Красота и мода

9 Най-новата дизайнерка Курта пижама за мъжка сватба

Pin
Send
Share
Send


Пижамата Курта не е загубила очарованието си в днешния свят и с малки козметични промени, дизайнерските комплекти от пижами са се превърнали в водещата и най-популярната екипировка за индийското общество. Дизайнерската пижама kurta отваря малък прозорец, за да надникнете и изберете комплект, подходящ за вашите нужди.

Стилен и най-добър дизайнер Курта пижама за мъже в модата:

Вземете този топ 9 дизайнер курта пижама.

1. Харизматично бяло:

Харизматичният дизайнерски бял пижама kurta в двойна коприна е отличен избор за брак / сватба. Бялата курта е стилизирана с бродерия от листа навсякъде, на дъската, около яката на мандарина и краищата на дългите ръкави. Съвпадение на бял churidar е на изкуството коприна. Dupion silk stole с пискюли не е задължително.

2. Човек в черно:

Станете център на привличането на всяко събиране, когато се наслаждавате на тази зашеметяваща черна копринена пижама от дизайнерската курта пижама. Черната курта е подсилена с копринена нишка по цялата предна страна, около яка на Мао и 1/3 от дългите ръкави. С този комплект се предлага и черна копринена пижама със затваряне на шнурове.

3. Бляскаво Maroon:

Бъдете най-добре облеченият човек, като спортувате тази кафява дизайнерска курта пижама с яке за мъжки. Редовното прилягане, дължината на коляното, пълните ръкави от копринена курта в кестеняв цвят с мандаринова яка, се допълва със златно жаккардско етническо яке с яка на Мао, нарязани джобове и potli бутони. Белият churidar идва с шнур закрепване.

4. Цветовете на синьото:

Само-дизайнерската жакардова коприна в жълтите и сините нюанси е права дължина на коляното, дълги ръкави, странични цепки и мандаринова яка. Курта има синя дантела върху планката, около яката и ръбовете на ръкава. Сив цвят на цвят копринена смес churidar е приплъзване. Тази дизайнерска курта пижама за момчета е идеална за Eid, парти за годеж.

5. Чарлуанската чар:

Този комплект от дълги ръкави, с дължина на коляното, бяла коприна с мандаринова яка и странични прорези, заедно с бяла пижама churidar, е прост, но елегантен. Тази дизайнерска бяла курта пижама е допълнена с поразително сапфирено синьо памучно сако с Nehru яка и стилизиран джоб. Тази елегантност е персонифицирана за вашата колекция.

6. Консервативно бежово:

Бежовият цвят с нормална форма, памучна курта с дължина до коленете с китайска яка, дълги ръкави е перфектен избор за ежедневно и празнично износване. Курта е жакардова тъкан с бродерия и каменна ограда около яка и дреха. Белият churidar е от смесен памук. Този фин комбо от дизайнерската колекция пижама kurta е перфектен избор.

7. Раджвада чар:

Фъстъчено-зелената коприна с жакардови тъкани в златен цвят е кралска цветова комбинация. Комплектът от дизайнерска курта пижама за сватба има дълъг ръкав, нагъната яка, тънка куртка с брокатна дантела върху планка и около яката е перфектна комбинация от златен цвят churidar пижама за сватбени или празнични поводи.

8. Виж Banarasi:

Банансовата памучно-копринена смес от коприна се предлага с дълги ръкави, мандаринова яка, джобове от метлички по страничните шевове и странични прорези. Този комплект е пълен с чифт бежов churidar от същия плат. Тази дизайнерска курта пижама за момчета е идеалният избор за сватбено тържество или всякакви други празнични събития, за да открадне шоуто.

9. Лъчисто оранжево:

Сияещата коприна с оранжев цвят, с пълни ръкави, странични прорези, предни бутони и китайска яка, е идеалният избор за тържествата… Куртата има бродерия около яката и декоративния бутон. Този комплект е пълен с бяла смес от коприна churidar пижама. Дизайнерската курта пижама за момчетата подобрява присъствието ви във всяка среща.

Модата е постоянна черта в живота на всеки. Всеки е страстен да търси най-доброто от себе си. В бързо движещите се тенденции дизайнерската курта пижама се очертава като лидер в етническото износване. Макар че куртката пижама трябва да се носи на празнични / специални поводи, но най-новата дизайнерска мъжка куртя пижама дава възможност да се спазват тенденциите и при по-младото поколение.

Гледай видеото: Скритата История на Човешката Раса bg sub (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send