Красота и мода

9 най-добрите розови балсами за устни в Индия с цени

Pin
Send
Share
Send


Време е да се използват балсами за устни! Тази тръба за балсам за устни, която всички прилагаме за дъното на чантата, е много повече от фиксиране на напукани устни! Днес на пазара има много марки и повечето от жените се объркват с това, което е най-доброто за тях. Ето защо днес ви казваме най-добрите 9 розови балсами за устни, които се предлагат в Индия заедно с техните цени и изображения.

Най-добрите розови балсами за устни в Индия с цени:

1. Вазелин терапия за устни - розови устни за меки и розови устни:

Вазелинът за устна терапия Rosy Lips серия тихо засенчва устните с роза, за да подобри естествения си блясък, като същевременно предлага прилив на влага плюс усещане за сладък бадем, а също и розово масло. Придържайте се със стик, бадемово масло - грижи плюс предпазва сухите устни и провитамин Е.

Цена: Rs.109.

Виж повече: Sebamed Детски балсам за устни

2. Балсам за бебета за розови устни Maybelline:

Maybelline Baby Lips са оцветени балсами за устни с лек оттенък. Цветът не е толкова прав, колкото е достатъчно, за да предложи само лек цвят. Момичета, които бягат от червила и дълбоки цветове на устни, ще харесат това много. Тя запазва устните ви хидратирани за 3-4 часа, след което се нуждаете от повторно прилагане.

Цена: Rs.150.

3. Масло с балсам за устни с цвят на Revlon:

Berry Smoothie, Tutti Frutti, Cherry Tart, Peach Parfait, Candy Apple сега са някои от сенките, които идват в гамата на Butters. Те се предлагат в 15 нюанса. Вече беше доказано, че този розов балсам за устни Revlon е един от най-добрите и популярни марки в Индия.

Цена: Rs.378

4. Цвят на лед за устни - Ягода балсам за устни:

Поставяте го на плюс, а след това изчезва, след което променя цвета си за две минути. Това предлага лек розов оттенък. Можете да удължите цвета, като го насложите. Както това е чисто розово в 2-3 swipes плюс се превръща в тъмно розово в 7-8 swipes. Най-хубавото е, че няма значение колко го покриваш, въобще не се чувства восъчно.

Цена: Rs.190

Виж повече: Вазелин балсами за устни

5. Блестящ балсам за устни YSL 'Rouge Volupte Sheer Candy':

Този балсам за устни е единствен нюанс на устните от марката YSL, която има лъскава лъскава сянка, която идва от бустер доза витамини от плодове плюс антиоксиданти. Тя продължава до дълги разстояния от 8 часа и плъзга кръстосано устните ви с физическа лекота. Това е правилният избор за логично сочни устни по цвят, които остават включени за продължителен период от време.

Цена: 4 gm За INR 2465

6. Овлажняващ блясък Clinique 'Superbalm': Малина:

Тук идва блестящ хидратиращ балсам за устни от Clinique, който има ярък обрат. Богатият плодов оттенък плюс богатият антиоксидантен сочен метод може да съживи най-дребните устни в прекрасни, а също и дебели пъпки. Опитайте да бъдете приятно изненадани.

Цена: INR 968

7. Вазелин за грижа за устните Розов сияние - Ягодов мраз:

Един от по-евтините балсами за устни е вазелинът за грижа на устните, който може да бъде алтернативен за хидратирани набивки от вазелин. Тази марка е най-популярна и търсена за цвета на устните си, който също се тества. Тази марка се предлага с добри екстракти от ягоди и розов нюанс в нашия добре планиран бюджет. Той е един от най-добрите балсами за устни и овлажнени устни.

Цена: 9 g за INR 65

Виж повече: Oriflame балсам за устни

8. Балсам за устна терапия за розови устни: t

Тези розови балсами за устни могат да се получат в малката форма на гърне плюс в обратната форма. Те са за 135 рупии. Той идва с малина Cherry, плюс ягода, която е добре оцветена. Можете да ги опитате да имат цвят чрез добра хидратация за по-меки и гладки устни.

Цена: INR 135

9. Балсам за устни Nivea Pinkish Boost 3in 1 със SPF 15: t

Изключително икономичният и многозадачен балсам от немската марка Nivea е с 3 в 1 розово подобрение. Следователно тя овлажнява устните чрез нейната витаминна подобрителна формула, поставя се в добър оттенък на розово към устните си, а също така придава и копринено покритие.

Цена: Rs. 175

Надявам се, че тази статия ви харесва и е полезно да изберете най-добрата за вас. Остане красива!

Гледай видеото: Как да си направим желе без лепило и боракс?! (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send