Красота и мода

9 Най-добри дизайни на Fimo Nail Art с картини

Pin
Send
Share
Send


Когато попаднем на термина “Fimo”, веднага започваме да визуализираме невероятни изкуства за нокти. Този термин е много популярно използван в света на нокътните изкуства в наши дни. Всъщност Fimo е името на марка полимерна глина. Fimo canes са печени полимерни глинени пръчици от различни форми. Теди лица, здрасти коте, цветя, лъкове, плодове и т.н. Тези пръчици от Fimo се изрязват на много тънки филийки и или се продават като стикери, или ако можете да се сдобиете с пръчките Fimo, можете да ги отрежете внимателно у дома. Тези филийки от Fimo след това не се използват за нокти с лепило за нокти или прозрачен лак.

Fimo се предлагат в различни форми и размери и затова ви дават възможност да ги използвате за декорация на ноктите много лесно и абсолютно зашеметяващо, без много упорита работа. Днес ще ви осигурим най-добрите 9 най-добри дизайни на Fimo nail art. Може да искате да изпробвате няколко или може би всички от тях!

1. Обикновено изкуство за нокти на Fimo:

Това е начинаещ тип Fimo nail art. Само обикновена основна боя, някои малки кристали на границата и някои фимо флорални филийки е всичко, от което ще се нуждаете за това. Освен това можете да използвате някаква синя лента с ленти на върховете на ноктите за по-добър външен вид. Ще опитате ли този човек?

2. Плодови Fimo френски съвети дизайн на ноктите:

Френските върхови нокти са доста популярни. Можете да придадете на нормалните си френски нокти нокти един обрат с този вид плодова украса. Използвайте и някои кристали за допълнителен красив вид.

Виж повече: Kawaii Nail Art Designs

3. Сладки нокти:

Лесен за правене и забавление за спорт дизайн на ноктите като този може да бъде създаден с помощта на Fimo усмивки, пеперуди, зайци зайци, и флорални дизайни на ясна синя боя основа. Лесно и бързо създаване на дизайн. Перфектен за летния ден.

4. Зелен и лимонов дизайн на ноктите Fimo:

Зелено изкуство за нокти като този може да се създаде с някои свободни ръце картина, някои блясък зелен лак и Fimo зелен лимон резени.

Виж повече: Неонови бои за нокти

5. Дизайн на плодови нокти Fimo:

Летните плодови и забавни нокти могат да бъдат създадени с фини ягоди, банани, ябълки, диня и лимон. Освен това можете да привлечете още няколко дизайна върху ноктите, преди да ги залепите.

6. Плюшено мече Fimo Nails:

Лесен и сладък дизайн на плюшеното мече може да бъде създаден върху ноктите, като се използват 3 нюанса на кафявото и някои лица на Fimo плюшено мече. Лесно и сладко ли е? Дайте му да опитате, ако можете да вземете този сладък филийки плюшено мече.

7. Lemon Fimo Striping Tape Френски съвети:

Като спортни френски съвети? Дайте им обрат с ленти с ленти и някои блести за върховете. Завършете дизайна си, като нагласите лимоновите фимо върху ноктите.

Виж повече: Ноктите за корсет

8. Блестящи цветни фигурни нокти:

За да създадете този прекрасен дизайн на ноктите си, е необходима боя със сребриста основа, боя с хайвер и фимо цветя. Колкото по-дълго ноктите ви, толкова по-красив ще изглежда този дизайн. Опитайте това. Много е лесно да се пресъздаде.

9. Красиви листа и цветя от рози Дизайн на ноктите Fimo:

Разположен в красива розова и бяла градиентна боя, красив дизайн на рози, цветя и листа може лесно да бъде създаден с помощта на фимо бастуни на съответните форми. Това е много лесно да се създаде с Fimo, а не с акрилни материали или дизайн за свободна ръка. Вие абсолютно ще обичате да спортувате този дизайн. Опитайте този дизайн!

Хареса ли ви горните проекти толкова, колкото и ние? Оставете вашите отзиви!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: NYSTV - Real Life X Files w Rob Skiba - Multi Language (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send