че тя дава извита страна, която съвпада с извитата врата.

4. Двуразмерни пердета:

Ето един пример за двойна завеса. Завесата е направена от малки и големи мъниста с един и същи цвят. Комплектът завеси може да включва различни цветове, за да придаде колоритен ефект. Това прави хубава мъниста завеса дизайни.

5. Стъклена завеса:

Тази завеса от цигански стил е направена с мъниста от нар и злато, които са малки по размер. Това прави завесата да изглежда като самата тъкан. Струнните пердета с мъниста са чудесни за прозорци, тъй като разкриват красива гледка отвън. Можете да изберете и цветове, които харесвате.

6. Метални пердета от мъниста:

Ето хубава златна метална завеса, която можете да окачите на вратата. Металното покритие на тези пердета го прави много модерен. Можете също така да проверите видеоклиповете в мрежата, за да разберете как да си направите перлени завеси. Те са лесни и не отнемат много време.

7. Случайна завеса:

Тук е чудесно бохемски декор, който можете да добавите към дома си. Това е мъниста завеса, която е направена напълно случайна. Няма цветова схема или избор на форма на топчета. Можете да използвате всеки цвят и форма за всяка перла в завесата.

8. Завеса от мъниста:

Това е една от най-новите тенденции в света на дизайна. Това са перфорирани пердета, които са направени от ловджии на сънища. Горната част на завесите е снабдена с прекрасни сънувачи. Струните от ловците на сънища са снабдени с мъниста, които придават цвят на стаите.

9. Абстрактни изкуствени пердета:

Можете да направите тези абстрактни завеси като перфектен проект. Изработени са от цветни мъниста във всякаква форма или дизайн, които сте избрали. Изберете стила, който ви харесва и след това добавете мъниста към дълги низове. След това можете да свържете струните заедно, за да оформите завесата.

10. Акрилни перли:

Акрилни пердета са в различни цветове като червено, лилаво, синьо и др. Можете да изберете завесите в един цветен тон или да ги смесите и съчетаете според предпочитанията си. Тези завеси изглеждат добре в дълги коридори, както добре. Можете да направите тези акрилни завеси сами или да ги закупите на достъпни цени.

11. Завеса от дърво във форма на форма:

Ето един хубав пример за дървени пердета. Завесата е направена от мъниста, изработени от дървени стърготини. Перлите са във формата на диаманти и пръстени. Те са групирани заедно и след това нанизани на тел, за да оформят завесите. Можете да изберете и всяка форма, която желаете.

12. Ръчно рисувани бамбукови завеси:

Тук е една хладна бамбукова завеса от мъниста, която е ръчно рисувана с прекрасен образ. Можете да имате тези бамбукови завеси във вашата врата, така че изображението да се вижда перфектно. Изображенията, рисувани ръчно, могат да бъдат символични или само цветни. Картината прави завесата да изглежда специална.

13. Дизайнерска завеса:

Изберете тези дизайнерски пердета за Вашия дом, за да му придадете шик поглед. Тези дизайнерски мъниста са нанизани заедно в страхотен стил. Цветовете на мънистата са бели и златни. Златообразните пердета придават на вашия дом и богат вид. Можете да изберете всяка форма на мънистата, която ви харесва.

14. Стъклена завеса с мъниста:

Ето един уникален стил на пергола, който ще изглежда страхотно във всеки дом. Използваните тук мъниста са направени от стъкло и са във формата на цвете, топка и лист. Комбинацията от тези форми прави завесата 3D ефект. Цветовете на цветята също й придават приятен външен вид.

15. Завеса от морски раковини:

Хубав тропически завеса стил е мъниста завеса с морски черупки между тях. Тези завеси имат цветни мъниста, както и морски черупки между тях. Можете да изберете цветовете, които харесвате, и да дадете на дома си приятен плаж.

Завесите с мъниста създават голямо усещане за лекота в дома. Тези мъниста могат да бъдат пластмаса, кристал, бамбук или дърво. Цветовете, които избирате, могат да бъдат съобразени с декора на вашия дом. Завесите са направени от мъниста, които са нанизани заедно, без използването на каквато и да е материя. Тези мъниста могат да бъдат едноцветни или няколко цвята заедно. Те са много бохемски в стил.

Pin
Send
Share
Send