Татуировки

15 Последни значими Scorpion татуировка Снимки дизайни

Pin
Send
Share
Send


Скорпионът е свиреп и смъртоносен членестоноги, чието едно дяволско ужилване може да сложи край на живота ви с часове страдание, за да ви понесе. По този начин тя изглежда обезсърчително и когато е татуирана върху кожата ви, е невероятно! Скорпионът също така представлява зодиакалния знак Скорпион и поради това често се предпочита от тези, които са родени между 24 октомври и 22 ноември.

Различните дизайни на татуировки скорпион символизират смъртта, живота, контрола, страстта, секса, защитата, защитата и т.н. в зависимост от избора на човека. Модните 3D татуировки, татуировките на племенните скорпиони са основната атракция за любителите на татуировките днес. Татуировката скорпион на шията, рамото, ръката, крака, гърба, талията и т.н. добавят към красотата на момичетата, където за момчетата е смелостта и силата да се бият.

Сладки татуировки и смисъли на Scorpion със снимки:

Татуировките на Scorpion могат да бъдат реалистични, артистични или дори абстрактни. Възможни са няколкостотин вариации. Ето и 15-те най-добри дизайна на татуировка от скорпион със снимки и значения за мъже и жени.

1. Черна татуировка за момичета на крака:

Този татуиран дизайн на скорпион означава любов, страст и възхищение на жените. Тази татуировка на скорпионите за майките бележи тяхната дълбока любов към децата си, докато за други момичета тя показва страст към семейството и любовниците си и възхищение към приятелите си. Тази татуировка от скорпион може да бъде направена с тъмен черен или червен цвят според размера и мястото, където ще се прави. Жените широко прилагат тази татуировка на крака, гърба, кръста и ръцете. Те украсяват тази татуировка със сърца и цветя, които също символизират дълбока любов.

2. Татуировката „Слънцето скорпион” на ръка:

Народът на Самария вярва, че скорпионът също символизира слънцето. Човекът на скорпиона според тях защитава всички свещени неща, които водят до просветление, удоволствие и възнесение. Този дизайн на татуировката на скорпиона означава, че слънцето се вижда добре на ръцете, гърба и кръста на мъжете, които са силни, защитаващи и набожни. Тя е широко разпространена при мъже, преобладаващи в религиозни места или които много обичат религията и вярват в Бога.

Виж повече: Зодиак Знаци Татуировка дизайни

3. Бойните татуировки на скорпионите на ръкавите:

Този вид скорпион татуировка представлява бойния дух на човека. Тази татуировка е известна и като татуировка на племенни скорпиони. Тази татуировка е вдъхновена от племенната каста. Дизайнът на опашката в тази татуировка скорпион символизира подготовката на лицето да се изправи пред всяка ситуация с максимална сила. Тази татуировка е широко разпространена в различни части на Южна Азия и Африка. Също така хората, които живеят в пустинята, използват тази татуировка, тъй като повечето племенни касти са пребивавали там. Този татуиран дизайн на скорпиона е широко разпространен от мъжете.

4. Удивителни татуировки с къси ръце:

Малките ръчни татуировки символизират смелостта на човека. Той също така означава мотивация и вдъхновение. Сила на изцеление е свързана и с този вид татуировка на скорпион. Този дизайн на татуировка от скорпион може да се прилага както от мъже, така и от жени. Те са източник на мотивация за мнозина и също вдъхновяват другите чрез тяхната смела личност. Той също така изглежда по-привлекателен, когато се използва с различни цветове. Засенчването в тази татуировка допринася за привлекателността на мъжете.

5. Атрактивна татуировка за момичета от Scorpion:

Скорпионът, оцветен във всички розово и лилаво с момичешки фон, прави татуировката по-женствена. Можете да дадете на скорпиона анимационен вид, като добавите светли очи с дълги мигли и съблазнителни устни. Като цяло ефектът е доста добър. Цветът и другите елементи отнемат част от мрачната простота на скорпиона и определено го правят по-малко страшен!

Виж повече: Скорпион татуировка снимки

6. Татуировка „Зодиак Скорпион” за жени и жени:

Скорпионът е свързан и с осмия зодиакален знак - Скорпионът. Знакът на Скорпион символизира съпротива и борба. Значението на татуировката на скорпиона за тази татуировка е посветена, любов, чувствителна и значима. Татуировката скорпион придава великолепен вид, когато се прави с тъмни черни нюанси. Този вид татуировка, когато се носи от мъже, показва тяхната способност да се борят в живота и да се борят срещу всяко трудно състояние.

