Прически

9 Най-добри гладки и прави прически

Pin
Send
Share
Send


В тази статия днес се връщаме към основите. Майката многократно ни казваше да си намазваме косата, когато бяхме малки. Тя често казваше, че главата, пълна с дълги прави кичури, винаги ще изглежда добре на теб и сега, когато си постигнала пълната си права коса, скуката на ежедневната прическа започна да те притеснява.

С гладка и права коса, много красиви прически могат да бъдат избрани. Тези прически не само нарушават монотонността на ежедневния поглед, но и ви правят създател на тенденциите.

Изключителни гладки и прави прически за момичета:

1. Обикновено пони:

Един от най-хубавите изгледи за гладката изгладена права коса е опашката. Тя не само върви добре с външния вид и текстурата на косата, но също така е лесна за управление. Когато имате по-фина консистенция на косата, можете да се откажете за този шикозен стилистичен пони, където събирате косата си в пони, но оставяте по-дългите ключалки на фронта безплатно. След като понито увива по-дългите ключалки на гърба на понито.

2. Looped Low Bun:

Това е перфектен поглед за всяко официално събитие, когато ежедневната кифла или конска опашка ви направи уморен. За да получите този поглед, започнете с изглаждане на косата и след това събиране на предните ключалки, обвързването му с вратовръзка. Задържи останалата част от косата в късата пони и след това събери останалата част от косата отдолу и отново завържи. Този път свържете предишното си пони и след това направете кок на долната коса.

Виж повече: Прически с чиньони

3. Тенденции на Uber:

Докато говорим за изгладени права коса, винаги можете да изберете по-нов поглед, вместо да ходите за същите стари прически. Тук едната страна на главата е правилно обръсната, а другата - красива лъскава и пищна ключалка. Това е сравнително нова прическа, но е придобила популярност още от пристигането си. Дори и да не искате да го обръснете, винаги можете да изберете асиметрични предни брави.

4. Използване на аксесоари:

Един обикновен аксесоар за коса е всичко, от което се нуждаете, за да се откроите в тълпата. Тя не винаги се вземат добри прически, за да парадират страхотно косата и от чиста употреба на красива дрънкулка може би, или просто прост клип на аксесоара за коса можете да добавите разнообразие поглед към себе си. Тук се използва главата.

5. Опакована кок:

за да получите този поглед, започнете, като оставите добро парче на предните си ключалки и освободете и след това съберете останалата част от косата отзад. Започнете с обвързването му в мека пони с лека вратовръзка, за да можете лесно да я скриете. Сега използвайте цикличния метод, за да създадете нисък кок. Сега вземете ключалката отляво и я увийте надясно и го закопчайте. Направете обратното за другия.

Виж повече: Прически с прическа

6. The Under Tuck:

Най-добре е да използвате главата в началните етапи, ако не сте добре запознати с професионалния подход. С лента на главата можете просто да навивате и преобръщате косата, за да получите външния вид. В противен случай професионалният подход към възела може да бъде лесен начин.

7. Страничните плитки:

Обикновената странична плитка е добър поглед за правите коси. Това е просто и все пак модерно. Това може да е партиен поглед и официален и затова тук имаме едната едностранна плитка, където другата половина на ключалката е оставена свободна.

8. Назад:

Започнете с обвързването на косата си, всичко в загубено пони и след това вземете хлабав кичур от гърба на понито, за да го увийте около и около кръга около понито. Използвайте клип на края, за да заключите ролката.

Виж повече: Най-добрите прически за фина коса

9. Отиди на слоеве:

С гладка и гладка коса, можете лесно да избирате слоеве като прическа, тъй като тя ще добави обем към външния вид и в същото време ще създаде модел на прическа.

Гледай видеото: Вокзал для двоих (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send