Красота и мода

9 най-добрите Garnier балсами в Индия с цени

Pin
Send
Share
Send


Кондиционер на Гарние! Мисля, че това е един от най-надеждните климатици и предлага най-добър резултат за потребителите. Ето защо, днес в тази статия ние ви казваме списък на най-добрите garnier климатици, които са на разположение в Индия заедно с техните предимства и цени също така, за да ви позволи да изберете най-добрата за вас.

Различни продукти за подстригване Garnier в Индия с цени:

1. Garnier Damage Eraser укрепващ балсам 13 унции:

Той укрепва възстановяването на маслото и препарата за разделяне на завършващите превръзки в тест за почистване с четка за измерване на счупване срещу нетретирана коса. Методът от комплекса Phyto Keratin®, включващ растителни протеини плюс активен плодов концентрат, заедно с масло от cupuaçu, сред естествените липиди, работят в две обичаи, за да направят подобрена, по-здрава коса плюс защита от бъдещи щети.

Цена: 384 ml за INR 196

2. Garnier Sleek & Shine Интензивно Гладък Кондициониращ Крем 10,2 унции:

Този Garnier балсам показва силно изглаждане за дълготрайно управление на къдриците и блясък. Рецептата от арганово масло от Мароко плюс кайсия поглъща дълбоко в къдрава, суха коса до мека всяка верига. При тест за къдрене, като се използва системата Garnier Fructis Sleek & Shine на шампоан, балсам плюс бай-ин бай-ин и балсам за почистване.

Цена: 300 ml за INR 196

Виж повече: Wella балсам за цветна коса

3. Garnier Fructis Гладък и блясък за къдраво, сух, неуправляем балсам за коса:

Методът при ултра-изглаждане на аргановото масло от Мароко плюс кайсия, условия изключително да затварят къдриците за 3 дни, все още в 97% влажност, плюс изглажда екстериора за косата, която е толкова блестяща. Ключова печалба от Garnier Fructis Sleek & Shine шампоан: Изглажда за продължаване на контрола на косъма плюс блясък с арганово масло като от мароко и кайсия остава гладък в продължение на 3 дни, все още в 97% влажност.

Цена: 384 ml за INR 265

4. Подхранващ балсам за подхранване за суха коса Garnier Fructis Triple Nutrition

Този балсам има 2 шампоани, двуфазен третиращ спрей, крем-кондиционер плюс серумно лечение. Те съдържат 3 хранителни маслини с плодови масла, Shea плюс авокадо, които подхранват косата ви. Трикратният хранителен шампоан поддържа суха, а освен това и косата, докато двуфазният спрей прави блясъка на косата. Кондиционерът овлажнява косата, излиза от нея мека и копринена. Той осигурява сърцевина за защита на Garnier.

Цена: 384 ml за INR 265

5. Нов Garnier Fructis Pure Clean балсам за нормална коса:

Разберете чистия метод за подобряване на здравето на косата си чрез тази изключителна 92% биоразградима формула. Тази ULTRA-CLEAN система, вливаща се в Ацерола Бери Антиоксидант, предлага крайната DAILY REFRESHMENT без тежки остатъци плюс безтеглов блясък. Той включва 92% биоразградим метод, ултра-чист безтегловен, без силикон, парабен, иначе боядисан. Освежаващо чиста коса, която е 10x по-силна, 4x по-здравословна плюс толкова бляскава.

Цена: 384 ml за INR 265

Виж повече: Най-добър балсам за отпуск

6. Garnier Fructis Hydra Recharge балсам за нормална и суха коса 13 течна унция:

Това предлага нов влиятелен прилив на хидратация. Опреснете сухата коса чрез високоефективна лека влага. Garnier fructis hydra съживява балсам от супер плодове от goji berry страст плод плюс киви енергично попълва влага, лишена от тежест. Косата е ултрахидратирана и по-мека. Той е един от най-добрите балсами за суха коса и нормална коса.

Цена: 384 ml за INR 196

7. Garnier Fructis укрепващ балсам за суха и повредена коса - 13 унции:

Включва активен плодов концентрат и изобретателната смес от съставки, явно присъстващи в плодовете, помагат да се предложат сила и блясък на косата. Nbsp Плодови киселини, Витамини B3 Фруктоза B6, Глюкоза за коса, която сияе с цялата си сила схемата на garnier fructis на ободряващ шампоан балсам плюс дълбок кондиционер с активен плодов концентрат действа дълбоко във и отвън на косата. Подхранва косата от корен до върх, като работи в косата, за да я подсили.

Цена: 384 ml за INR 328

8. Garnier укрепващ копринен балсам 24/7:

Тя трансформира невъзможната коса, която изглежда копринено мека. Идеален за мъже и жени със суха коса, този укрепващ балсам подсилва вашите нишки от източник до върха. Този подхранващ Silky Straight балсам затваря чистата доброта на ябълкови плодове, захарна тръстика, лимонова кора, витамин В3 плюс витамин В6, за да проникне в храненето и да изгради косата си по-подходяща за по-дълго време.

Цена: 90 ml за INR 69

Виж повече: Балсаж за коса Pantene

9. Garnier Fructis Fall Fighter Подходящ за падане, разрушаване на косата:

Този гарнировъчен кондиционер поддържа до 1500 косми на месец и предлага по-пълноценна коса по-късно, отколкото само за еднократна употреба. Също така помага за възстановяване на битката на косата за ежедневно падане на косата. Формулата, която подсилва кофеина, укрепва биотина и витамини от плодове, подсилва косата от корена до краищата, намалява падащите, разкъсващи нишки.

Цена: 384 ml за INR 560

Гледай видеото: Dye Your Hair At Home Like A Pro - Girls Hair Highlight Colour (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send