Красота и мода

9 Модерни дълги курти с гетри за жени в Индия

Pin
Send
Share
Send


Long kurtis са последните модни тенденции. Сдвойте тези дълги курти с красиви гамаши. Изберете гамаши, които са подходящи за вашия kurtis. Има широка гама от kurtas и легинги, достъпни онлайн. Включете ги в колекцията си и подобрете чувството си за мода. Ето няколко куртиса с гамаши,

Различни дълги курти с гетри за жени:

Избери от по-горните 9 kurtis с гамаши,

1. Черно Курти с животински печат:

Този красив черен дълъг курти с гамаши е подходящ за ежедневно носене. Черните дълги клинчета от курти с животински печат за ръкави и границите му придават хубав етнически вид. Тя има три четвърти ръкава и е изработена от вискозен материал. Тя има V-образно деколте, а черните клинчета допълват модната стойност.

2. Женски Kurti (сини), изработени ежедневно:

Прекрасно синьо курти с бели клинчета. Той има три четвърти ръкава и врата на лодка. Синята курти, която има светлосин детайл, изглежда много модерен. Това е перфектно ежедневно облекло. Изработен е от памук и изглежда много удобен и мек.

3. Цветен печат женски A-line Kurta:

Мултицветна курта с марка яка. Той има три четвърти ръкава и има смели флорални щампи върху него. Това изглежда много небрежно и модерно. Това е курта от линия А с разширено дъно. Съберете го с чифт хубави гамаши и това ще допринесе за вашата благодат. Най-подходящ за партита.

4. Магента напечатана курта:

Красива магента курта, която изглежда много традиционна. Тя има три четвърти ръкава и сладка форма на врата. Прекрасните етнически щампи придават красота на куртите. Горчиците на горчицата са подходящи. Може да се носи като ежедневно облекло и за офиси.

5. Син печат:

Синьо отпечатаните курти изглеждат абсолютно готино за всички случайни случаи. Това е направено от коприна и има три четвърти ръкава. Има мандаринова яка. Той има хубав бутон на бутона. Отпечатаните детайли на куртите придават хубав вид. Материалът е мек и лесен за поддръжка. Свържете го със сини гамаши

6. Зелена печатна кутия:

Светлозелена курта с бели клинчета. Той е идеален за ежедневно износване. Зелените отпечатани дълги курти и гамари правят другите зелени от завист. Добавете това в колекцията си. Изработен е от памук и има три четвърти ръкава. Детайлът за връзване на врата изглежда толкова стилен.

Виж повече: Ръчно бродирано Kurtis

7. Бежова печатна курта:

Прекрасна курта от вискозен материал. Той има три четвърти ръкава и отпечатаните курти изглеждат толкова стилно. Бежовият цвят придава етно чувство на куртата. Красивият паунов отпечатък на куртата дава етнически привкус. Свържете го с черни гамаши. Пригответе се за рок партито.

8. Зелена твърда курта:

Превъзходен зелен курти с три четвърти ръкава. Той има затворени ръкави. Червената комбинация със зелените курти допълва красотата. Има врата на лодка. Изработен е от креп, а материалът е много мек и лек. Тази дълга курта с гамаши е подходяща за ежедневно носене. Свържете го с червени гамаши.

Виж повече: Курти с дълго рамо

9. Розова бродирана курта:

Този очарователен розов бродиран дълъг курти и клин е подходящ за всички случайни събития. Куртите без ръкави изглеждат много стилно. Работата по бродерията на куртите е красива. Свържете го с бели гамаши. Изработен е от вискоза и е лесен за поддръжка.

Тези дълги курти с гамаши са подходящи за ежедневно носене, офис облекло, партита и социални събирания. Имате хубава колекция от тези модерни kurtis и да ги парадират със стил.

Виж повече: Курта с блейзър

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send