Красота и мода

9 сладък тоалетна хартия ролки занаяти и дизайнерски идеи

Pin
Send
Share
Send


Били ли сте някога си представяли, че ролките на тоалетна хартия също могат да се използват за изработване на декоративни елементи! Да, секцията за изкуство и занаяти в училищата и предучилищните заведения също включва ролки за тоалетна хартия като съставка за приготвяне на занаятчийски ролки. Благодарение на тяхната твърдост, те придават перфектна форма и структура на занаятчийските изделия.

Най-добрите занаяти и дизайнерски идеи за тоалетна хартия:

Ето някои популярни артикули за тоалетна хартия, които се правят бързо и лесно за всеки,

1. Пчела от тоалетна хартия:

Да, пчелите са най-добрите занаяти за тоалетна хартия за деца в училищата. Покрити с декоративни цветни хартии, те получават картонени крила и антени с очи и усмихнати лица.

2. Поставки за свещи:

Свещници, изработени с тоалетна хартия, дават остри и конструирани резници. За целта трябва да си купите тоалетни рула за занаяти, които могат да получат прекрасен цвят с правилно оформяне. Червеният цвят ще бъде подходящ винаги за всеки дизайн на занаят.

3. Миньони за тоалетна хартия:

Миньоните са тенденциозни занаяти за тоалетна хартия за малки деца. Покрити с жълти и сини цветни хартии, те са дадени по-нататък в черно мастило, които са рисувани върху него. Използват се за декорации в партита или като подаръци.

4. Хижи за тоалетна хартия:

Къщите и хижите са невероятни занаятчийски идеи, използващи празни тоалетни хартии. Покрити с триъгълни конусовидни картонени дизайни, на тях се дават дизайни на скица за правене на прозорци и врати. Това е най-добрият начин да се създаде дизайн; можете да ги използвате за витрината на залата. Това е хубава идея да украсите ъгъла на вашия дом.

5. Сови от тоалетна хартия:

Идеите за занаятчийска ролка включват също сови, които са украсени чрез оформяне на горната страна на ролките, образуващи вътрешна крива, и се дава дизайн на чертеж в черно, за да му придаде украса на бухал. Можете да проектирате според вашия избор на лицето на сови, направете в смешно или по сериозен начин.

6. Коледни елфи:

Коледните елфи са доста популярни ролки за тоалетна хартия, които се използват за украса на дърветата и стаите на Коледа. Освен това те са свързани с картонени текстури, на които са дадени лица и капачки и др.

Виж повече: Идеи за занаятчийски ролки

7. Хелоуин с тоалетна хартия:

Хелоуин, когато се празнува с тоалетна ролка занаяти, те дават страхотна украса. Декорирани с цветни хартии или тъкани, те правят различни опасни лица, които могат да се осветят със свещи в него.

8. Жаби от тоалетна хартия:

Жабите са първични занаяти за тоалетна хартия за възрастни, които се правят с помощта на картонени хартии, които също образуват крака и лица, особено очите. Създадени в зелен цвят и черен перо, те също дават скок.

Виж повече: Идеи за цветни занаяти за деца и възрастни

9. Държач за молив от тоалетна хартия:

Ролките за тоалетна хартия създават добри държачи за молив, които са свързани с твърди картонени листове от долната страна. Можете също така да направите държачи с различни размери за съхранение на различни вещи като моливи, химикалки, ножици и др.

Занаятите за тоалетна хартия се преподават в предучилищните заведения, където започват с основни проекти. Тъй като ролките за тоалетна хартия са лесни за употреба съставки за занаяти, те са широко използвани за изработване на елементи като декор на стена, рамки за картини, стенни завеси и много други. Можете да намерите тази хартия модели в различни цветове също, да получите няколко преобръщане, за да направи занаят, както на вашата креативност. Нека децата ви обичат да правят този занаят по лесен начин.

Виж повече: Пяна занаяти за малки деца и възрастни

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Genius inventions that make the world a better place! (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send