Красота и мода

9 Красиви африкански мехнди с рисунки

Pin
Send
Share
Send


Когато бъдете посъветвани да изберете мехнди дизайни, ще ви бъдат предоставени различни типове като арабски, традиционен, индо-западен, муглайски, прост Тикка мехнди и много други. Сред всички тези, едно скорошно име, което става все по-популярно, е африканският дизайн на heena. Те са силно вдъхновени от индийския традиционен дизайн и придават както сложни, така и сложни резбовани мотиви.

Най-нови и традиционни африкански мехнди дизайни за жени:

Ето някои от широко избраните дизайни на африканска къна, които биха ви направили луд, докато избирате.

1. Дизайн на Механди в Западна Африка:

Дизайнът в региона на Западна Африка идва с дизайни, които са направени тъмни и смели. Дизайнът е изработен с прости криви струни на гърба на ръка с пунктирани конструкции от другата страна на линията. Ще получите този тип дизайн на една или две ръце; получите този дебел дизайн за следващия път.

2. Дизайн с половин ръка:

Африкански дизайн на къна, който е откраднал сърцата на женските, се прави само на половината от ръката. Той е изпълнен с извити големи конструкции и изпълнен с миниатюрни дизайни, които придават вид на цветя с пунктирана граница. Този дизайн, направен от творческия ум, може да персонализирате темата според вашия избор.

3. Дизайн на нигерийски мехнди:

Този вид изкуство от африканска хена е широко наблюдавано, като дава дизайн на пламъци, кръгове и традиционни племенни модели. Обикновено те улавят страните на краката и ръцете, за да придадат блестящ или паялен дизайн. Ако цветът на кожата на момичето е среден и изглежда добър дизайн за функции или партита, то това е красив дизайн.

4. Геометричен дизайн на мехнди:

Геометричните дизайни са били основните модели, използвани за направата на мехнди на дланите на булката. Дизайнът може да бъде съпроводен с други дизайни като точки, сърца, цветя и много други. Това изглежда като модел тип смесена креативност.

5. Дизайн на културния мехнди:

Африкански мехнди дизайн за ръце, когато им се даде културно докосване, те биха били най-добре да бъдат пренесени върху духовни или културни функции. Дизайнът е направен с помощта на различни саксии, флорални мотиви и други малки проекти за очарователно докосване. Такова проектиране, направено от момичетата, които вървят в колежа, по време на колежанските им или празнуващи дни.

6. Дизайн на етиопски мехнди:

Етиопските дизайни в африкански мехнди са доста сходни с индийските мехнди дизайни. Изработени с комбинация от геометрични дизайни, малки пълнежи, паунови дизайни и много други, те придават невероятни цветове на ръцете.

7. Прост африкански мехенди:

Обикновено африканските модели на къна, украсени с диамантени чар, правят мехнди по-възхитителен. Дизайнът е направен от различни листа като ударите, оформящи ивица като на гърба. Опитайте този прост дизайн за вашия случаен ден.

8. Африкански бижута Mehndi:

Африкански дизайн на мехнди, който ви дава поглед към древния дизайн на бижута в племенната зона на Африка, е африканският дизайн на бижута. Изработена с различни геометрични форми и друг дизайн, тя дава пълно ръчно покритие с дизайн на пръстена на средния пръст.

9. Африкански дизайн на булчински мехнди:

Точно както другите видове мехнди идват с флорални дизайни, африканските дизайни също имат поглед към подобни модели. Изработени от дебели мехнди граници и малки пълнежи, те са идеални за декориране на ръцете и краката на булките.

Африканските дизайни на къна са съставени чрез модели като геометрични фигури, точки, линии, квадрати и т.н., които са доста прости за рисуване. Техните конструкции обикновено покриват дланите, ръцете, краката и ръцете, подобни на окото.

Гледай видеото: Brian McGinty Karatbars Reviews 15 Minute Overview & Full Presentation Brian McGinty (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send