Красота и мода

9 Невероятни дизайни на блуза с пълен врат

Pin
Send
Share
Send


Кой казва, че може да изглежда привлекателно само като носи без ръкавите на блузите с нисък разрез? Човек може да изглежда съблазнителен и в блузите на шията, когато е в комбинация с еднакво красива сари. Пълните блузи на шията са очарователни и те са доста трезви и жените ги харесват. Тези блузи са основно спортни през всеки сезон, различно от лятото. Но в днешно време съществуват редица материали за блузи, използвани за производството на блузите, които ги правят удобни и годни за носене дори през летните сезони. Такива подобни блузки са както следва.

Красиви дизайни с блузка на шията със снимки:

Блузите с пълен врат също са много атрактивни и красиви, което наскоро бе доказано от много известни личности. По-долу са някои от най-добрите дизайни с блузка на врата с картини, които някога ще дойдат.

1. Черно-златният дизайн на блузата с пълен врат:

Болдуелската красота Мадхури диксит изглежда като кралица в тази картина. Черната блуза с пълен врат и черната сари правят бившата мис Индианска божествена. Заедно с удобния черен нюанс, тази блуза спортува някои красиви декорации, направени в цялото тяло и на сарите. Ако погледнете очарованието и флоралния мотив, може да се каже, че тази блуза е най-добрият дизайн на блузата на врата, която жената може да поиска.

2. Дизайнът на блузата с черна дизайнерска екипировка:

Тук имаме още един страхотен дизайн на блузата на врата, който се отличава с наистина красив модел в блузата. Той притежава цветен модел, който прави блузата по-прозрачна. Материалът, използван при изработването на тази блуза, изглежда наистина удобно, а дизайнът и модела на това парче индийско облекло го прави подходящ за партита и корпоративните събития. Това може да се каже, че е един от най-добрите и очарователни дизайни с блузка на врата.

3. Уникалният дизайн на блузата с пълен врат и пълен ръкав:

Ако търсите пълен дизайн на блузата на врата, тогава този ще бъде чудесен избор. Той притежава страхотен модел и този модел е толкова уникален. Вероятно не сте виждали нищо подобно преди това. Блузата спортува различни видове дизайни на блузата и яката е като китайска яка. Ако сте готови да спортувате наистина страхотна блуза, която ще привлече вниманието от момента, в който влезете в събитието, тогава това ще бъде перфектният спътник за тази кауза. В случай, че се нуждаете от дизайн на блуза с шията, която ще бъде различна от другите, тогава тази ще бъде перфектна.

4. Дизайнът на блузата на златната блуза:

Ако търсите за различен търси пълен дизайн блуза врата, то това е вашето време да се покаже нещо уникално. Този дизайн идва със страхотно изглеждащи приставки и златният цвят на тази блуза прави жените нетърпеливи да спортуват този страхотен дизайн. Предната част и ръкавите са много добре украсени с модели, направени върху нея, които изобразяват упорита работа и любов. Тази блуза ще изглежда по-красива с подходяща сари и тази без съмнение е една от най-добрите и идеални блузи с пълна врата, които всяка жена може дори да си помисли за носене.

Виж повече: Блуза с много ниско отрязване

5. Блузка с врата на знаменитост:

Пълната блуза на врата също идва с пълния дизайн на ръкава и този конкретен дизайн идва с наистина страхотен дизайн, направен в цялата блуза. Гръдната част на блузата е специално подчертана с малки и деликатни приставки, които правят целия дизайн привлекателен. Ръкавите на блузата също са наистина страхотни и ако търсите нещо хладно и различно от обикновеното, тогава това ще бъде едно от най-красивите блузи за вас. Кой знаеше, че блузите с шията могат да бъдат толкова възхитителни?

6. Дизайнът на празничната блуза с пълен врат:

Търсите ли идеалния дизайн на блузата на цялото гърло? Това е доста добро, специално предназначено за празнични събития. Жените ще се влюбят в това просто като погледнат дизайна. Можете да носите този тип блуза за врата за всякакъв вид традиционни и семейни функции.

Виж повече: Дизайн на блуза без ръкави за Sarees

7. Дизайн на блуза с бродерия:

Тази дизайнерска блуза с шията прави пък заглавия в етническите модни списания и вероятно е една от най-добрите и очарователни блузи, които жената може да носи.

8. Най-новият дизайн на блузата на пълен врат:

Тази блуза с шията е един от най-добрите блузи, които се предлагат с привличащи погледа дизайни, направени отпред. Всяко момиче иска да изглежда така.

Виж повече: Китайска блуза за врата

9. Дизайнът на блузата с обикновена сива врата:

Ако сте готови да носите един от най-добрите блузи с пълен шиен, които някога са били проектирани, то това ще бъде страхотно за вас. Това е просто супер за всяка семейна функция и може да открадне всички погледи и сърца.

Но в днешно време съществуват редица материали за блузи, използвани за производството на блузите, които ги правят удобни и годни за носене дори през летните сезони. Такива дизайни с блузка на шията, които са покрити тук за вас.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Паралельні світи (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send