Красота и мода

9 Най-добри и нови дизайнерски поли

Pin
Send
Share
Send


Полата е вид дреха, която покрива долната половина на тялото. Виси от кръста и може да бъде с всякаква дължина, къса или дълга. Дизайнерските поли за дамите са по-гъвкави рокли; може да се носи във всеки случай официално или случайно. Когато отивате на официален повод, изглеждате консервативни с цвят като черен, кафяв или евентуално бял. За случайни можете да експериментирате с всеки цвят, който ви подхожда.

Дизайнерските поли могат да бъдат основата на всеки дамски гардероб. Когато избирате поли, със сигурност ще изберете някои неутрални цветове, така че да могат да се смесват и съчетават с различни облекла. Полите се предлагат в разнообразие от стилове и дължини, затова сега това е по-популярно облекло от всеки среден гардероб.

Прости и стилни дизайнерски поли за жени:

Освен мини къси поли, има няколко различни видове дизайнерска дълга пола с изображения,

1. Пола за дизайнерски линии:

Тази пола на А-линия е тясна в областта на кръста, докосва ханша и по-широка в подгъва, точно както прави буквата „А“. Тя може да бъде дължина на коляното, телето или глезена. Тази дизайнерска жакардова пола привлича вниманието към бедрата и е много популярна сред жените-поклонници.

2. Асиметрична дизайнерска пола:

Той е проектиран по начин, който има различна дължина на подгъва. Изглежда, че държите носна кърпа. Тези дизайнерски поли обикновено са известни като поли с ниско ниво. Това е най-добрият вариант за вечерно излизане и идеален за танци, тъй като те са вертикални панели на подгъва.

3. Пола за дизайн на мехурчета:

Той дава ефект на мехурчене, има еластична лента на дъното на подгъва за подгъване назад. Изглежда пухкав и добре за тези, които искат обемна и игрива визия. Винаги се прави от мек материал като сатен.

4. Увита дизайнерска пола:

Тези дизайнерски пола могат да се увият около талията и частта на крака. Това е една част, която се припокрива с другата част и се закрепва с помощта на вратовръзка и бутон. Тези дизайнерски поли обикновено се правят с памучен плат, който е полезен както за по-тънки, така и за по-къси жени.

5. Дизайнерска пола на иго:

Тази пола е направена в две части, едната е ярема отгоре и полата отдолу. Хомотът може да бъде от различен тип, като правоъгълник, асиметричен или кръгъл. Полата, събрана с нагънатото. Този нагънат хомот прегръща бедрата и дългите плисета му придават елегантен вид.

6. Пола за дизайнерски стил на русалка:

Дизайнът е подобен на опашката на русалка, пасва от кръста до коляното и се разпалва от коленете до пода. Тази дълга дизайнерска пола също е известна като пола за риба опашка. Мускулести и тежки дъно жени могат откровено да носят тази пола. Тези дизайнерски поли са изработени с плат и плат от жоржет и биха били най-подходящи за партита и официални облекла.

7. Дизайнерска пола Broomstick:

Тази дълга дизайнерска пола може да бъде дължина на глезена или коляното. Има много вертикални бръчки. Тя ви дава по-тънък външен вид и се съюзявате с връхче за култури, тениска и чифт с токчета, ботуши и апартаменти.

8. Слоеста дизайнерска пола:

Тази женска дизайнерска пола се състои от различни пластове тъкани. Един слой се зашива над другия слой от подгъва до кръста. Това добавя много обем към облеклото. Тези дизайнерски поли се обединяват с халки, тениски и шапки. Тя придава елегантен вид на по-тънките жени.

9. Дизайнерска пола в стил панталон:

Тази последна дизайнерска пола е идеална комбинация от панталон и пола. Той има широки светкавици и е разделен на два крака като панталони. Тези дизайнерски поли могат да се съюзяват с ризи, тениски и плоски сандали.

Женските дизайнерски поли са крайъгълният камък на женската мода. Това е гъвкавото облекло на дрехите и може да бъде монтирано във всеки официален или неофициален случай. Може да се носи в онези дни, когато чувствате, че нямате какво да носите. За избор на поли, не забравяйте, ако сте curvier форма на тялото, отколкото да се избегне обемни пола като пачка и слоеста пола и ако сте по-тънки, отколкото можете да отидете с различни стилове като русалка, лале и пола на балон. Дизайнерските дълги поли също са на мода, като пола за молив и прави поли.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: JAKE PAUL (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send