Красота и мода

Как да правим Ombre Nails

Pin
Send
Share
Send


Винаги е чудно какви неща измисляме. Тя започна с по-нови смесени цветове на косата като лилаво или синьо и след това ескалира до нов стил на облекло, където сега можете да спортувате с небрежно объркана коса и да я наричате главата на леглото. Сега най-накрая можем да сдвоим хипи костюмите с идеално прави пони и това се превръща в класов фактор, може би нов стил. Това е мястото, където сме създали нови стилове за ноктите ни и това е един от тях, наречен ombre нокти.

Какво е това?

Когато използваме термина ombre, обикновено имаме предвид тип или модел на смесване в цвят, така че преходът на цветовете да не е точно посочен. Ombre означава плавен преход от един цвят към друг през мека линия, която се смесва с двата цвята, причинявайки красив модел. Това е вид изкуство за нокти, където можете да смесвате в два цвята или просто да използвате ombre за един.

Необходими материали:

За този поглед ще ви трябва гъба или памучен тампон. Гъбите са по-лесно предпочитани поради безупречното си покритие върху ноктите. Имате удобен за ръкохватката ръб, а за почистване на памук и лак за нокти. Въз основа на вашето решение да запазите две или повече бутилки за лак за нокти наблизо.

Виж повече: Как да правим Nail Art у дома стъпка по стъпка

Процедура Започва:

  • Омбре ноктите, особено ако предпочитате гола, ще се нуждаят от много грижи, затова започнете с накисване на ноктите в купа с топла вода с възможност за почистване на ръцете или сапунена пяна. Ноктите ви трябва да бъдат чисти, така че цветът да се придържа добре.
  • Преди това, ако сте използвали някакъв омекотител за ръце или овлажнител, уверете се, че сте напълно изтрили ноктите си, така че цветовете да се придържат добре. След измиване, напишете или намалете ноктите си пропорционално, за да получите равен изглед. Това обаче не е задължителна точка, ако ноктите ви вече са направени и подадени добре от преди. Подсушете ръцете си правилно.
  • Следващата стъпка е да нанесете мека нокътна козина или основата, която за предпочитане трябва да бъде прозрачна, ако се движите за повече от два цвята. Можете дори да използвате такъв с обикновен блясък или този с голия вид. Оставете основното покритие да изсъхне и се уверете, че няма натъртвания по основния слой. След като основата е направена, започнете с нанасяне на основния цвят. Ако използвате само един цвят, не е необходимо да поставяте друг основен слой. Докато горният ви слой изсъхва, върху лист от пластмаса или хартия, с дебел вид, налейте две или три капки от желания цвят, в който искате да влезе омбре ефектът. Тук можете да използвате повече от един цвят. С клечка за зъби или микс от безопасен болт в цвета и след това идва използването на гъбата.
  • Потопете гъбата в петно ​​за боя за нокти и след това започнете да напоявате върха на ноктите си с гъбата. Ще забележите, че ombre започва да се оформя. Консистенцията на гъбата трябва да бъде лесно проветрива, за да се избегне прекалено много цвят по време на ефекта ombre върху линията на прехода, така че често се препоръчва да се използва ъгълът на гъбата, за да се създаде линията на прехода.
  • Преходът, ако се повтори, ще следва същата процедура. Сега оставете частта ombre да изсъхне и след това запечатайте външния вид с фин прозрачен горен слой.

Виж повече: Френски маникюр у дома

Алтернатива:

Можете дори да добавите цветовете на ноктите върху лента от хартия и след това да ги залепите на горния слой, за да получите ъгъла, който е много по-лесен и по-бърз вариант в сравнение с гъбите. Перспективата обаче може да варира малко.

Виж повече: Украсете ноктите си

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4.

Гледай видеото: Как да си направим омбре маникюр. How to do ombre manicure (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send