Красота и мода

15 Зашеметяващ дизайн на шията на блузите със сребърен цвят

Pin
Send
Share
Send


Синята блуза изглежда блестяща за дамите. Тя е екстравагантна по външен вид и привлича очите на всички. Блузата със сребрист цвят подхожда добре с ярко оцветени сари. Можете много дизайни в сребърна блуза и може да направи модел в предната и задната страна. На сребърна блуза може да има работа на моти, мрежа, дантела и други неща. Сребърна блуза с работа ще изглежда скъпа и богата. Ще ви даде клас. Сребърната блуза има способността да се възхищава от хората. През нощта сребърната блуза ще блесне и ще ви стане забележима.

Дизайни на блуза със сребрист цвят:

Всяка дама трябва да има една блуза със сребрист цвят с нея. Сребърната блуза е като допълнителен украшение за дамите. Тя ще помогне на дамите да я украсят. Тя ще осигури спокойствие със своя успокояващ цвят.

1. Блуза със сребърни подложки:

Тя е проста блуза с кръгла шийка, но с подложки на гърдите. Дамите избират тапицирана блуза, за да придадат добра форма на гърдите си. Той дори изглежда страхотно. Подплатената блуза е полезна за тънки дами. На подплатената блуза дори сарите получават подкрепа в областта на рамото.

2. Сребърна блуза с вътрешно изрязване:

Тази сребърна блуза е с вътрешно изрязване. На ръкава и шията има мрежеста тъкан. Добър крой се дава с форма на вътрешно изрязване. Тя изглежда страхотно. Една дама блести в тази фантастична сребърна блуза. Има дизайн и върху вътрешна тъкан. Той е здрав.

3. Стилна сребърна блуза:

Това е наистина стилна сребърна блуза с мега ръкав и отрязък отзад. Дори дори е прикрепено зад, когато привързани придава облегалка на блуза с форма на тялото. Работата върху сребърната блуза блести като звезда. Обезопасената обица е също хубава. Той е свободен.

4. Сребърна блуза:

На задната страна на сребърната блуза се прави красив кръст. Изглежда горещо и без гръб. Тя изглежда фантастично на дамите и ще изглежда красива в партията. Шифоновото сари ще изглежда привлекателно с тази сребърна блуза. Това е приятен обратен модел на гърба.

Виж повече: Дамска блуза

Сребърна блуза без ръкави:

Сребърна блуза без ръкави с широка сребриста тъкан. В тази блуза има хубав черен цветен печат. Квадратната форма на врата изглежда добре в тази блуза. Една дама изглежда красива в тази блуза със зашеметяваща обица. Отпечатъкът се нарича полка точка.

6. Готова сребърна блуза:

Готова сребърна блуза с яка и врата без ръкави. Той е отворен и от задната страна. Удобен дизайн се прави на блуза с допълнителна работа на шията. Ако има и граница със сребрист цвят в сари, това ще бъде и екстравагантност. Тя е зашита като тяло здраво.

7. Дамска блуза с дантела:

Това е изключително обогатена сребърна блуза с дантела. На сребърна блуза се прави много приятна дантелена работа. Изглежда наистина богат и елегантен. Може да се носи в брака, други семейни функции или парти. Дамите ще изглеждат добре в това. Ще привлече вниманието на хората.

8. Синя копринена блуза:

Това е проста блуза от сребрист цвят в коприна. Той също така има сребърна граница на врата и ръкав. Има кръгъл врат и къс ръкав. Тя ще изглежда най-добре с всички цветни сари. Неговата простота печели сърцата на хората. Дизайнът е толкова трезвен. Той е спокоен дизайн.

9. Работна блуза Silver Gota:

Работата по тази блуза е известна като работа на гота. Изглежда сериозно очарователно. Моделът на врата е шиен на лодка с ¾-ти ръкав. На тази блуза има квадратна форма, която притежава завладяващ капацитет. Дамата изглежда прекрасна в това.

Виж повече: Дизайн с кадифена блуза

10. Сребърна дизайнерска блуза:

Тази блуза е специално създание на дизайнер. Тя е без ръкави и V врата. Можете да го сдвоите с тежката работа saree, за да придадете елегантен поглед на партито. Тя има функции, които предизвикват интерес към дамите в тази блуза. На тази блуза се прави харизматичен дизайн. Тя също има огледална работа.

11. Сребърна бродирана блуза:

В тази сребърна блуза има ръчно изработена бродерия. Изглежда привлекателно и интересно. На тази блуза се прави съблазнителна бродерия, за да има очарователен вид. Тази блуза е прикрепена с подложки. Лейди ще изглежда невероятно в това.

12. Сребърна огледална блуза:

Това е чисто традиционна блуза със сребърен цвят с огледално остъклена повърхност. Има и перла. Тя е с етнически модел и ще изглежда добре с огледална работа. Когато сте в отразените светлини на церемонията на Дандия, тя ще изгрее.

13. Блуза със сребърна брока:

Блуза от сребрист цвят в плат от брокат. Броковата брока е известна в момента. Може да се използва с всеки вид сари. Тя не притежава много работа и модел. Изглежда уникален с черно сари. Една дама ще изглежда различно от другите. Brocade не е лъскава.

Сребърна блуза с дълъг ръкав:

Тя е блестяща сребриста блуза в дълъг ръкав. Тя е толкова красива като картината. Ръкавите са в прозрачна тъкан. Изглежда удивително и объркващо с този сари със син цвят. Благодарение на полирания материал, той има лъскав ефект. Дава се широко отрязване на шията.

Виж повече: Бяла блуза

15. Сребърна красива блуза:

Тази блуза е с разкошен печат върху плат. Има мрежа на шията и без ръкави с шия. Сребърната блуза е с зигзагообразен дизайн с гладкост. Той изглежда сензационно с чист и чист дизайн. Дамата ще изглежда славна.

Сребърната блуза няма много дизайн върху плат. Тя е проста и най-вече обикновена. Но дори и простотата му печели сърцата на дамите. В момента се развива тенденция на готови блузи. Като цяло, всички дами държат една сребърна готова блуза в гардероба си. Той се съчетава с почти всички цветни сари. Тя дава известна промяна на дамите поглед. Можете да имате различни модели на врата и ръкава според вашите нужди. Той е украсен с камъни и огледални работи.

Гледай видеото: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send