Красота и мода

9 Най-добри дизайни на Kundan Maang Tikka

Pin
Send
Share
Send


Бижутата винаги са били най-добрата приятелка на жените. Всяка жена обича да се украсява с уникалните дизайни на бижута. Когато говорим за уникалните и най-добре проектирани бижута, орнаменти, тогава единственото нещо, което идва в нашия ум, е, че бижутата от Kundan. Традиционните kundan бижута са много популярни поради етническия и кралски вид. Маанг Тика е едно от най-важните орнаменти в бижутерската колекция, тъй като е поставено на главата на жена. Kundan Maang tikka е много популярен сред жените, тъй като придава на царството поглед към жената.

Дизайни за бижута Kundan Tikka:

Maang tikka може да бъде последното докосване до вашата екипировка и ще ви помогне да направите изявление за стила, което искате да направите. Тук са топ 9 Kundan Maang Tikka проектира тези, които работят с модата.

1. Полумесецът Кундан Маанг Тика:

Ако се говори за роялти в индийски булченски вид, тогава никой не може да отрече използването на kundan бижута. Перфектната форма на полумесец Kundan maang tikka, имаща работа на кундан с обикновената перлена капка в крайната точка на полумесеца. Това е перфектна тика за онези дами, които искат да носят лека тежест на челото.

2. Каменна шипка Kundan Maang Tikka:

Stone Studded Maang tikkas са много горещи в тенденцията в категорията на kundan tikka дизайни, тъй като те идват в множество дизайни и стилове. Човек може да намери различен цвят от камък и кристали според техните костюми. Прекрасните бижута от камък с шлифовани камъни ви дават перфектна обстановка във вашите социални събития.

3. Кундан Перла Маанг Тика:

Pearl maang tikkas са идеални за всякакви поводи. Можете да го екипирате с всичките си традиционни тоалети и ще бъдете настроени да парадирате нов стил. Тази зашеметяваща перла може да ви превърне в елегантна и стилна дива.

4. Кундан Мата Пати:

Кундан Мата Пати, състоящ се от двустранни вериги, който виси под косата на жената. Средната верига води до висулката, която попада в централната част на една жена. Това е много способно да привлече вниманието към лицето ви, тъй като се намира в лицето на жената. Ако искате да ви дам поглед от кралска жена и искате да направите деня си незабравим, тогава това кундан математика може да работи за вас най-добре.

Виж повече: Маанг Тика за кръгло лице

5. Флорал Кундан Маанг Тика:

Цветният вид и форми са много популярни сред дизайните за бижута на Kundan tikka. Цветната Kundan Maang tikka, проектирана с камъните, може да бъде подпис на вашия собствен стил. Сдвояването му с другите цветни бижута може да ви направи жена на деня.

6. Двойна луна Кундан Маанг Тика:

Двойната луна maang tikka kundan е направена за жена, която я обича по два начина. Както идва с двете полумесеци, които седят грациозно по главата на една жена. Красивата двойна луна тика може да хване окото на хората, които ще обичат да ценят нейната красота.

Виж повече: Прически на Maang Tikka

7. Стил на висулка Kundan Maang Tikka:

Висящите kundan tikka дизайни са универсален избор, който може да се свърже с всяка рокля. В камък осеяни висулка с сълза капка розови перли ви дава царствено изявление, което може да ви даде висока класа докосва модерна индийска жена.

8. Голям Кундан Маанг Тика:

Големият kundan maang tikka може да направи бързо уникален стил изявление. Този голям кунданен шлем може да ви помогне да направите шоу-стопер на шоуто. Но има едно нещо за тази тика е, че тя най-вече подхожда с големи и широки лица, ако имате малко лице, ви предлагаме да отидете за другите.

Виж повече: Верига Maang Tikka

9. Кундан Борла Маанг Тика:

Вземете искрящ вид с тази красива кръгла форма borla maang tikka, украсена с перли мъниста и камъни. Зашеметяващата кунданска борла придава на жената шик и блясък. Можете също така да скриете веригата под косата си, за да подчертаете красотата на borla.

Никой не може да си представи снимка на индийската булка без маанг тика. Маанг тика е неотменна украса на индийските булчински бижута. Тези дни maang tikkas идва в различни стилове и дизайни тези, които могат да джаз вашия традиционен вид. Тази красива украса за челото ви придава усещане за роялти и елегантност на външния ви вид. Perfect Matching на Maang tikka с етнически костюми като lehenga и saree, може да придаде бляскаво обжалване на вашата личност. Така че, да се подобри за вашия специален повод с тези Kundan maang tikka дизайни и да ви даде себе си зашеметяващ вид.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Brian McGinty Karatbars Reviews 15 Minute Overview & Full Presentation Brian McGinty (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send