Красота и мода

Как да избегнем хората, които не харесвате?

Pin
Send
Share
Send


Най-добрият начин да игнорирате или избягвате някой, на когото наистина не ви харесва, е просто да не сте в пътя си. Да, това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, особено когато понякога най-мразените остават във вашия дом. Въпреки това не е невъзможно да се избегне напълно човек. Днес бихме искали да говорим повече за това, затова прочетете и бъдете добре информирани за същото.

Игнорирането на някого е толкова добро, колкото да бъдеш безразличен към нуждите на хората. Например, ако той или тя е упорито да говори с вас или да се мотае с вас, дайте им студено рамо. Да кажем, че той или тя иска да излезе с вас и да се срещне с приятелите ти по кафе. Времето е решено като 5 ч., Почти е 4:30 ч. И няма начин, по който досадният човек да се откаже.

Искате да игнорирате:

Давай напред и да се къпеш, да се обличаш добре и да излезеш, без да ги информираш. Наслаждавайте се на вечерта си; дръжте телефона си безшумен и се върнете у дома, когато пожелаете. Ако човек ви попита нещо за това да ги оставите, или им кажете, че е трябвало да са готови, тъй като е известно, че сте длъжен да се справите с времето или просто да отидете при тях и да говорите с някой друг у дома. Гледайки през тях и техните нужди, ще изпратим съобщение, че предпочитате да останете, без да знаете за тяхното съществуване в живота си, отколкото да ги поставите като парчета по парчета.

Виж повече: Как да спрем мразенето на други жени

Друг начин да се изпрати чрез ясна вест да бъдеш безразличен е да избягваш техните обаждания, съобщения, телефонни текстове и какви съобщения за приложения или имейли. Ако те ви попитат защо не отговаряте, кажете им, че сте прекалено заети да помагате на някой, когото мразят, като помагате на хора, които наистина се нуждаят от помощ или може би сами помагат да завършат задача от голямо значение, а останалите могат да изчакат.

Избягването на някого не означава, че ги мразиш, това означава, че наистина не се нуждаеш от тях в момента. И винаги можете да им покажете причините, поради които не ги искате. Например, нехигиенично, непокорно поведение в обществото, лошо възпитание, лоши хранителни навици, начина, по който се обличат, разходки, разговори, общуване, коментари онлайн, може би те са причината, поради която приятелите ви сега не говорят с вас, защото клюките се разпространяват от този човек.

Виж повече: Как да се справяме с роднини, които те мразят

Изборът е твой:

Никой не може да ви каже истински как да избегнете или игнорирате някого. Ако е онлайн, можете да избегнете напълно лицето, като промените настройките на вашите пратеници и сайтове за социални мрежи. Блокирайте човека и той или тя ще бъдат обречени и закърмени.

Ако някой идва с техните теми, истории или разговори, им кажете, че сте най-малко заинтересовани или слушайте музика с помощта на тапите за уши. Това ще изпрати силно послание, че наистина не се интересувате от живота, благополучието на другия или каквото и да било. И освен това, това ще каже на хората, че наистина искате да не правят нищо в личното и личното ви пространство.

Само в случай, че споделите една и съща стая, пространство или клас с тях; Не им позволявайте да седят близо до вас. Направете извинение и сменете мястото си, говорете с властите или с някой по-възрастен у дома и се преместете. И ако в случай, че трябва да говорите с човека, когото искате да избегнете, не правете никакъв контакт с очите. Просто се отдалечете или погледнете през човека и живейте живота си. Не забравяйте, че в крайна сметка, както споменахме, всичко е за избягване на лична бележка, и само вие най-добре ще знаете какво ще направи чудеса във вашия случай.

Виж повече: Как да спреш да мразиш себе си

Източник на изображения: 1,

Гледай видеото: Непримиримите Подкаст. Еп 22 Стан Събев - Да не вършим половинчати неща (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send