Красота и мода

Nim Pimple - Как да премахнете?

Pin
Send
Share
Send


Раздразнена ли си от носната си пъпка? Пъпките в носа са едва ли някога подобен вид пъпки, които се образуват от външната страна на кожата. Естествено, това е случай на фоликулит, където се заразява дъното на космения фоликул в носа. Пъпките в носа често причиняват чрез вродени косми. Те попадат в капана под повърхността на кожата, причинявайки раздразнение и инфекция. Ако останат сурови, врослите пъпки по носа могат да получат възпален плюс белег. За да се отървете от пъпки и белези, е важно да се насладите на тях, когато се появят.

Изчистването на пъпки от носа е дълга и трудна задача, тъй като зъбите на носа са класически упорити и отнемат възрасти. Има много начини за лечение на пъпка с нос.

Начини за премахване на носната пъпка:

Тук са 8-те най-добри начини да се отървете от носната пъпка.

1. Комедогенен овлажнител:

Некомедогенните овлажнители са стоки, формулирани по такъв начин, че да не запушват порите. Потвърдете, когато изберете комедогенни овлажнители, които също не съдържат масло.

2. Лимонов сок за премахване на носна пъпка:

Намажете прилив от лимонов сок на пъпка. Лимоните се проституират, освен това ще помогнат за почистването на сухата пъпка, изграждането й ще бъде по-малко видимо. Ще трябва да оставите сока най-малко 15 минути преди да го измиете. Лимоновият сок прави кожата ви фоточувствителна, следователно се подобрява, за да се избегне излизането през деня, ако имате сок на носа.

3. Лед:

Леденият пакет е още една бързодействаща медицина за пъпка на носа. Разгънете няколко ледени иначе счукан лед в чиста кърпа и го натиснете до пъпката за около двадесет минути. Това намалява възпалението и подуването, намалявайки размера на пъпката, което я прави по-малко очевидна.

Виж повече: Пъпка в ухото

4. Масло от чаено дърво:

Леко, но ефективно средство, маслото от чаено дърво изчиства разумното акне. Намажете няколко капки масло върху преувеличения участък и почистете в продължение на десет минути, в противен случай намажете с крем иначе лосион, който съдържа масло от чаено дърво. 5% съдържание на масло от чаено дърво в крема е достатъчно, за да изчистите зит на носа в рамките на един ден.

5. паста за зъби:

Вероятно най-известният и използван разтвор за упорити зит е паста за зъби. Използвайте бялата гама, а не гелообразните тръби. Намачкайте някакъв вид на пъпчицата плюс оставете пастата за зъби през цялата нощ. На следващия ден почистете със студена вода. Вашата пъпка ще се свие до около половината си уникален размер. Силициев диоксид в паста за зъби изсушава пъпчицата и го намалява.

6. Почиствайте лицето си с нос плюс всеки ден:

Като има предвид, че това може да не звучи подобно на успешен метод за преустановяване на акне на носа ви, спокойно търкане площ от един вид лицето почистване двойно на ден може да отиде дълъг път, за да спре дефекти. Почистете мястото внимателно след измиване.

Виж повече: Пъпка под клепача

7. Ябълков оцет:

Чист ябълков оцет обикновено не се предлага на кожата, с изключение на това, че се сблъсквате с голяма, кипяща червена, грозна пъпка. Отчаяни обстоятелства изискват отчаяни мерки и това със сигурност отговаря на законопроекта! Намажете една капка просто върху ципа и измийте в продължение на 15 минути. Използвайте само един път, за да намалите възпалението и издатината на цитонамазката.

8. Измиване на устата Listerine:

Намокрете чиста кърпа, напоена с памук в малки капки от устата на Listerine и избършете с носа си. Изплакнете след 10 минути. В Listerine има бактерии, които се борят с агенти, които изтриват натрупаните бактерии в zit плюс намаляват възпалението. Освен това листеринът действа като стягащо средство. Уверете се, че използвате само оригиналния аромат на Listerine, тъй като другите аромати съдържат добавени агенти, които могат да влошат Вашия случай.

Виж повече: Пъпки около устните

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: How to Sneak Candy in Class! School Pranks and 15 DIY Edible School Supplies! (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send