Красота и мода

Различни начини за предлагане на любовта, за да се получи (тя или тя), за да се каже Да

Pin
Send
Share
Send


Какво е предложението за любов и как можете да го направите в различни начини?

Да бъдеш привлечен към някого е нещо много обичайно и това се случва с повечето хора, които срещаме. Известно е, че забележителностите продължават за много кратък период от време и може да се помисли добре като знак за добро психично здраве. „Любовта“ започва с тази част на привличането, но същата продължава дълго време. Дори това, което има привързаност към човек, е нещо съвсем обичайно, но то варира от човек на човек. В случаите, когато двама души се харесват един друг, но са останали неизречени, той остава фин и е склонен да се счупи по всяко време.

Да оставиш на другия да познае привързаността може да го направи по-оживен и процъфтяващ. Повечето хора са склонни да губят в това състояние на любов; Тъй като е твърде рано и е твърде късно, и двете могат да се окажат неблагоприятни. Като цяло това не е нищо повече от емоционална привързаност или свързване на едно лице с другото. Предложението е изповедта, която човек прави върху неговата или нейната привързаност към другото лице, на което той или тя обичат.

Различни начини за предлагане на момиче или момче за любов:

Изповядването на любовта може да бъде направено по различни начини и всеки участник в него има свой собствен начин на предлагане; било то пряко или косвено. Ето някои от стила на предложението за любов, за които знаете.

Предложение за пряка любов:

Да бъдеш много пряк в предложението е красиво нещо, където човекът, който се предлага, може да усети истинската същност на любовта. Директното предложение може да бъде направено чрез всякаква форма; било то лично предложение, чрез писма, подаръци и т.н. Нещото е предаване на привързаността към човека на открит разговор. Да бъдеш пряк може също да подобри шансовете за благоприятен отговор.

Предложение за непряка любов:

Косвени предложения предават любовта към човека по скрит начин. Косвено предложение има риск другият да установи, че е трудно да разбере истинското значение на това непряко послание. Може да се помисли за пускане на шега. Но индиректните предложения са интересни в случая с онези хора, които се интересуват и са склонни да бъдат на една и съща дължина на вълната. В непредвидени косвени предложения за любов може да доведе до объркване и възникване на въпроси.

Предложение за забавна любов:

Предложенията понякога стават много забавни, когато действително планираният ред се срине. Предложенията за изненади е по-вероятно да завършат по един забавен начин на предложение. Смешният начин на предлагане може да се окаже по-интересен, тъй като реакциите и отговорите ще бъдат спонтанни. Добре планираният начин на предлагане има различен опит, но това се превръща жив и запомнящ се. Смешните предложения също могат да бъдат планирани и организирани. Ако другият човек обича всички тези забавни неща, смешното предложение може да бъде по-добър избор.

Предложение за романтична любов:

Романтичните предложения са много добре планирани и изпълнени. Тъй като стереотипите се разиграват на места, които са супер романтични. Датите на вечеря най-често завършват с романтични предложения. Романтичните предложения е по-вероятно да бъдат успешни и много рядко отговорът е неблагоприятен. Да бъдеш романтичен в предложението може лесно да впечатли другия човек.

Идеи за изненадващо предложение за любов:

Предлагането не е просто да позволиш на друг човек да познае любовта, която човек има към другия, а начин да впечатлиш и да ги накараш да попадне в любовта. Не е по-лесно да накараш някого да падне с думи на любов и тези подаръци от най-добрите магазини за подаръци там. Едно важно нещо, което трябва да се следва, е да накараш човека да се чувства уникален и специален.

Подаръците винаги са изненадващи, но когато става дума за любов, подаръците, донесени от магазините, няма да имат много ефект. Тези подаръци, донесени от магазините, но специално направени и персонализирани, имат добавена стойност от останалите. Персонализираните подаръци с отпечатани снимки или надпис имат малко повече шанс, че другият човек ще бъде впечатлен.

