Красота и мода

Как да правим пиърсинг на ноктите у дома?

Pin
Send
Share
Send


През последните години изкуството на ноктите е имало огромна форма. Трябва да сте срещнали много вариации в изкуството за нокти. Много известна форма на декориране на ноктите заедно с нокътните изкуства е спортната употреба на бижута за нокти чрез пиърсинг на ноктите. Пиърсингът на ноктите е станал доста често срещан в наши дни. Можете да изпробвате пиърсинга на ноктите в уюта на Вашия дом, като следвате няколко прости стъпки.

Все пак помнете, че ако ноктите ви са крехки или не достатъчно дълги, трябва да избягвате пиърсинга на ноктите. Хрупкавите нокти не са добри кандидати за пиърсинг на ноктите. Това само ще направи ноктите ви по-слаби. Също така винаги трябва да избягвате да носите прекалено тежки бижута на ноктите, защото това ще окаже силен натиск върху корените на ноктите и ще ги направи склонни към отчупване или внезапно счупване. След парти или вечер, не забравяйте да махнете ноктите. Може случайно да откъснете определена част от ноктите си, ако вашите бижута за нокти се залепят за дрехите ви. Така че винаги бъдете внимателни, когато носите бижута за нокти.

Пиърсинг на пилинг в дома стъпка по стъпка:

Нека сега да видим колко лесно можете да направите професионален пиърсинг с 9 прости стъпки:

Необходими неща:

1. Пробиване на нокти - това е ръчна тренировка, за която говорим тук. Има електрически или задвижвани от батерии тренировки, но за нормален пиърсинг на ноктите няма да изисквате такива.
2. Основа за укрепване на основата / ноктите
3. Лак за нокти
4. Покритие
5. Буфер за нокти

Стъпка 1: Започнете с чиста, без боя и полирана повърхност на ноктите. Уверете се, че ноктите ви нямат никаква основа или някакъв вид покритие на цвета. Това трябва да се направи за предпочитане след подходящ маникюр.

Стъпка 2: Специално оборудване, наречено пистолет за пробиване на нокти, се предлага на магазините за изкуство за нокти, които се използват от професионалисти за пробиване на ноктите. Можете да закупите и това оборудване онлайн. Разбира се, дори и да не сте професионалист, все още можете да следвате нашия пост и да направите пиърсинг на пирон точно в дома ви с пистолет за пирони.

Стъпка 3: Докато правите пиърсинг на ноктите, уверете се, че не прилагате прекалено голям натиск. Можете да пробиете кожата на пръста си. Бъдете внимателни със сонда. Това е погрешна концепция, че трябва да приложите твърде голям натиск.

Стъпка 4: Започнете бавно да завъртате сондата наляво и надясно, като поставите малко натиск върху нокътя от другата страна. Винаги правете пиърсинг на ноктите от вътрешната или от другата страна на ноктите.

Стъпка 5: Продължете да въртите свредлото от двете страни, докато не създадете дупка в ноктите си. Уверете се, че сондата преминава изцяло вътре и отвън.

Стъпка 6:

Вземете буфер и изгладете страните на нокътя. Бъдете около така създадената дупка.

Стъпка 7:

Поставете основата или укрепителя на ноктите. Това ще предотврати създаването на нокът и пиърсинга от износване или отчупване.

Стъпка 8: Поставете любимия си лак за нокти или създайте изкуство за нокти, което сте планирали. Използвайте горен слой, за да запечатате ноктите или лака за нокти за блясък и защита.

Стъпка 9: Накрая вземете парче бижута за изкуство и го сложете през създадената дупка. Натиснете пръстена на ноктите, за да го затегнете.

Можете да нанесете повече от един пръстен за нокти в дупката, както направих аз. Това очевидно ще зависи от това колко голяма е вашата пробита дупка. Опитайте се да не правите ноктите прекалено тежки с бижута за нокти.

Сега можете лесно да спортувате с ноктите си с гореспоменатите стъпки. Надявам се да ви хареса нашата статия и ще изпробвате пиърсинг. Оставете коментари по-долу.

Виж повече: Прости и лесни дизайни за нокти

Източник на изображения: 1, 3, 7

Гледай видеото: Направи си сам: Обеци (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send