Красота и мода

34 седмици на бременност - симптоми и развитие на плода

Pin
Send
Share
Send


Една млада жена може да знае само трудностите на майка, когато пресича тази фина линия, за да влезе в майчинството. От самото първо изказване думите на мъдростта от старите хора започват да се отразяват в ушите ви. Приятелите, които вече имат опит, ще ви дадат съвети и трикове. Старейшините биха ограничили в себе си историята си за майчинството, но няма да почувствате писък, докато не успеете сами да влезете.

По-ранните седмици са трудни, безсънието е ваш приятел. Сутрешното гадене всяка сутрин щеше да е по-разочароващо, но с изминалото време ще забележите, че вратата към майчинството е отворена и широка. Всичките девет месеца са разделени на седмичен формат, където 40 седмици обобщават процеса на бременност. В тази статия говорим за 34-тата седмица, която е почти края и най-добрата част от тази седмица ще бъде донякъде такава.

Откриване на пола:

Въпреки че процесът на откриване на половете може да бъде разкрит много седмици назад до 34-та седмица, полът на залива ще бъде перфектно оформен и узрял и готов. До края на тази седмица скротумът ще бъде перфектно оформен, като тестисите ще бъдат напълно спуснати и готови да функционират, въпреки че трябва да изчака двадесет до тридесет години, за да ги използва. Гениталиите са напълно оформени. Сега вече няма нужда от кабела, свързващ майка си, за да се облекчи. За момичетата, нейните големи срамни устни, тази на върха, просто завърши със самоусъвършенстване. Яйчникът на малката ви сега вече изненадващо вече е собственик на седем милиарда примитивни яйца. Броят обаче намалява до две, което е нормалното броене на яйцата.

Виж повече: 31-та седмица бременна развитие на плода

Белодробна функция:

Всичко през вашето бебе е вдишвало малко около околоплодната течност около нея и се опитвало да усъвършенства белодробните й функции. Много пъти се случва, че бебето има преждевременно раждане, което до тази седмица е напълно възможно. Ето защо белите дробове на бебето вече функционират до най-доброто. Той не само може да получава и филтрира въздуха, но и веществото между двата белодробни торбички, които поддържат белите дробове от триенето, също се е развило така, че никога да не е изправена пред опасност веднъж навън.

Развитие на костите:

Въпреки че почти 90% от образуването на тялото е поставено на място, костите на бебето са все още слаби и крехки. Това е само Божието творение, където тези меки крехки кости ще помогнат на бебето да се измъкне от вагината. Ето защо черепът все още е доста силен и издръжлив и в нормална форма, но костите, които го свързват с врата или гръбначния стълб, все още не са усъвършенствани. След раждането тези кости биха се усъвършенствали, за да не се притеснявате.

Виж повече: 32 седмици бременни симптоми

Бебешки мазнини:

По време на началните етапи плодът ще прилича на скелетна структура с тънък мускулен слой, докато вътрешните органи все още се образуват и се усъвършенстват. С изминалото време, след като органите са усъвършенствани и добре уредени и функциониращи, ще забележите, че бебето ви набутва още няколко килограма. Ето защо в 34-тата седмица от бременността си малката ще тежи някъде около пет килограма с мазнини, пълни с бедрата и дебели бузи.

Позиционирано за поставяне:

Вече бебето ви е изцяло с главата надолу, с главата, разположена близо до шийката на матката и краката нагоре в стомаха, бутане и ритане, като ви позволяват да знаете, че той трябва да излезе. Много случаи са забелязали, че бебето излиза през тази седмица, но за тези, които все още не са, бебето ви е в състояние да се подготви. Но положението с главата надолу не му навреди, всъщност той е тихо удобно прикрепен в яйцевидната ви форма.

С настъпването на тежкото бебе 40 седмици се разделят на три триместра. Първият триместър, вторият и третият, които в 34-та седмица живеете в момента. С красивото развитие на вашето бебе, майката също преминава през много промени.

Виж повече: 36 седмици бременни

Промяна на пъпа:

Вече ще забележите типична промяна в пъпа. Това, което някога е било в кратер като форма, сега изпъкна и прилича на малка крушка. Това е често срещан сценарий на бременност, въпреки че не всички се сблъскват с него. Когато се сблъскате с проблем, използвайте лента или лепенка, за да покриете мястото, тъй като по това време може да е твърде чувствителна и постоянното триене с вашата рокля го влошава.

Поради огромния натиск на предстоящите събития, често се появява параноя, в която събитията, така както са планирани, не се изпълняват на правилното. Да бъдеш майка и да се приближаваш към последния ден може да бъде едновременно страшно и вълнуващо. На всичко отгоре има допълнителен натиск от вашите бебета. Всички смесени, тези ситуации могат да дадат път на спад или повишаване на нивата на кръвното налягане. Не използвайте лекарство, тъй като тези тежки лекарства оказват въздействие върху детето във вас. Консултирайте се с Вашия лекар за това.

Прием на калций:

Това е времето, когато вашето бебе усъвършенства костите си и затова като майка той ще участва от вас, така че следете диетата си. Докторът често в този момент съветва да се придържаме към приема на калций, тъй като това е последният шанс за бебето да има някаква здравина на костите в него.

Контракциите:

С дните, които са наблизо, контракциите на Бракстън Хик стават все по-тежки и сега изненадващо съвпадат с усещането за истинско свиване, което може би е много по-ниско. Честотата на тези контракции също нараства с всеки ден. Тези контракции са в реални, фиктивни контракции, които ви позволяват да знаете, че тялото ви се подготвя за предстоящите събития.

Гледай видеото: Развитие на бебето през 34-тата гестационна седмица (Юли 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send