Татуировки

15 Най-добри дизайни на гейша татуировка с изображения

Pin
Send
Share
Send


Татуировките са нахлули във всеки друг аспект от живота - от часовници до цветя, от сови до коне, от портрети до цитати, треската на татуировките в съвременните дни - е превъзхождала многото ново поколение. Предстоящите поколения виждат пълноценна татуировка като бизнес, източник на развлечения и изкуство и докато този развиващ се форум използва своето изкуство от основните ключови елементи. Татуировката, дори и най-простата от тях, вижда дълбоко вътрешно значение за някои, докато за други това е чист източник на забавление. Гейшите се дефинират като традиционни професионални артисти от японски произход и ето някои от най-добрите татуировки с гейша или гейша.

Удивителни дизайни на татуировки с гейша със значения:

Някои от най-екзотичните колекции от хипнотизиращата красота на гейша, която наистина представлява образната красота на японската култура. Ето списък на най-красивите гейши татуировки с изображения и значения за мъже и жени.

1. Гейша сред природата татуировка дизайн: t

Дизайнът на гейша татуировка за мъже по-горе е напълно адаптивна с комбинация от множество елементи и нюанси, които се смесват страхотно. Обичайната гейша татуировка под нея изглежда необичайна, когато се носи от мъж, като се има предвид многостранния характер на конфигурацията, при която маркировката на гейшите изглежда изцяло ангажирана с прекрасния облекло и косата с цял стил. Начинът, по който оттенъците са били използвани върху очертанията на гейша татуировка, под него изглежда да изглежда абсолютно спираща дъха. Използването на едно оцветяване за всеки компонент прави всеки елемент на татуировката външно подобрен и преобладаващ. Използването на тъмно, червено и зелено прави такава безупречна смес прави цялата татуировка да изглежда много вкусно.

2. Усъвършенствани дизайни на гейша за жени:

Значението на гейша татуировка под него е безупречна артикулация на образовани, изящни гейши със страхотни способности да пленява и въздейства на мъжете. Подстригването и външният вид са съблазън с очите, които са напълно центрирани около оптималния й мъж. Оттенъците, използвани като част от татуировката, изглеждат невероятно и се смесват добре със състава на потребителя. Тази татуировка изглежда зашеметяващо, когато е нарисувана като голяма татуировка, и всеки подготвен татуировчик ще ви позволи да знаете, че огромните татуировки изглеждат избор, когато се наподобяват върху области като бедрата. Бедрата имат всичко, което би могло да бъде необходимо пространство, така че можете да привлечете татуировката всяка конфигурация, която желаете.

Виж повече: Египетски татуировки и знаци

3. Дизайн с етническа гейша татуировка:

Татуировките на гейшите за жени могат да се използват за означаване на полиране и съвършенство в етническите гейши. Всичко, което една дама очакваше да завърши гейша, можеше да бъде образовано от други хора в бизнеса или от дами, които работеха за това да покажат на младите дами как да станат професионална гейша или как да адаптират характеристиките на етническата гейша. Както и да е, независимо от това, че човек трябва да е прекрасен, и нямаше два курса за това. Поради това гейшите са били известни като не изключително прекрасни дами, поради което много хора използват татуировките си, за да символизират великолепието. Стилът също е част от това да бъдеш гейша и човек не може да успее в бизнеса без него, така че можеш да използваш татуировка от гейша, за да демонстрираш своя лак.

4. Изкуственото татуиране на Sober Blue Geisha:

Докато някои гейши са известни със своите танцови умения, някои за красотите си и другите за своята елегантност. Ето една татуировка като гейша, покриваща ребрата на тази жена, където гейшата е вплетена в платформа на елегантност и грация с традиционните й връзки в близост до нея. Придържайки се към чадъра си, тя се усмихва сдържано на наблюдателя, а мекото синьо - знак за спокойствие и спокойствие.

Виж повече: Християнски татуировки

5. Дизайнът на гейша татуировка:

Това е друг гейша татуировка дизайн. Гейшата тук е показана в балончето си, с пълна дължина, благодарение на традиционното си японско кимоно и фен. Синята флора в гърба и ленивата пеперуда добавят богатство към произведенията на изкуството. По отношение на въображението блестящо тяло в човешката структура, не много татуировки могат да контрастират с гейшите. Образ на съвършенство и загадка, обвит в енергичен блестящ кимоно, тя е тънка в сглобяване и носи бяла козметика и тъмна перука или разширения. Той е един от най-добрите дизайни на гейша татуировка за жени.

6. Дизайнът на татуировките с гейши портрет:

За разлика от предишното изкуство на татуировката, тук е изчертана само портретна форма на гейша, където тя в елегантността си се взира внимателно в някого или нещо. Нейните изваяни черти изявяват нейната личност, докато меките цветя и главата го свързват с традиционните й корени. Умелото оцветяване, малките детайли, като костите на яката, допълват красотата на портрета. Този друг красив гейша татуировка дизайн за жени с украса стават.

Виж повече: Ирландски татуировки и знаци

7. Дизайнер на татуировките на гейшата воин:

Докато някои гейши са представени меки и като кукла, тази гейша е малко по-различна от масите. Тя гледа на силния си войн. Косата й, нарязана отпред, е избутана в традиционна прическа, когато тя разбива кимоно на фона на цветя. Взимането на поглед към нивото на подготовка на японските гейши да бъде от значение, за да се даде организация и забавление на мъжете, очевидно може да се види от татуировката на гейшите, които очертават истинското съвършенство, което младата дама излага и напредва в обличането и скъпоценните камъни, засилено. Относно гейша татуировка като в очертанията на татуировката отдолу, за да бъдете сигурни, че изложбата е отлична и изискана в характера на ползвателя.

