Прически

Топ 9 Керала прически За дълга коса

Pin
Send
Share
Send


Индия поддържа богато разнообразие в себе си. Богатството на нейната култура може да бъде преценено от тези различни различия, които изцяло съставляват индийската култура. Много е феноменално да се видят богатите индийски култури, включени в тези традиционни аспекти. Един такъв аспект е косата и прическите и днес говорим за дълги прически в стил Керала. Нашите традиционни прически са комбинация от някои от най-големите декоративни изгледи, фиксирани с украшения. Ние обичаме да го спортуваме дълго и трудно и затова ето списък на не толкова сложните прически в Керала, които можете да изберете по време на традиционните си поводи.

1. Закръглената Бун:

Разресвайте косата добре и я избършете. След като косата е изгладена, започнете да сегментирате косата си в различни нишки. Можете да започнете и с къдрене на косата си, ако имате подръка. Сега вземете предната част на косата и я навийте в стегнат кок и закрепете с вратовръзка. Веригите отдолу могат да се навиват поотделно и да се закопчават над кокчето, за да се добави обем.

2. Запушена плитка:

Ние винаги сме били почитатели на екстравагантността и изобразявайки същото това е просто оформената коса. Разделете косата от горната част и я преместете на две части. Сега горната част на косата има две секции. Използвай буфанда, за да се блъснеш по косата и използвай другата част, за да го закръглиш по джоба. Продължете с дълга плитка и силно аксесоарирайте.

Виж повече: Сладки прически за тийнейджърки с дълга коса

3. Върховният Бун:

За този поглед трябва да изтъркате косата си правилно. Счупванията обикновено са всеки ден, когато косата ви се навива, но с малко повече интензивност. Сега, след като сте я нагъвали докрай, съберете косата си и я завържете в хлабав кок. Уверете се, че някои нишки падат свободно, за да добавите обем.

4. Преден пуф:

Това е класическа прическа, която може да бъде сдвоена както с кок и с плитка. Номерът е да върнеш четката на предната част на косата. Сега използвайте повдигнете предната част на косата и започнете да я дразните с четка за коса или просто я използвайте, за да добавите обем отпред. Можете да използвате гирлянд от цветя в края на повдигнатите коси и да продължите.

Виж повече: Лесни летни прически за дълга коса

5. Странична кифла:

Изключително елегантна прическа за избор на странична кифла ще ви даде най-доброто от погледа в сватбения повод. Използвайте цвете или украса за аксесоари. Започнете с дразненето на предната част и закрепването му. Сега издърпайте останалата част от косата настрани и започнете да ги навивате в кок.

6. Тежките аксесоари:

Винаги се опитвайте да държите косата напълно достъпна. Това е много модерен прическа, където най-простият на прическа е включен с прости аксесоари, за да добавите нов поглед към него. Тук косата е завързана в плитка с оскъдни ритмични украшения и цяла глава от гирлянди.

Виж повече: Обикновена прическа за дълга коса

7. Преден рол:

Това е доста лесна прическа, където завършекът е в плитка, но това е предната част на косата, която изглежда хипнотизираща със средна част и двете ключалки навити и закачени обратно.

8. Френската плитка:

Това е класическа фризьорска плитка, която е вградена с някакъв традиционен вкус, а оттам и горния венец от цветя. Плетката завършва точно под линията на косата, а останалата част от косата свободно пада.

9. Разхлабената плитка:

Това е перфектна прическа за мързеливите следобеди. Плетката се прави с хлабав косъм.

Гледай видеото: Clip In Hair Extensions For Short Hair To Add Volume (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send