Красота и мода

9 Последни комплекти за бижута в храма

Pin
Send
Share
Send


Дизайнът на бижута, който дава поглед на древните исторически проекти, е по-вероятно да бъде избран за големи луксозни поводи. Такива бижута се избират да бъдат носени на религиозни поводи или за някаква специфична танцова форма като бхаратанатям и кучипуди. Една от тези бижута е комплектите на храмовите бижута. Такива комплекти се използват и от булките в Южна Индия. Те носят и такива бижута на фестивали.

Дизайните са направени от чисто 22-каратово злато, носещо красив атрактивен дизайн като накши, харам, полки и т.н.

Бижутерийни проекти:

Нека да хвърлим поглед върху някои известни дизайни на храмове, които се появяват в днешно време.

1. Комплект от огърлици:

Този комплект бижута е красива комбинация от злато, смарагд и мъниста. Висулка Богиня Лакшми придава уникален облик, обграден от червени и зелени мъниста, свързани заедно. Колието може да се носи с прекрасни джумчета с еднакви мъниста. Това е перфектен мач за санджите на Кандживарам.

2. Комплект Харам Пърл:

Тази красива бижутерия от храмове е много привлекателна. Това е комбинация от цветни перли, харам дизайн и прекрасни диаманти с богинята Lakshmi висулка и обеци набор, направени с камъни и перли. Този комплект е широко разпространен на сватби.

3. Комплект за манго в храма:

Това е най-новият дизайн на бижута. Красивият комплект от огърлици е изработен с чисто 22-каратово злато. Прекрасни мъниста се използват за украса и малки златни топчета се добавят към красотата на дизайна. Прекрасните обеци на jhumka му придават етнически вид. Дизайнът на манго му придава невероятен вид. Той е изключително модерен на сватби и церемонии.

4. Комплект цветя с перли:

Този прекрасен дизайн е прекрасна комбинация от флорален дизайн, перли и антични диаманти. Също така носи прекрасна висулка на богиня Лакшми и няколко нейни идоли. Това парче е силно забележимо в религиозните функции на тежките сари и рокли.

Виж повече: Античен дизайн на бижута в храма

5. Комплект Мате Лакшми:

Това е един от популярните южноиндийски бижута. Това е дизайн на бижута, който включва червени и зелени плоски диаманти, висулка на богиня Лакшми и известния матов дизайн. Завършването на комплекта се прави с малки златни топчета, които висят надолу. Този дизайн се извършва както на сватби, така и за малки случаи.

6. Комплект от пауни Накши:

Тази прекрасна скъпоценна бижутерия привлича погледа на зрителите. Красивият комплект с пауна и богинята Лакшми накши работата изглежда невероятно с прекрасните дълги обеци. Този комплект ви дава уникален вид в брака.

Виж повече: Златни бижута на Temple Design

7. Храмът на Руби Харам:

Зашеметяващ комплект с прекрасни рубини дава на потребителя уникален и атрактивен външен вид. Той е много подходящ за тежки сари, а дизайнерът носи. Този комплект е красива комбинация от рубин, изумруди и злато.

8. Античен комплект Chandbali:

Този шедьовър изглежда зашеметяващ на легенги, носени в брака и други функции. Комплектът изглежда зашеметяващ с изумруди, диаманти и ghungroo дизайн. Перлата в крайна сметка му придава невероятно докосване. Това е първият избор на зрителите при избора на нещо уникално.

Виж повече: Бижута за дизайн на храмове

9. Комплект Античен Булчински Храм:

Тази уникална сватбена бижутерия от храмове привлича булките, които искат различен вид. Оформен с няколко плоски диаманти, той дава поглед на Раас Лол, показващ Гопи, Кришна и птици с флорални дизайни.

Дизайнът на храмовите бижута има свой собствен уникален облик, който сега става моден в браковете. Също така колекцията от сватбени бижута, която е поставена в храма, има своята уникалност, която трябва да се носи. Различният Бог и флоралните дизайни му придават невероятно докосване. Дори най-простият дизайн ви дава нова тенденция и ви помага да изглеждате стилно, като носите сари.

Гледай видеото: NYSTV - The Secret Nation of Baal and Magic on the Midnight Ride - Multi - Language (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send