Красота и мода

9 стилни дизайни с големи огърлици за жените в Trend

Pin
Send
Share
Send


Проектираната метална бижутерия винаги е запазвала позицията си в модната индустрия. Едно такова метално оформено бижу е голямата огърлица, която изобразява поразителен цвят и шарка, която привлича вниманието в партито или срещата. Има ли някакъв по-добър метод за показване на дамски бижута, отколкото да ги носиш с обикновени индийски или западни дрехи? Едно добро парче от огърлица „Изявление“ ще придаде „страхопочитание“ на жените.

Най-новите и красивите големи дизайни на огърлици за сватби:

За да постигнете този зашеметяващ поглед тук са топ 9 дизайни с големи огърлици, които избягват ужас в партито.

1. Набито модно колие:

Колие от Bib е подобно на огърлицата на яката, но разликата е във формата, ако огърлицата на лигавника покрива до средата на гръдната част на тялото като нормална кошница за деца. Набитото колие може да бъде направено от нормална метална рамка или от злато, което съответно увеличава цената на огърлицата. Тази огърлица е проектирана чрез комбиниране на колие с яката от веригата.

2. Голямо многоцветно кристално огърлица:

Многоцветното колие може да се комбинира с всички видове дрехи, които го правят универсален аксесоар. В центъра на огърлицата са бели кристали, които след това са заобиколени от различни цветни кристали. Формата на кристалите може да бъде нормална или неправилна рамка.

3. Колие от златисто позлатено метално колие:

Позлатена с дебелина метална голяма огърлица не само придава богат вид, но и я прави разкошна. Този тип набито огърлица може да бъде всеки геометричен дизайн с прикрепена кука на гърба на огърлицата.

4. Огромна черна панделка от набит камък:

Обикновена черна панделка не се използва като аксесоар за опаковане на подаръци, но също така помага за създаването на красива и екстравагантно проектирана огърлица. Избраната тук черна лента е дебела и има достатъчно широчина, за да залепи огромните цветни камъни, които могат да бъдат или пластмасови камъни, или кристали, или дори Перли, съчетани с други скъпоценни камъни.

Вижте още: Дълги огърлици

5. Огърлица със златен дизайн:

Изработеният от метал метален дизайн е един от най-артистичните дизайни, използвани при изработването на колиета. Големите дизайни от огърлица, изработени от този материал, придават пълнота на шията, благодарение на извънгабаритни геометрични дизайни с кован и полиран вид. Златната голяма огърлица е направена по-артистично, като се използва този кован дизайн…

6. Колие от тюркоаз:

Тюркоаз, един от най-известните Gemstone, който е син цвят. Най-известният цвят на Тюркоаз е небесносиният цвят. Колекция от обикновена тюркоаз в огромна голяма огърлица е най-елегантното парче бижу, което жените могат да имат във всеки гардероб.

Вижте още: Перлени дизайни от колие

7. Колие с диаманти и рубин:

Диамантената огърлица винаги е бижу за око и когато диаманти, които са големи и покриват целия модел с огърлица от камък Ruby, си струва да се носят за специален случай като сватбата.

8. Колие от сива перла:

Перлите са в различен цвят и размер, единият от тях е сив, който придава по-ярък вид от обикновените перли. За да добавите изящество и елегантност, дизайнерите направиха голямо огърлица, използвайки сиви перли с относително голям размер от обичайния размер. Този огромен бисер се съчетава в много редове и се усуква, за да образува обемиста огърлица.

Виж повече: Малки колиета

9. Огърлица с кристални цветя:

Флоралният дизайн е използван във всички възможни бижутерийни дизайни. Въпреки това, същият цветен модел се използва при създаването на иновативен голям дизайн огърлица. Кристалният цветен дизайн изглежда по-мил с комбинация от перли.

Тези дизайнерски проектирани дизайни с големи огърлици попаднаха в очите на всички дами, които правят по-специални дизайнерски облекла, отколкото обикновената тънкослойна верига или тънка верига. Колиета трябва да се избират така, че висулката да не се движи непрекъснато на едната страна.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DVD 3 of 4: Loving the Silent Tears: The Musical (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send