Картите помагат на тези нервни хора да изразят думите си на любов чрез него. За тази специална личност могат да се правят дори карти. Вместо да купуват карти от някои магазини и да представят, могат да бъдат написани думи на любов. Това ще бъде по-реален и впечатляващ начин. Когато става въпрос за персонализирани карти, текстът не се очаква да бъде по-поетичен. Да бъдеш реален е, че всички въпроси.

Розите са предназначени за любов, и че в един куп изглежда aw и прекрасен. За хората, които са прости и не са за тези изненадващи подаръци и персонализирани карти, един куп рози може да бъде по-завладяващ. Предлагането с букет от рози изглежда по-романтично и привлекателно. Букет от рози не се нуждае от специализация и персонализация; само групата ще направи всичко, което другите подаръци биха направили.

Най-добрите оферти за предлагане на вашата любов:

 • Нека хвърлим монета, глави аз съм твоя, опашките ти са мои.
 • Вие сте моята отговорна молитва, моето изпълнено желание, моят осъзнат сън. Ще се омъжиш ли за мен?
 • Надявам се никога да не мислите за нещо толкова, колкото мисля за вас.
 • Искам всички вас, завинаги, ти и аз, всеки ден.
 • Омагьосал си ме, тяло и душа.
 • Не ми прошепна, а сърцето ми. Не целунах те устните ми, а душата ми.
 • Обичам те начина, по който удавникът обича въздуха. И това ще ме унищожи, за да имам малко.
 • Не ме интересува колко е трудно да бъдеш заедно, нищо не е по-лошо от това да си отделен.
 • Но ти се подхлъзна под кожата ми, нахлу в кръвта ми и хвана сърцето ми.
 • Никога няма време или място за истинска любов. Това се случва случайно, в един миг, в един мигащ, пулсиращ момент.

Whats приложение Статуси да импресирате момиче / момче:

 • За момент видях лицето ти и очите ми го снимаха.
 • Бих те държал наоколо, за да слушам ритъма на сърцето си.
 • Ако можех да избирам между това да те обичам и да диша, бих избрал последното си дишане, за да кажа, че те обичам.
 • Може и да не съм съвършен, но аз съм най-доброто, което някога ще имаш. Ще го осъзнаеш в деня, в който спрем да се връщам.
 • Аз пропускам ритъма всеки път, когато минеш.
 • Никой няма способността да ме кара да се чувствам безтегловна и безгрижна, колкото можете.
 • Нашите взаимоотношения трябва да бъдат. Нещо, което е написано в звездите и привлечено в нашата съдба.
 • Когато ви видях за първи път, аз се влюбих и ти се усмихна, защото знаеше.
 • Никой никога няма да се сравни, за да ми даде усещането за светлината, която сте запалили в мен.
 • Издигате ме на нови нива; Накарайте ме да се чувствам неща, които никога не съм усещал преди.

Тук можете да отидете с някои допълнителни съвети за предложение; Планиране, досега и т.н. и т.н.

 • След като се почувства любовта, тя трябва да бъде предложена и да не се забавя.
 • Не бъдете груби в предложението, но бъдете учтиви и меки.
 • Планирайте така, че момичето / момчето да се привлече и да не се обиди.
 • Да бъдеш супер романтичен в любовта не работи, когато е първата среща.
 • Когато става дума за любов, егото трябва да бъде изхвърлено.
 • Намерете дали другият човек вече е влюбен, преди да предложи, тъй като този вид отхвърляне е по-болезнен.
 • Бъдете по-точни в предложението.
 • Преките предложения имат тенденция да имат по-положителен отговор от индиректните.
 • Предлагането чрез някой друг не е препоръчително.
 • Да бъдеш твърде късно в предложението има много по-малко шансове да получиш положителен отговор от другия човек.

Говоренето за любовта, която човек има към човека, е едно прекрасно нещо, което повечето хора са преживели. Без значение какъв метод се прилага, за да се предложи, всичко, което има значение е, ако е казано или запазено. "Любовта прави живота красив", както се казва, любовта към човек, ако се изрази, намира нов път на живот. Да обичаш човек и да се ожениш за същото е един от най-големите успехи за живота. Намери, падна, предложи и се обедини.

Гледай видеото: Духът на времето II: Допълнение Zeitgeist: Addendum (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send