Красота и мода

9 Различни видове сребърни колани за жени

Pin
Send
Share
Send


Дамите обичат да събират часовници, сандали и списъкът продължава, в този списък се появяват колекциите на коланите в гардеробите им. Това е един от основните елементи, който обикновено не се дава най-голям приоритет, когато става въпрос за превръзка, но правилното ще направи огромна разлика във всяка екипировка.

Дамски колани Сребърна ключалка:

Така че за да получите този първокласен външен вид, тук са представени топ 9 сребърни колани, които помагат да се добави добра колекция от колан в дамски чанти !!

1. Дамски кожени колани:

Джан с кожен колан от всякакъв цвят и сребърна катарама в центъра винаги са на тенденция. Това е най-видният костюм, носен от дами и млади момичета. За да направите коланът по-визуално приятен, трябва да имате поне 4 мм дебелина и средна по размер сребърна или обикновена ключалка в центъра. Този вид облекло се препоръчва за официално носене.

2. Еластичен колан със сребърна ключалка:

Най-предпочитаният колан за рокля, както е случаен, така и партиен, е еластичен колан. Този тип колан е по-удобен за носене и носене. Тъй като е еластична, тя може да се регулира лесно и се създава фин вид (широки еластични колани на кръста или тесни, когато е за къса талия). Сребърните катарами винаги са с еластичен колан. Тъй като е в сребърен цвят, той може да се носи с всякакъв цвят костюм, за разлика от злато или други цветни катарами. Ключалките могат да бъдат взаимозаменяеми.

3. Тесни сребърни жени:

Кожени колани от сребро са обичани от много млади момичета и дами, които придават елегантен вид и е интересно да се носят върху рокля или върху формални ризи с пола на А-линия. Кльощавият колан може да се състои от кожен каишка със сребърна катарама или целият колан е съставен от метал със символа на централния дизайн, който може да бъде с покритие от сребрист цвят или централният дизайн може да бъде направен в сребро. Това е най-често носено с рокля за носене на парти. Този тип кльощава кожена гарнитура върви добре с малка сребърна катарама в средата. Катарамите обикновено са прости, без привлекателен дизайн

4. Сребърен колан със сребърна ключалка в кожа:

Интелигентният колан за кръста, който се присъединява към отделните дрехи и го прави да изглежда едно парче плат е това, което жените искат, когато тя носи върха и чифт панталони. Това може да бъде закупено с помощта на обикновен колан за кръста, който може да бъде колан за тесен колан или мек кожен колан за широки жени на талията, който се побира удобно. Коланът на талията обикновено се състои от кожа или за тясно изгубени жени също може да използва метален колан за колана със сребърна катарама в центъра.

Виж повече: Мъжки пояс

5. Сребърен пояс:

Случайното износване на хип е тенденция и се използва предимно от млади момичета за ежедневно облекло. Този вид колан се носи върху тениска или дълъг връх с разкопчано яке над него. Сребърните колани на тазобедрената става са изработени от широка лента от рексин или кожен материал със сребърна катарама, която виси около колана. Този тип колан върви добре за мършави момичета, тъй като привлича вниманието на техните хълбоци. Ябълките дамски дамски трябва да се грижат за стилове, които имат асиметрични или V-образни катарами и средно удебелени колани. Ако момичетата искат да изглеждат продължително, тогава носете колан, който съвпада с цвета на носената дреха.

6. Женски текстурирани сребърни колани:

При този вид текстуриран колан, където се използва животинска печат, за опазване на околната среда не се използва реалната кожа на животните, вместо това се отпечатва текстурата на кожата на пазарите. Най-любимите животински отпечатъци са Змия, Зебра или Гепард. Дама се предпочита от лента с текстуриран колан със сребърна катарама.

Виж повече: Сини колани

7. Метални сребърни колани за жени:

Това е един от напомнящите модни изявления от 80-те години. Тя може да бъде широка или кльощава, тя носи живот на прости джинси, облекла, които са черни на цвят или леки летни дрехи. Един лъскав метален каишка със сребърна проста ключалка ще подчертае металния цвят.

8. Сребърен колан с две тонове:

Този тип колан прави облекло полиран външен вид, за да извадите перфектния монтаж изисква извличане на измерване на талията. Изборът на два цвята трябва да бъде силен, за да съответства на един от цветовете на носената рокля. Разтягане на два цвята със сребърна катарама обикновено е просто закопчалка, вместо фантастично проектирани катарами.

Виж повече: Дамски черен колан

9. Сребърни вериги за жени:

Той е един от най-популярните традиционни аксесоари, носени по време на индийските фестивали. Сребърният верижен пояс не е твърдо бижу, а разхлабена верига с кука, която може да се регулира според талията. Той се носи на обичайно облечен костюм или черна рокля, която се държи на мястото около областта на бедрото.

За да подчертае талията на жените и да извади фигурата си, коланът е категоричен аксесоар и най-доброто качество на колана определено е добра инвестиция. Поддържането на цвят и текстура на сребърните катарами от години е много важен момент, който трябва да се вземе под внимание. С помощта на сребърен полиращ агент и покриване на ключалката с кърпа, за да се предотврати окисляването на истинското сребро, което помага да се запази сребърната текстура.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Признанието на Стенли Кубрик за кацането на Луната! Къде е Марс След това ще попитате всичко! Скрити (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send