Красота и мода

9 Най-добри ексфолианти за кожа

Pin
Send
Share
Send


Това може да е сравнително нов термин в козметичния свят, но мога да ви уверя, че в някакъв момент всички се сблъскваме с тези продукти. Какво точно е ексфолиант на кожата? Често срещаме блестящи и блестящи продукти, които се фокусират единствено върху повишаване на интензивността на вашия тен, повишаване и подчертаване на тонуса на кожата, докато отива. Тези продукти се наричат ​​ексфолианти за кожата, което е доста обяснително.

Ексфолиращият продукт на кожата не само изсветлява и осветлява кожата като нормален овлажнител, но често поставя кожата чрез труден процес на тренировка, осигуряващ бързи резултати на място.

Най-добри ексфолианти за кожата:

Преди да преминем към списъка с ексфолианти на кожата, нека да сме сигурни, че сте наясно с типа на кожата си, тъй като грубото третиране на кожата може да не е подходящо за всички типове кожа.

1. Чист и ясен ексфолиращ ексфолиант:

Лекото усещане за охлаждане, което усещате всеки път, когато използвате този пилинг, е собствена радост. Освен успокояване и охлаждане на кожата, тя работи и върху порите, а уголемените по-специално разтриват неравномерния цвят на кожата, докато подновяват и ревитализират кожата ви. Това е най-добрият ексфолиант за мазна кожа.

2. Крем за ексфолиация на тялото на Clinique Sparkle:

Премахването на мъртвите и скучни кожи от повърхността, този ексфолиращ крем за тяло, подхранва вътрешните слоеве, като ги разкрива така, че тялото ви да блести като лицето ви. Освен освежаване на частиците от кожата, този превъзходен крем ще тонизира мускулите и ще успокои кожата ви. Той е добър ексфолиант за мазна кожа.

3. За истински бяла ексфолираща глина:

Ексфолиращата маска от глина се приготвя с етерични съставки от бяла минерална глина, екстракт от бяла лилия, естествена изворна вода и витамин С. Подходящи за кожата, това няма да раздразни кожата ви, тъй като абсорбира излишните натурални масла и работят върху неравномерните дефекти без прекомерно изсушаване на кожата. Нанесете го върху лицето си и масажирайте за минута преди да измиете. Той е ексфолиант на кожата за всички типове кожа.

4. Без 7 ексфолиант за красива кожа:

Този ексфолиатор е подходящ дори за сухата кожа, където общият мит казва, че нормалният ексфолиатор изсушава кожата повече. Въпреки това, тук този хипоалергичен ексфолиант предотвратява грапавост и сухота, докато енергично работи върху тъпите и потъмняващи клетки, за да разкрие яркостта на кожата. Това е най-добрият ексфолиант за суха кожа.

5. Скраб за коса с блясък само за билки от кайсия:

Просто билки наистина живее до името си, тъй като интегрира естествените билкови лекарства в трансформиране на кожата от тъп и слаб, за да оживен и ярък. Основните продукти са алое, което успокоява и успокоява кожата, докато органичният екстракт от кайсии, маслото от кайсиеви ядки, зърната на персийския орех и зеленчуковия глицерин овлажнява и омекотява неравномерния ти тон на кожата. Това е един от най-добрите продукти за ексфолиране на кожата.

Виж повече: Домашен тонер за мазна кожа

6. Нежен ексфолиращ ексфолиант Nivea:

Нежният ексфолиращ ексфолиант съчетава мъниста и частици, които изчистват и отблъскват излишния себум от лицето ви, докато насилствено почистват мръсотията и маслените джобове отдолу, за да ви дадат оригиналния си светъл гръб. Борбата с тъмните петна и неравностите на кожата поддържа кожата ви еластична и хидратирана. Това е един от най-добрите ексфолианти за мазна кожа.

7. Произход Съвременните тънки мигновени оцветяващи подложки:

Ето друг вид ексфолиант. Лесен за носене и лесен за нанасяне, този метод за ексфолиране идва под формата на малки прахообразни подложки, които ще дадат незабавна яркост на кожата където и да се намирате по всяко време. Меките подложки не са сурови по кожата, тъй като премахва излишната мръсотия в даден момент и поддържа кожата блестяща като нова стотинка. Това е най-добрият ексфолиант за мазна кожа.

Виж повече: Как да направим балсам за устни

8. Действително ексфолиант на прах за лице:

Екстрактите от червени водорасли и бамбук, смесени с хиалуронова киселина и ензими от ананас, прахообразният ексфолиант на лицето идва в прахообразна форма, която натрупва контакт с вода и ви дава незабавно излъчване. Той е добър ексфолиант за мазна кожа.

9. Ексфолиант на Nars за двойно пречистване на кожата:

Смесен с плодови екстракти и ексфолиращи мъниста, този ексфолиант за рафиниране без алкохол и аромат поддържа кожата хидратирана и здрава, като обновява тъмните клетки, за да върне живота и яркостта на кожата ви. Това е един от най-добрите продукти за ексфолиране на кожата.

Виж повече: Как да ексфолира устните

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: ДОМАШЕН ЕКСФОЛИАНТ + МАСКА ЗА ЛИЦЕ. НАТУРАЛНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send