Красота и мода

Топ 9 Евтини Sarees с изображения

Pin
Send
Share
Send


Някои сари изглеждат блестящи, въпреки че са с ниска цена. Може да бъде предпочетено от повечето от нас да се различава в тези сари. Всички ние можем да си позволим да си купим евтини сари. Тя се вписва в бюджета на всеки, така че това облекло е най-популярната тенденция в модата днес. Евтини сари са лесно достъпни в днешния свят поради въвеждането на сезонни продажби и онлайн пазаруване. Те осигуряват отлични пари, предлагайки най-новия дизайн. Евтини евтини сари не означава, че те предлагат нискокачествени тъкани или остарели дизайни. Не само памук или памук сари са свързани с ниски цени на цени, а ниска цена коприна, жоржет, шифон, банараси коприна, супер нето сари и много други с сложни дизайни на достъпни цени се намират лесно.

Най-добрите евтини Sarees с картини:

Ето 9 най-популярни евтини сари, които могат да бъдат закупени без да се харчат огромни пари.

1. Жълт шифон Сари с проектирана цветна работна граница:

Самият жълт цвят е ярък цвят, заедно със златната граница и червената граница. Ти просто просто изглеждаш елегантно драпирайки този жълт шифонен сари. Тя е на достъпна цена и се предлага с копринена текстура и леко тегло. Дизайнерска блуза във висок стил на врата ви кара да изглеждате привлекателно.

2. Grey Saree с черна и обикновена Zari граница:

Този шифон сари е абсолютно лек и не е нужно да управлявате много. Вие просто изглеждате стилно драпирайки този сари по свой собствен начин. Черните оцветители се носят от повечето жени, така че ви карат да изглеждате по-различно, тогава със сигурност избирате този сив цвят шифонен сари с граници за бродиране на ниска цена. Границата засилва красотата на този сари.

3. Big Zari граница Евтини копринени сари:

Обикновен копринен сари е друго разнообразие от лесно достъпни евтини сари с висококачествена текстура. Розови със златни ивици до долната половина и златни плетени палю, заедно със странични ресни на конец. Този памучен сари осигурява официален вид, като носи пълна блуза с ръкав. Можете да нагънете палубата или да я отворите.

4. Кадифена и нетна Royal Blue Saree с тип "Бродерия":

Този ветеринарен лекар и чистата сари увеличават вида на вашата партия. Въпреки, че този сари се състои от бродерия граница и камък работи, но тя е на достъпна цена. Ако предпочитате да закупите този сари, опитайте се да купите това по време на сезонни оферти, за да получите допълнителна отстъпка. Кадифеното царско синьо pallu прави този сари изглежда блестящ.

Виж повече: Последни южноиндийски сари

5. Многоцветни занаятчийски памук Евтини копринени сари:

Ръчно изработеното памучно сари трябва да се носи през летните месеци, което ви кара да се чувствате комфортно в него. Това е лесно управляемо парче с многоцветния си ефект, който основно привлича вниманието. Отпечатаните части в този сари заедно с отпечатаната блуза допълват този сари.

6. Синя цветна памучна сари със сложни дизайни:

Това синьо парче памучно сари има многоцветен оттенък в него. Този сари е идеален за всякакви традиционни или други специални случаи. Границата и палубата имат многоцветни ленти. Над многоцветните ивици сарият има храм, проектиран по цялата граница със златен ефект.

Виж повече: Индийски сватбени сари

7. Бежови цветни банараси копринени сари със златна и черна граница:

Тази бежова банарасива коприна може да се носи от жени от всички възрасти. Тя има проста златна и полка пунктирана черна граница чрез задълбочен външен вид.

8. Черно цветни граници отпечатани Евтини Сари:

В този олекотен сарж от жоржет, вие изглеждате елегантно. Горната част се състои от проста черна текстура на жоржет, а долната част на сарите има флорален дизайн с черен и бежов цвят.

Виж повече: Северни индийски дизайни

9. Черно и червено Евтини Georgette Saree:

Червена и черна комбинация прави всеки един изглежда красива и елегантна. Тази част има някои сложни работи по едната страна на границата, за да изглежда различно. За предпочитане е да се носят всякакви партита.

По-горните 9 евтини сари парчета ви правят да изглеждате модерни, без да харчите огромни пари в тези храни. Силно украсено облекло за парти или специален сари може да бъде закупено на ниски цени, за да получите този бляскав вид. По-горе евтини sarees са на разположение в индийския пазар.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DIY Room Decor! 10 DIY Room Makeover Ideas for Teens! (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send