Красота и мода

Топ 9 вечер очите грим очите изглежда

Pin
Send
Share
Send


Планирате ли вечерно парти? Какъв ще бъде вашият грим за очите? Има много жени, които са объркани между дневния грим на очите, както и нощния грим за очите. Но не се притеснявайте днес в тази статия, която проучих топ грим за очи за вас. Веднъж що се отнася до грим за очите, всеки от нас обича да спортува различни форми на грим за очите. Експериментът с грим за очите се превръща в нова тенденция сред младите хора.

Хората са дори малко над борда тези дни от много артистични грим око. В състояние, искате нов, както и творчески поглед, тогава можете да опитате малко добавени цветове лицето живопис, пайети, перилни мигли и т.н.

Грим за вечерни очи:

1. Шампанско опушени очи:

Не забравяйте, че опушени очи са секси, но може да дойде диагонално като интензивен плюс драматично. Намалете върха, както и долните линии на бръснене с черна очна линия; освен това зацапвам с Q-tip, иначе пръста ви. Намажете светло кафяви сенки за очи около външните ъгли плюс смесете се към челото и под долните мигли, за да облекчите границата. Прах на блестящо шампанско върху ядрото на клепачите и се конструира цвета до границата на гънките.

2. Сребърен очите

Това сребърно око Rhinestone е голям поглед на партито. Първо ще трябва да направите граница с пурпурен молив за очи и след това да запълните очите си с лъскаво сребро. След това използвайте подложка за очите, за да оцветите очите си, последвана от някои красиви кристали, за да увеличите очарованието си заедно с привлекателността.

3. Красавеца Гримирай синьото плюс пурпурно око:

От името на парти в басейна в противен случай вечер се събират; този вид грим за очите може да ви създаде невероятно красива визия. Можете да направите с ярки смели нюанси на синьо лилаво и сребро. Широкото покритие ще му помогне да бъде допълнително известен.

Виж повече: Как да направим пурпурен грим за очите

4. Виж Ariel:

Малък блестящ пурпурен цвят в допълнение към тъмните нюанси на лъскавата аква зелена ще бъде жизненоважните цветове за този грим на очите. В компанията с него, представете го като опушено докосване с редица черни иначе сянка с въглен плюс малко сребро.

5. Вечерното сребро:

Можете да намерите ръчно хладен и шик вечер сребрист грим очите, за да развесели целия ви вид. Използвайте блестящи и сребристи сенки за очи върху капачките на очите, които ще ви предложат много динамика и привлекателен външен вид. Ако сте облечен с лента, този план за грим е перфектен.

6. Блестящи черни очи:

Възползвайте се от камъни заедно с пайети е поставил този грим на очите напълно нова граница. Можете да се опитате с блестящ сив нюанс за плисето на мястото му на камъни заедно с черна сенки за очи, предназначени за целия капак.

Виж повече: Грим за очи за начинаещи със снимки

7. Леопардов вид:

Това желае творчески ръце плюс много точност. Опитайте това разследване да се погрижите за събирането на момиче за сън. Ще ви трябват няколко златни бляскави сенки, изключително заточени черни моливи, както и голям брой златни сенки.

8. Двойното крило:

Това е класическият ви горен лайнер, но с обрат. Това включва сянката на дъното на окото, или пък линия, която се крие в еквивалент на горния слой. Обикновено светлината е оцветена от двете, за да се подчертае комбинацията.

9. Грим за очите на прилеп:

Наблюдава се нова творческа нагласа в очите. При условие, че сте в първа класа по рисуване плюс имаме точно количество нюанси за този вид грим за очите с допълнителни комплекти за рисуване на лицето, а след това със сигурност можете да предложите този грим за очи.

Виж повече: Съвети за грим за сини очи

Източник на изображението: 1

Гледай видеото: Тъмните кръгове причини и лечение (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send