Красота и мода

Как да направим Mehndi Dark - най-добрите ни съвети

Pin
Send
Share
Send


Мехнди е вековна традиция в азиатските и персийските страни и се използва почти като бижу за специални случаи като сватби, бебешки душ, раки и т.н. Това зависи от вида и качеството на къната, текстурата на ръцете и използването на допълнителни стоки за подобряване на цвета. Някои хора естествено получават тъмен цвят на къна, докато други не. Така че тук имаме няколко най-добри съвета за да направим мехнди тъмни.

Най-добрите съвети за това как да направите Mehendi Dark:

1. Смес от захар и лимон:

Лимонът е много добър катализатор за освобождаване на боя, докато захарта помага на мехнди в контакт с кожата. Така че можете да сварите малко вода със захар и след това да добавите лимонови капки. Прилагайки механди като и когато изсъхне, използвайте тази смес поне три пъти за тъмния цвят. Това е едно от най-добрите и естествени домашни средства, за да направи мехнди по-тъмен.

2. Нанесете балсам след премахване на мехндината:

След като премахнете мехндината кора след като изсъхне, можете да използвате наличните балсами за медицински цели, за да помогнете на проникването на цвета в кожата и да я оставите за една нощ. Не използвайте вода след премахване на мехнди. Дон, не се паникьосвайте балсите ще разрешат проблема, който може да направи мехенди по-тъмен.

3. Приложете Ghee след премахването на дизайна на Mehndi:

След като премахнете мехндината кора след като изсъхне, можете да използвате „Дези гхи”, за да помогнете за развитието и проникването на цвят в кожата и да я оставите за една нощ. Не използвайте вода след премахване на мехнди. Това е най-добрият естествен метод за това как мехнди да станат по-тъмни.

4. Пуснете ръцете си над газовите пари на карамфилите:

След като нанесете последния кръг лимонова и захарна смес, можете на тава да добавите около 4-5 скилидки и да го оставите да прекара ръцете си над димът на карамфила. Това не само ще изсуши къната, но и ще помогне на цвета да проникне в кожата. Но внимавайте с това.

5. Оставянето на хената за дълго време:

За по-добър цвят дръжте мехнди за дълги часове, без да оставяте водата да докосва ръцете ви. Когато сте готови с последния кръг лимонов и захарен микс и той изсъхва, използвайте синапено масло и го нанасяйте само веднъж и го оставете да премахне мехнди. Може дори да помислите за премахването му на следващия ден в здрач. Това е един от най-добрите методи за това как да направите мехенди тъмен и последван от повечето хора, защото няма странични ефекти.

6. Избягвайте вода за най-малко 24 часа:

Още от момента, в който сте приложили мехнди до момента, в който премахнете сухата кора, не поставяйте вода изобщо. Така че по-добре да направиш цялата си домакинска и друга работа предварително и след това да седнеш за мехнди. Това се отделя дори и след отстраняване, избягвайте измиването на ръцете с вода. Въпреки това, ако изобщо трябва да приложите вазелин или топено масло веднага след това.

Гледай видеото: Portal Play through Levels 1-18 Complete Walk through There is always cake (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send