Красота и мода

9 красиви тюркоазени обеци за жени в Trend

Pin
Send
Share
Send


Дамите имат толкова много мания за обеци, че тя определено притежава огромна колекция от нея. Тя трябва да има разнообразие от обеци, които да съвпадат с всяка рокля. Веднага след като видя нов дизайн, тя ще го купи. Тя със сигурност ще се задоволи с тюркоазените обеци. Цветът е толкова мирен и мек, че веднага ще ви хареса. В него може да откриете древен дизайн. Дълги обеци, когато останат като латанки изглеждат толкова хубаво. Тюркоазните обеци разпръскват миризмата му като цвете Mogra. Където и да го носите, без съмнение ще привлече хората.

Последни и стилни тюркоазени обеци за сватби:

Нека трябва да погледнем в топ 9 на тюркоазените обеци за дамите в модата.

1. Тюркоазена медна обица:

Тази тюркоазена обица е от меден метал. Две големи метални медни метални части са висящи и между тях има кука за закачане с две тюркоазени цветни топки. Тя ще изглежда привлекателна и тъй като е от мед, хората ще изискват да я виждат отново и отново.

2. Тюркоазена обица за деца:

Това е толкова красива тюркоазена обица. На него се придава форма на цвете и тя изглежда толкова реална. Тя е като коняр, който се пробива с дупката в ухото си. Това е неусложнена обица с доста поглед. Тюркоазният камък е невероятно изработен във форма на цвете.

3. Тюркоазена обица с перла:

Това е тюркоазена капка обица с перла и диамант. Има една голяма кръгла перла, свързана с малък блестящ диамант, а след това и с тюркоазен камък с форма на яйце. Тази обица е с такова меко докосване и кралски вид също. Блясъкът на трите камъка е прекрасен.

4. Диамантено окачена тюркоазена обица:

Тази тюркоазена златна обица е с диамантено покритие. В средата е покрит със злато кръгъл тюркоаз. На златната част е поставен ред диаманти. Ще блесне в тъмното. Това става етнически дизайн. Diamond и Turquoise се допълват взаимно.

Вижте още: Ръчно изработени обеци

5. Бижутерийни бижута с тюркоазени обеци:

Тази сребърна тюркоазена обица е вдъхновена от храмовите бижута. Има изображение на Господ Ганеша на Лотос над тюркоаз. На тюркоазения камък има линии, изработени от несъответстващи форми. Много малко дами избират такъв тип обица. Той показва тяхната любов към Ганеша.

6. Обикновена обица със сълза:

Тази тюркоазена сребърна обица е кръгла връзка от сребърни топки и диаманти. Тюркоазът, покрит с диаманти, виси под връзката. Кръглата топка от топки и диамант се появява като сълзите изпускат от очите.

Виж повече: Обеци със стъпки за пасианс

7. Тюркоазена обица с цветен мотив:

Това е тюркоазена обица с флорален мотив. Има открит цветен мотив с голям размер. Вътре в нея има сребърен метален цветен мотив. И в средата, цветето е създадено с тюркоазени камъни. Всеки камък е подкрепен със сребърен клипс. Това е висящ модел на обеци.

8. Тюркоазена сърцевидна обица:

Това е тюркоазена обица с форма на сърце. В тази тюркоазена обица шпиц са сребърни. Тюркоазният камък има страхотно дебело покритие от сребро. Тюркоазът е обикновен и прекрасен. Изработеният дизайн е толкова завладяващ и привлекателен.

Виж повече: Сапфирови обеци

9. Странична тюркоазена обица на пеперуда:

Това е рядък модел в тюркоазената обица. Две странични крила на пеперуда съдържат два тюркоазени камъка. Има и бял камък в очите, който е осеян до крилото. Тюркоазът се появява като око. Това е необичаен дизайн в обиците.

Тюркоазената обица стана популярна заради скъпоценен камък. Стойността на камъка е висока. Великият актьор Салман Хан редовно носи тюркоазен камък като гривна и за него е щастлив чар. Тези, които вярват в скъпоценните камъни, знаят ползите от тюркоазения камък. Ако обичате скъпоценни камъни, можете ежедневно да носите такава обица и да получите нейното предимство. Има дори модерен дизайн в обеци, така че младите момичета дори ще го обичат. Не само като скъпоценен камък, но и като моден аксесоар.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Сватбени бижута за коса от (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send