Прически

Топ 9 косъм прически за училище

Pin
Send
Share
Send


Парти или училище, погледът никога не е завършен без перфектната прическа. Сред всички прически конската опашка не винаги е първият избор, но е съблазнителен. Ето девет такива конски прически за училище, които ще ви накарат да спортувате този стил по-често, отколкото знаете.

Последни и най-добри прически за опашка за училище:

1. Висока опашка с рибена плитка:

Много лесен, но най-горещ стил за спорт това лято. Всичко, от което се нуждаете, е да оплетите косата си с рибена опашка и да я завържете високо със сладка вратовръзка на косата, съответстваща на вашия костюм.

2. Цветна опашка:

Много проста прическа за всеки път, когато искате да я запазите минималистичен и все пак нахален. Всичко, от което се нуждаете, е цветна лента и обичайната вратовръзка за коса. Започнете да плетете косата си и в процеса добавете цветната лента по ваш избор, точно като част от косата си. След това завържете косата си и сте готови за вашия ден.

3. Класически опашка:

Нищо не може да победи класиката, дори и в прически. Този стил е най-лесният, но най-елегантният от всички. Обвържете косата си, като вземете част от косата си от дъното на опашката, обвивайте я върху вратовръзката, за да я покриете. След това го закрепете с щифт.

4. Завършване на опашката:

Както подсказва името, това не е редовното опашка. За този стил трябва да разделите косата си на две части и да направите обикновен възел, уверете се, че е стегнат. Повторете процеса още веднъж и го обезопасете с сладка вратовръзка за коса.

Виж повече: Подстригване за малко момиче

5. Балонче:

Балонът на опашката е чудесен начин да придадете на обикновения конска опашка. Обвържете косата си с класическа опашка, използвайки еластична лента, завързваща косата си, оставяйки няколко сантиметра надолу по опашката си. Повторете процеса до края на опашката. Можете да обвиете еластичната лента с помощта на част от косата или да я оставите такава, каквато е. За да добавите балона, погледнете внимателно дръпнете косата навън. Това ще доведе до дори мехурчета.

6. Завийте го:

Искате ли да дадете своя конска опаковка на реколта, опитайте това! Навийте косата си в хлабави къдрици. Сега избършете косата си с пръсти и ги завържете високо. Използвайте лента или сладка вратовръзка за цветя, за да завържете косата си. Сега, за да завършите този винтидж, вземете няколко козина близо до ухото си. Можете или да го извиете, или да го завъртите малко.

Виж повече: Готината прическа за момичета

7. Опашка на лък:

Чувствате се сладко с вашето облекло? Тази прическа ще ви накара да се почувствате дори по-сладка. Издърпайте косата си в чист кон. Сега вземете част от косата от опашката си и я закрепете с чиста еластична. Разделете контура на две, за да оформите лък и да ги закрепите с щифт. Завършете този облик, като вземете малка част от косата и го увийте върху чистата еластика. Закрепете го с шплент и сте готови да отидете.

8. Въжета на въжето:

Не се чувстваш нахален, но не можеш да направиш без добър конска опашка? Това е видът, който търсите. Обвържете косата си с чист висок кон. Сега раздели опашката си на две части. Въртете ги и ги завъртете един с друг. Осигурете ги с чиста вратовръзка. Това ще ви даде много чист и прост, но различен вид за деня.

Виж повече: Къси прически за малки момичета

9. Закрийте го:

Лош ден на косата Този вид ще ви спести времето и ще ви накара да изглеждате супер сладки. Обвържете косата си с висока конска опашка, която можете също да завържете настрани, за да я завъртите. Сега добавете сладка лента за коса или широка лента за коса на опашката и всички сте готови за деня си в училище.

От всички стилове, опашките никога не излизат от мода. Те са вашият комфортен стил, а също и вашият спасител, когато имате нужда от тях.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Следвах Грим Урок на БОРЯНА СТЕФАНОВА само по СЛУХ (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send