Докато за жените тази татуировка означава посветена любов към техните партньори, приятели и семейство. Мъжете го носят на раменете или на ръцете, докато жените го носят или на гърба, или на кръста.

7. Татуировка за черепи и скорпиони за мъже:

Скорпион, който пълзи от окото на черепа, е отличен дизайн за татуировка! Като го засенчвате по подходящ начин, можете да му придадете реалистичен вид, който го прави още по-труден! Можете да добавите други украшения към дизайна като цигара или бутилка алкохол. Този дизайн на скорпиона представлява смърт. Народът на Египет вярва, че мъртвите са преродени като половин скорпион и половин човек. Тази татуировка дава поглед на това послание.

8. Татуировка „Скорпион“ на Харли Дейвидсън:

А скорпион със символа на известната марка мотоциклети, а именно Harley Davidson е отлична татуировка. Присъствието на Harley Davidson допълва бунтовния поглед, който започна с Scorpion. Този тип скорпион татуировки се извършва от хората, които са вдъхновени от хората, които са създали история.

Точно както Harley Davidson се използва в тази татуировка, можете да използвате символа на любимия си модел за подражание и да създадете татуировка. Тази татуировка символизира вдъхновение. и това е един от най-следващите татуировки на Scorpio за мъже.

Виж повече: Арабски татуировки и знаци

9. Малки татуировки на шията на шията:

Напълно черният скорпион може да варира по размер от много малки до изключително големи. В зависимост от размера му може да се настани на различни части на тялото ви. Формата на скорпион е типична и лесна за изработка. Когато е напълно черна, тя не изглежда нищо повече от силует. Изглежда отлично от страната на врата или от китката или глезена.

10. Дизайнерска татуировка на скорпион на долната част на гърба:

Този дизайн на скорпион татуировка се оформя с дизайн на скорпион, за да ужили. Този дизайн символизира две различни части на скорпион, т.е. когато е отровен и когато се подготвя за стачка. Тази татуировка показва смъртоносната част на скорпиона. Това показва на другите, че винаги сте готови да се изправите срещу всяка атака и да победите противника си, който е дори по-силен от вас.

11. Татуировка с падащи скорпиони:

Татуировките с Fallout дават на кожата ви депресия. Те изискват умело оцветяване и изглеждат отлично след като са направени. Татуировката на скорпион е просто татуировка с формата на тяло на Scorpion. Добавянето на пукнатини по повърхността му дава по-реалистичен вид, правейки го още по-артистичен и похвален!

12. Дизайн на татуировка на татуировки на племенни скорпиони:

Племенният абстрактен дизайн на Scorpion изглежда отличен и служи за представяне на всичко, което символизира типичен скорпион. Неговата абстрактност го прави по-малко обезсърчаващ и по-привлекателен. Това е дизайн, който определено ще ви донесе възхищение.

13. Татуировка за жени от роза Скорпион:

Розата е типична добавка към Scorpios. Често се добавя като допълнителна украса към татуировките на Скорпион. Може би розата ви изглежда деликатна и розово червена или можете да направите изображението по-обезсърчително, като поставите фокуса на тръните на розата. Розата също е символ на любов и страст. Тази татуировка може да бъде подарък за любителите, показващи дълбоката любов един към друг. Този дизайн се извършва широко от момичета.

14. Реалистичен 3D дизайн на татуировки от скорпион на лявата ръка:

А реалистичен 3D скорпион е страшно изглеждащо нещо. Когато се прави правилно, тя ще изглежда като истински скорпион, пълзи по кожата ви! Можете да го засенчите в черни и сиви или да му придадете малко повече цвят. Този дизайн е повече за погледа на Скорпион, отколкото за неговия символизъм.

15. Черно абстрактно очертание на скорпиона:

Ако искате да запазите вашата татуировка просто афера, тогава този дизайн ще се окаже чудесен избор за вас. Скорпионът изглежда артистичен и прост, тъй като не е нищо друго, освен обикновен черен контур, който е абстрактен в своята форма. Фактът, че формата му е абстрактна, му придава изцяло готин вид, което го прави идеален за татуировка.

В скорпион татуировки са рядкост да се види, но тези, посочени по-горе са били фаворит за модерен тийнейджъри. Ако търсите за смъртоносна татуировка, тези татуировки от скорпион са най-добрите, с които можете да отидете.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send