Татуировки

Топ 9 дизайни и изображения за татуиране на коса

Pin
Send
Share
Send


Тези хора са склонни да получават татуировка на почти всяка позиция на тялото си. Нарастващата тенденция е на дизайн на главата или косата, които се правят, като ви правят бръснене на част от косата и след това мастилото се прави на тази позиция. Можете също така лесно да ги покриете и да държите косата си надолу или да расте толкова дълго, че да я покриете. Можете също така да запазите тази позиция без каквато и да е форма на косата, така че да можете да го покажете на хората. Също така трябва да се помни, че това е нещо, което трябва да вземеш от съвета на твоя художник.

Те трябва да се извършват и под ръководството и съветите на професионалистите, които ще направят това за вас. Също така отстраняването с лазери от тях може да бъде трудно нещо. Вие също трябва да получите дизайн в размер, който е удобен за вас за спорт, а също и моделът може да бъде направен по поръчка, цветовете трябва да се използват съответно и това, което сте удобни за носене. Също така трябва да внимавате за размера на дизайна. Ако искате да бъде малък, можете лесно да го спортувате, но няма да бъде много видим и ако е много голям, може да имате трудности да го скриете с косата си. Ето защо тези съображения трябва да са налице, когато искате да получите дизайн, който да ви се набие на главата.

Най-добри дизайни и картини за татуиране на коса:

По-долу са изброени най-добрите 9 вида коса татуировка дизайни и изображения, които можете да направите на главата си. Вие определено трябва да направите това и да изпробвате тези.

1. Дизайн на масонски татуировки на косата:

Масонските татуировки са доста популярни в наши дни. Това е масонският дизайн „Seeing Eye”, който е направен по главата. Те трябва да бъдат направени по поръчка. Можете също така да ги разширите и ако искате, можете да използвате други цветове и също така да направите шаблона по поръчка. Те трябва да се правят от професионални художници и можете също така да персонализирате размера им. Това е един от популярните татуировки за коса за момичета.

2. Дизайн на татуиране на косата на Полинезия:

Има много племена от Полинезия, чиито хора обичат да подправят цялото си тяло с различни древни модели като горния образ. Също така можете да направите подобни модели, ако искате да ги направите по цялото си тяло и главата.

3. Малки татуировки за коса:

Ако искате малък дизайн в областта на тила, тогава можете да изпробвате татуировка като тази. Това може да се направи в египетски или племенни формати.

4. Дизайн на татуировки за коса на маори и геометричен формат:

Това е дизайн на маори и геометричен формат, който е направен в областта на тила и главата. Можете също така да направите нещо подобно. Това е един от най-добрите дизайни за коса татуировка за мъже.

Виж повече: Татуировки за нокти

5. Дизайни на косата с розови мотиви:

Ако искате декоративни татуировки на косата, тогава можете да опитате флорални и други рози модели като този.

6. Дизайн на хоризонтална татуировка за коса на шрифт:

Понякога хората харесват и хоризонтална татуировка на шрифта на челото. Можете също така да направите нещо подобно. Това е популярната татуировка за коса за момчета.

Виж повече:Татуиран език

7. Дизайн на татуировките за костни риби:

Това е татуировка от костна риба, която е направена от страната на косата. Можете също да опитате да получите нещо артистично като това, ако се чувствате комфортно в тези модели. Това е един от най-добрите дизайни на татуировки за жени.

8. Дизайн на дръзки модели на косата:

Ако искате дръзки модели на челото, а също и над косата, то това може да бъде нещо, което можете да персонализирате, за да отговарят на вашия вкус и цветовете могат да бъдат съответно направени.

Виж повече:Дизайн на татуировки за лице

9. Творчески дизайн за коса:

Това е една много креативна татуировка за коса, която можете да правите на главата си. Можете също така да направите тези в плът тон или можете да направите това с други флорални щампи и да използвате цветни мастила.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9.

Гледай видеото: Week 9 (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send