Татуировки

Топ 9 красиви тавани на коридора

Pin
Send
Share
Send


Осветлението в залата е необходимото допълнение към къщата ви. Това може да бъде направено и стилно с няколко вида проекти, които се предлагат на пазара днес. Ако вашият декор има традиционен вид, тогава се предлагат и варианти на цилиндрични и стъклени осветителни тела jhoomar. Те добавят велик поглед към вашия декор и добавят величествено чувство над всичко останало.

Въпреки, че те изискват поддръжка и е трудно да се почистят големите осветителни тела, окончателната перспектива, която дава на къщата ви, е вечна. Те са направени предимно от стъкло и траят по-дълъг период от време.

Стилни и модерни тавани на коридора:

Нека да намерим тук показаните таванни лампи за коридора, които ще дадат огромен дизайн на осветлението на залата.

1. Проекти за осветление в зала:

Ако таванът на залата има окачен таван, тогава могат да се използват малки LED светлини със стилизирани комбинации. Границата на окачения таван може да бъде осветена с малки LED светлини. В този случай могат да се използват различни цветове на светлините.

2. Таванни лампи за коридори:

В този случай правилното разстояние на светлините е необходимо, в случай че стане твърде пренаселено или прекалено пусто. Ако обичате произведенията на изкуството, можете да подчертаете работата си в коридора и да поставите малки светлини, за да добавите театрален ефект.

3. Малки осветителни тела за коридора:

За да се говори за малко осветление малки ръчно изработени лампи, които съответстват или контрастират цвета на фона на коридора може да се монтира от тавана с помощта на стилизирани въжета. В някои къщи, които обичат да го запазят, малките капандури се правят на равни интервали, за да може естествената слънчева светлина да навлезе и да се осветли по пътя. Въпреки че този метод е много енергоспестяващ и рентабилен, той не може да се използва през нощта. Тъй като таванът е изразходван, в този случай осветителите за краката могат да бъдат подредени в линейна последователност, за да направляват пътя.

4. Конфити кубично осветление:

Това е чудесен дизайн на осветлението на залата в идеите за осветление на залата, тъй като включва красива нарязана работа в нюансите. Дизайнът е резониран в коридора, когато е запален. Това води до великолепно представяне на художествения дизайн. Изберете това за голям ефект.

5. Осветителни тела в коридора:

В коридора може да има различни идеи за осветление на коридора. Ако пространството е малко и центрираните осветления не могат да бъдат поставени, тогава малки спалители идват на помощ. Малки линейни модели на LED светлини могат да бъдат монтирани на тавана за прост, но стилизиран вид.

6. Осветление за зала с огледало за суета:

Основната работа на светлините е да се постигне балансирано осветление с намаляване на тъмните ъгли в стаите и коридорите. Има многобройни начини, по които светлините в коридора могат да бъдат монтирани на тавана. Един от начините може да бъде линейното монтиране на светлините, оставящи равни пространства между тях. Тази идея за огледало за суета е просто брилянтна.

7. Светлосенки:

Тези прекрасни нюанси на глобуса са идеални за залата или дори в коридора. Можете да имате един единствен цвят на глобуса или да поставите няколко от тях, за да създадете красив ефект. Глобусите обикновено са бели на цвят, но могат да бъдат затъмнени.

8. Осветление от бреза:

Бреза е много лек материал, който е идеален за залата. Този нюанс е направен с модерен обрат и изважда най-доброто от материала. Лесно е и за почистване. От по-светлата страна, те са рентабилни и икономични за джоба.

9. Дизайн на клоновото осветление:

Обърнете внимание на тази красота. Клонът или дървесната част са направени в осветително тяло. Това прави много елегантно изявление във вашата зала или коридор. Той не добавя класа и изтънченост, но е и икономичен за джоба.

Осветлението на залата е много необходим аксесоар за дома ви. Изберете от тези опции, като осветление на клоновете, конфети куб, суета и т.н.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Топ 30 идей дизайна потолка. (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send