Красота и мода

Топ 15 Sabyasachi Sarees с изображения

Pin
Send
Share
Send


Саритата, които ще обсъждаме по-долу, са проектирани от един от най-добрите индийски сари дизайнери. Sabyasachi Mukherjee е един от най-известните дизайнери на сари на знаменитости в Индия и всички дизайни са шедьоври. Ако мислите да търсите фантазия, като носите сари, тогава направените от този дизайнер е това, което трябва да носите.

Сабиасачи Сари със снимки:

В тази статия ще обсъждаме някои от най-добре изглеждащите сабисачи сари на всички времена. Тук някъде може да намерите любимите си сабисачи сари. Внимавайте за това. Тук са топ 15 sabyasachi sarees със снимки са както следва, които са лесно достъпни където и да е в Индия.

1. Сабиасачи Сариас на Червената окраска:

Това е един от най-добрите примери за работа на Sabyasachis. Страхотната работа на машината на този сари е очевидна от примамката. Работата на този дизайнер не може да се възхити достатъчно. Моделите, направени на палу частта на този сари. Ако търсите нещо напълно невероятно, то това сари е правилното нещо за вас. Примамливият модел, който се носи от този сари, го прави напълно подходящ за спорт на сватби и други поводи. Червеният цвят определено е един от най-подходящите цветове, които можете да носите с такъв красив дизайн, направен на този сари.

2. Дизайнерът на Sabyasachi Allure Saree:

Това е нещо, което ще приклони ума ви, след като го видите. Фантастичната привлекателност на този сари не може да се сравни с нищо там, тъй като е уникална. Тя ще осигури на жената кралски поглед, който всеки иска. Ако сте готови да спортувате нещо напълно съблазнително. Страхотен модел, направен на предната и задната част на този сари, вероятно са един от най-добрите дисплеи, които някога ще видите.

3. Sabyasachi южноиндийски стил сватбени сари:

Това е един от най-добрите сватбени сари. Страхотният модел, направен върху долната част на този сари, ще улови цялото внимание и атракцията ще се подобри само когато окото ви улови палубата. Блузата изглежда напълно подходяща за този сари и ако имате нужда от нещо съвсем ново и очарователно, то това е правилното нещо за вас. Блестящият елемент на този сари е това, което привлича жените на първо място и невероятното съблазнително привличане на този сари е това, което ще ви накара да изглеждате като най-красивите жени на сватба.

4. Златният Сабеясачи, майсторът на Сари:

Тук е невероятно златно сари, което спортува най-съблазнителния блясък, който някога ще срещнете. Сарито идва с малко розово въвеждане на чай и това го прави по-добре изглеждащ. Ако имате нужда от нещо съвсем ново и невероятно, то това е може би най-подходящото нещо за вас от един от най-талантливите сари дизайнери в страната. Сари ще бъде подходящ за спорт на сватби и други поводи, като партита и други подобни събития. Където и да носите този шедьовър, ще бъдете център на привличането.

5. Жълтият Сабясачи Сари с проста граница на бродерията:

Този сари се предлага с един от най-добрите цветове за сари, там жълто. Той върви ръка за ръка с дизайна, направен върху него, и един ще бъде повече от впечатлен от страхотния модел, който този сари показва в граничната част.

6. Черният Сарайасачи Сари:

Ето един красив Сариасачи сари, който идва с черен цвят и определено е един от най-красивите, които някога сте преминали. Ако търсите нещо съвсем съблазнително, то това може да е това, което можете да спортувате на сватби и други специални поводи.

7. Сватбата на бенгалската сватба от Sabyasachi:

Ето един хубав сватбен сари, проектиран от Sabyasachi. Дизайнът, който този сари показва, е нещо, което всяка жена ще има повече от желание да се покаже. Блузата също изглежда много добре със сарито.

8. Най-новите цветя в Сабайсачи Сари:

Тук е чудесно изглеждащ сари, който идва с голям съблазнителен модел, направен върху него. Страхотният сложен образец, който се показва в цялото тяло, е нещо, което ще бъде предпочитано от всички. Ако търсите нещо, което може да се носи с кафява блуза, тогава това може да е най-подходящото за вас.

9. Черно Сариасачи-Сари:

Това е страхотно сари, което идва с много добър модел, направен на долната част, а също и на средната част. Точковият модел изглежда наистина добър на черния основен материал и това го прави толкова привлекателен на първо място.

10. Мрежата на Сабиасачи:

Ако сте влюбени в златните блузи, тогава ще се нуждаете от подходящо сари за носене с тях. Този сари, проектиран от известния Sabyasachi Mukherjee, е нещо, което показва някои впечатляващи пропорции на цветовете черно и златно. Това е нещо, което можете да носите почти навсякъде и да изглеждате възхитително.

Виж повече: Колекции от Боливуд Сари

11. Червеното Празнично Сабясачи Сари:

Това е красива сари от същия известен дизайнер, чиито шедьоври са обсъдени в тази статия. Този конкретен спорт наистина добър модел, направени на тялото, използвайки традиционния индийски дизайн. Граничните части също са доста добре бродирани и целият сари е направен, за да впечатли масовите любители на сарите.

12. Червената мрежа Saree от Sabyasachi:

Ето един страхотен Сариасачи сари, който идва с красив дизайн, направен с много малки мотиви върху него.

Виж повече: Laxmipathi Sarees

13. Боливудската бродерия Сабиасачи Сари:

Тук е страхотно сари, които ще отговарят на вашите нужди за красота на Боливуд и ще ви накарат да изглеждате като прекрасна знаменитост.

14. Очарователното Сариасачи Сари:

Тази очарователна сари от Сариасачи сари е съблазнителна. Легенга моделът, който следва този традиционен индийски дрехи, е това, което го прави толкова впечатляващ на първо място.

Виж повече: Саше от памук Maheshwari

15. Морето Сари от Sabyasachi Mukherjee:

Това е шедьовър, изработен от известния дизайнер, който има за цел да направи жената да изглежда абсолютно удивителна.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: 15 best Sabyasachi sarees of all time (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send