Красота и мода

9 Най-добър дизайн на Ранголи със снимки

Pin
Send
Share
Send


Портрет на раголи се прави само от професионалисти, които превъзхождат изкуството на Рангули. Често те се правят по време на фестивали и също така отдават почит на живите легенди, които са направили разлика в живота на хората поради тяхното съществуване.

Красив и последен портрет на Rangoli:

1. Радха Кришна Ранголи за фестивала Холи:

Картината по-горе ни показва, че много деца са се събрали, за да направят такъв красив портрет на Радха Кришна на фестивала на Холи. Портретите на бога и богиня са много привлечени с подходяща помощ от професионалисти, а усещането за холи идва с вида на цветовете, които се пръскат на жълто. Цветовете на червеното и черното върху жълтата основа и цветовете, които се разпространяват неравномерно от божествата, показва известността на Холи.

2. Дизайн Малала Ранголи:

Картината по-горе е нарисувана от художник на име Ашиш Ядав. Картината беше кликнала, когато той довършва портрета на „Малала Ранголи“. Дамата е детска активистка на Пакистан, наречена Малала Юсафзай и е била убита от талибански стрелец.

3. Ранголи Дизайн на Бал Текъри:

Горният портрет е на Бал Теккерей, който е индийски политик и е основал Шив Сена. Той изигра важна роля в превръщането на щата Махаращра в по-добро място за обитаване. Първоначално той беше карикатурист и има огромна любов към изкуството. Горният портрет е раголи, направени от него, много професионално не с нюанси на оранжево, розово, черно, бяло и сметана.

4. Ранголи Дизайн на Lata Mangeshkar:

Лата Мангешкар е известна като индийски славей заради красивия си глас и услугата, която тя предлага на хората чрез гласа си в продължение на седем десетилетия. Пее повече от 8000 песни на 36 регионални езика, за които държи световния рекорд на Гинес. Този портрет беше направен в нейна чест от професионалисти.

5. Ранголи Дизайн на Майка Тереза:

Майка Тереза ​​е основател на мисионерите на милосърдието. Беше прекарала целия си живот в обслужването на хора в различни аспекти, за да даде на бедните по-добро здраве и условия на живот. Тя беше безкористна светица, която бе удостоена с различни награди заради служенето си, която бе положила към хората си.

6. Ранголи Дизайн на Maa Ambe:

Имаме много красива картина на Maa Ambe по-горе. Портретът е направен толкова перфектно, че изглежда да е истински пред очите. Лицето на божеството изглежда толкова спокойно, че всеки преданоотдаден може просто да се хипнотизира от красотата на изкуството. Цветовите комбинации и контрасти са идеално смесени.

Виж повече: Картини Ранголи

7. Ранголи Дизайн на Сачин Тендулкар:

Sachin Tendulkar е бивш индийски крикет, който в момента е приет за най-голям батсман. Той е посветил 24 години на упорита работа на страната си и е получил най-високата гражданска награда на Бхарат Ратна и той е първият спортист, който го е получил. Този портрет е почит към легендата.

8. Ранголи Дизайн на Нарендра Моди:

Нарендра Моди е настоящият министър-председател на Индия, който представлява БДП. Той е похвалил благодарение на икономическите си политики и хората гледат към него за по-светло бъдеще за нацията.

Виж повече: Шаблони от Ранголи

9. Дизайн на богинята Дурга Ранголи:

Това е портрет на богинята Дурга, съставена професионално от артистите, които са опитни в дизайна на ранголи. Очертанията на лицето са направени много добре и след това изпълнени с ярки цветове, които правят изкуството изглежда страхотно. Можем да видим, че жълтото е по-доминиращо, защото заема по-голямата част от пространството на изкуството. Има и добро количество черно, което се използва за косата, а други цветове са синьо, оранжево, зелено и розово.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: How to Build Innovative Technologies by Abby Fichtner (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send