8. Танцуващ атрактивен дизайн на гейша:

Гейша татуировка дизайн означава по-горе изглежда много богат с стрийминг ансамбъл и ботанически контур на косата. Контурът се вписва безупречно на гърба на тялото, като гримът на лицето и накитите се смесват превъзходно добре. Движението на хода прави цялата конфигурация изглеждаща зашеметяваща. Гейша татуировки идват в различни размери и стилове и има значителен брой, че татуировките могат да разгледат. Част от елементите, които вдъхновяват паметта на японските гейши, са тъмната перука с украшения, порцелановото лице и прекрасното кимоно, което прави гейша въздух от пъзел. Гейшите са известни със своите страхотни склонности, така че тази татуировка се опитва да постигне това. Независимо от факта, че татуировката е статична картина, тя може да бъде привлечена по начин, който ще имитира движеща се позиция, така че ще бъде ясно посланието в картината, просто като се погледне.

9. Червено в похот гейша татуировка дизайн: t

Гейшите са известни със своята красота и тук е една в срамежливата й поза, гледайки надолу, докато нейното японско облекло се изяснява чрез детайлни творби. Цветната на върха на главата й придава ревност към картината. Това е отличен сред най-възхитителните очертания на гейша татуировка, която е много напоена с безупречна смес за засенчване, за да работи с нея. Като марка с повечето татуировки от гейша, косата е отлично завършена с съединяването на цъфтежите и дървото, което я прави напълно завладяваща. Можете да спортувате този вид гейши татуировки, които ще предизвикат внимание от други.

10. Гейша, представяща дизайн за женственост:

Гейшите са всъщност прекрасни дами, които са възпроизведени и подготвени по специалността на съблазняване на всички мъже. Това естествено не беше ограничено само до задоволяването им в леглото, а по-скоро като идеалния изпълнител или приятел, независимо от факта, че на непостоянна предпоставка. От гейшите се изискваше да бъдат наоколо подготвени, богати, способни да пеят и да се движат, да са добре осведомени в дискусиите и да поддържат способността да бъдат големи членове на публиката. По принцип те са били готови да бъдат идеалният партньор, но тяхната известност е лишила статута им - тъй като те са били споделени награди, редовно им е забранено да се омъжват. Обичайната татуировка за гейша за жените на снимката показва очарователния и очарователен поглед, с който гейшите изкушават мъжете с нейната впечатляваща. Структурата на гейша татуировката изглежда възхитителна с цялото тяло, обезпечено с прекрасна естетическа работа. Използваните нюанси също се смесват добре с телесния състав на носещия. Това е един от най-популярните гейши татуировки за мъже.

11. Дизайн на татуировки с аниме гейша:

Тук в тази татуировка гейшата има фин комичен поглед в нея. Гейшите са известни със своята красота и умения и тази гейша не е по-различна. Нейната красота е преодоляна от традиционната японска прическа с фини сложни детайли в перлено бяло, което привлича очите мигновено. Дори фонът има лека дървена текстура, която извежда гейша на преден план. Това е една от красивите татуировки на гейша за жени.

12. Дизайнът на татуировките на срамежливата гейша:

Гейшите са традиционни японски женски артисти, известни със своята красота и умения, когато става дума за пеене на песни и танци. Като изобразява една и съща богата японска култура, в татуировката на предмишницата се вижда гейша, покриваща половината от лицето й с традиционните японски фенове на ръката, докато на фона се показва дълбок флорален модел. Минималните детайли от косата до очите са изпълнени много прецизно.

13. Монохромният дизайн на гейша татуировка:

Тук красотата се крие не в живите детайли, а в моделите и позициите на гейшите, които ни предлагат. Монохромната традиционна красота е показана в традиционното си облекло с главата си, сгласена в срамежлив начин, тънко гледащ към вас. Това е още един дизайн на гейша татуировка, която е подходяща за татуировка на предната ръка или крака.

Танцуващият дизайн на танцуващата черна гейша на гърба:

Ето една гейша, уловена в умението си, докато танцува в слава с кимоно и реквизит. Начинът, по който тялото й се движи в това изкуство, изобразява елегантност. С дишането вземане на подробности направени на традиционните елементи, тази гейша е прекрасна татуировка идея за голи гърба татуировка.

15. Дизайн с ръчна гейша татуировка:

Японските конвенционални очертания за татуировка на гейша показват колко сложни са били гейшите млади дами, но тяхното заблудено мнение е, че младите дами се използват за сексуални приключения. Младите дами са открити и подготвени в своите способности, а не като курви. Японските очертания на татуировката на гейша отдолу изглежда готино на бедрата на жените, а ползвателят безпогрешно се отнася до значението на татуировката.

Като татуировка, гейша се носи от мъже и дами. Смята се, че това е образ на японското общество и в западните общества, това е образ на интригуващо без усилие и перфектно великолепие. Като цяло е изключително красива и непредсказуемо очертана. За да уловите действителното си съвършенство, наистина се нуждаете от опитен майстор, за да сте сигурни, че ще направите Вашия преглед и заявка, която ще видите в портфолиото на занаятчия.

Източник на изображения: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send