Красота и мода

9 Най-новите и най-добрите проекти на батериите за баня с изображения

Pin
Send
Share
Send


Крановете не са просто аксесоар в банята, който осигурява завършек. В днешно време има разнообразие от дизайни на пазара и всеки един има специален дизайн и функционални характеристики, които отговарят на нуждите на потребителя. Крановете винаги трябва да се избират в съответствие с настроението на банята и мястото за монтаж.

Модерни и стилни идеи за дизайн на бани за баня в Индия:

Нека трябва да погледнем най-добрите 9 батерии за баня.

1. Модерен капак, монтиран на палубата:

Тази конструкция е една от най-новите версии на палубно монтиране, където кранът излиза от основата на платформата, вместо да бъде пробит от мивката. В кранчето ъглите на потока на водата, вместо на 90 градуса падане, че повечето кранове даде. Уникалният чучур е една от атрактивните точки на този дизайн.

2. Смесител:

Осигуряването на топла вода в умивалника не е от основните изисквания в днешното време. Този стилен смесител от стомана е идеален за всякакъв вид баня. Дизайнът е уникален и ще остане в тенденция дори след няколко години. Това е най-добрата идея за баня.

3. Автоматичното докосване:

Сензорните кранове са много хладни и елегантни. Инсталирането на този сензор за монтиране на палубата може да бъде едно от най-мъдрите решения за елегантен външен вид. Въпреки това, често има вероятност да се изразходва повече вода от необходимото, което води до тихо разхищение на вода в тази система. Така че проверете настройките, за да сведете до минимум загубата на вода, докато планирате да отидете за този модерен технологичен кран.

4. Двойна дръжка:

Един от най-търсените за дизайн в индустрията на смесители е този кран за монтаж на палуба с двойни дръжки. Този смесител се нуждае от три дупки, една за кранчето и две за дръжки. Тези кранове смесват гореща и студена вода точно преди да напуснат чучура и намаляват риска от измиване с прекалено топли или ниски температури.

5. Единична дръжка:

Този дизайн е най-често срещаната и проста форма на смесителни кранове, която се намира във всички домове. Завъртането на дръжката към горещата или студената страна регулира температурата на водата тук. Лесно се управлява и инсталира. Въпреки това, задаването на правилния ъгъл е единственият талант, от който се нуждаете, за да управлявате този кран удобно.

6. Гладък златен кран:

За закръглена и купа като конструкция на мивки, този кран е идеален за получаване на вода от желаната височина. Златото покритие придава много стилен и модерен вид. Това парче също е сензорен, което допринася за привлекателността му и го прави любов от пръв поглед.

7. Кранове с LED светлина:

LED светлините създадоха ново усещане на пазара с атрактивен дизайн и производителност. Ето един кран, който има инсталирани LED светлини. Сензорът не само контролира потока на водата, но докато миете, светлините обикновено светят в ръцете, давайки превъзходно изживяване на потребителя.

8. Стенен монтаж:

Ако искате да отидете за нещо ново, опитайте се с тази конструкция на стената за монтиране на умивалници. Има опция за миксер и е изключително лесна за управление. Единственият проблем тук е, че тръбопроводите лежат под стената, което ще претърпи сериозни щети в случай на дефектна линия.

9. Висока бъркалка:

Този кран има уникален тънък дизайн и връзките за горещи и студени са разделени от размера на дръжката, вместо текущите червени и сини маркировки. Лесната употреба и поддръжка го правят привлекателен избор във всички видове бани.

Независимо от избора, винаги отивам за кранчета, които имат уникален стил и които ще останат завинаги нови и привлекателни.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: The Internet of Things by James Whittaker of Microsoft (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send