Красота и мода

9 Най-добри накити в различни стилове

Pin
Send
Share
Send


Дръжките са този моден аксесоар, носен около глезена. Анкетите са част от модната бижутерия и съществуват формални видове ботуши, които могат да се носят дори в офиса. Дръжките могат да бъдат от какъвто и да е метал като злато или сребро, могат да бъдат фънки с мъниста или чар, или дори като просто гривна нещо нещо.

Нови броеници в тренда:

Сега ще погледнем в 9-те най-красиви гривни.

1. Чорапогащник с мъниста:

Това е броеница с агатни скъпоценни камъни, антични пръстени, дървени мъниста, облицовани брилянтно в антична верига. Това е идеален за мъж, който обича да се отпусне и отпусне на плажове или през уикендите. Това е фина глезена, която всеки мъж може да рок в стил.

2. Дървени гривни за мъже:

Това е прекрасна глезена с мъниста от борова гора. Най-важното нещо в тази мъжка глезена е скъпоценен камък Джаспър, който е монтиран заедно с боровите дървени мъниста. Джампърът е символ на мир, физическа сила и енергия, които са качества, приписвани на човека. Това е една специална глезена за човек, който винаги се опитва да следва мечтите си.

3. Кожени маратонки за мъже:

Мъжете обичат кожените аксесоари. Така че защо да не експериментираме и с кожени каишки. Това е мъжко глезена, направена с Зак, която всъщност е сплав от мед, цинк, алуминий и магнезий и кожа, направена в плитка. Това има висока устойчивост на окисление и изглежда винаги ново.

4. Терапевтични маншети за мъже:

Това е уникално парче ръчно изработено предно стъкло за мъже. Флаконът е изработен от магнитни хематитови мъниста, който придава външен вид на мощната терапевтична част и има метален цвят на пистолета. Флаконът е направен с мед с магнитна закопчалка. Магнитната закопчалка и Гаус в тази глезена дават тази терапевтична стойност.

Виж повече: Крака с гривни

5. Булчински браслети:

Червеното е цветът, широко избран от индийските булки и те изглеждат блестящи в червено на специалния си ден. Този червен цвят огърлица стил на огърлица е само правилният за булката. Това не е обичайната деликатна глезена, но е глезена с мъниста, направена като огърлица. Червените мъниста са вързани във веригата и са малко тежки каишки.

6.Бели перли:

Това са анкети, изработени от сребро за жени с верижен модел. Апликацията има три малки перли на еднакви разстояния, свързани на сребърната верига. Всяка глезена има седем от тези перлени комплекти. Анклето трябва да бъде затворено със сребърна S верига. Това е идеално за сватба и може да се носи от булка.

Виж повече: Индийски нозе с крака

7.Багамни браслети:

Това са красиви маратонки, направени с цветни небесно-сини мъниста, изработени върху дебел кафяв низ. Младите момичета и тийнейджъри, както и момичетата, които вървят в колежа, могат да сдвоят тази глезена с дънки, поли или други модерни дрехи. Краят има лист като чар за глезена и метална монета с роза в центъра. Тази фънки-глезена може да се използва и за мода с един крак.

8. Ръчно изработени браслети:

Всичко, което е изработено ръчно, изглежда красиво и наистина е очарователно. Ръчно изработената броня от кафяв кристал е изработена от тънка тел, а не струни са перфектни за жената, която се мърда на плажа, лятното парти или просто за разходка. Една жена със сигурност ще обърне много глави с тази назъбена глезена на краката си.

Виж повече: Ръчно изработени гривни

9. Кристални и медни клинове:

Това е моден маншет за жени с розов камък, фиксиран в деликатните гривни с кристали Сваровски. Кръглите медни перли се фиксират равномерно, заедно с кристалите и рождените камъни, направени от сърца и диаманти. Краят на глезена има сиво сърце, което виси за това допълнително очарование.

Най-модният аксесоар и дори елегантните, които търсят краката, са прекрасните перли. Те идват в проекти, които човек дори не може да си представи. Конструкциите и формите на мънистата бляска с много вариации в цветовете по отношение на мъниста са тези, които правят тези мънистени гривни невероятно красиви. Човек може да избира от блюдото, което се предлага там, и може да се съчетае почти с всеки един костюм от един с назъбени глезени.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Турция за пръв път се нарежда сред 10-те държави в света с най-големи резерви в злато. (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send