Прически

Топ 9 Pixie прически за кръгли лица

Pin
Send
Share
Send


Пикси е най-сладката къса прическа някога. Той изобразява вашата забавна и млада природа. Тя не се нуждае от много поддръжка и може лесно да бъде оформена. Има много начини да се създаде пикси. Но едно нещо е често срещано във всички тях, т.е. всички стилове ще ви направят да изглеждате прекрасни. Жените с кръгли лица също могат да носят пикси. Ако имате кръгло лице тогава трябва да проверите списъка по-долу за най-добрите pixie прически точно сега.

Най-добри и красиви прически Pixie за кръгли лица:

1. Лов елф:

Това е най-възхитителната прическа pixie в този момент. Тук косата изглежда много чиста и разкрива лицето ви широко отворено. Жените със сладки лица могат да спортуват лесно този разрез. Тук част от косата пада върху челото и частично я покрива. Можете да носите този вид почти навсякъде.

2. Пикси със малките чушки:

В този конкретен вид косата е изключително къса отпред. Тя ще разкрие лицето и челото ви. Можете да впечатлите други с чистия си поглед на лицето и главата, пълна със сладка къса коса. Ако имате кръгло лице и искате много къса коса, тогава преди да опитате нещо друго, трябва да отидете за този вид.

3. Сладка блондинка Pixie:

Жените с руса коса могат да спортуват този вид без много проблеми. Косата е асиметрично разделена и обемната част на косата придобива формата на ресни и покрива челото. Тази прическа ще изглежда много очарователна с рокля за парти.

4. Мокри Pixie:

Имате нужда от спрей за този вид. Този уникален pixie изглежда много елегантен на кръгли лица. След като изрежете косата по този начин, всичко, което трябва да направите, е да използвате гел за оформяне на коса или спрей или восък върху косата, за да поддържате мокрия вид. След това използвайте пръстите си, за да регулирате късата коса и да я придадете на желания, изискан вид, който винаги сте искали.

5. Messy Pixie:

Този рошав вид е бил излаган от много известни личности през годините. В тази прическа средната част на косата е объркана. Можете да направите това само с помощта на ръцете си. Но предната част покрива челото по лепило. Нуждаете се от подходящ стилизиращ гел, който ще придаде на косата ви твърдо придържане.

Виж повече: Прически за кръгли лица над 50

6. Punk Pixie:

Пикси е взел революционна промяна и сега е взел този невероятен пънк поглед. Няма специфичен стил по отношение на Punk pixie. Можете да го оформите според предпочитанията си. На изображението под косата се докосва нивото на веждите и се крият ушите. Тази прическа изглежда доста впечатляваща при младите момичета.

7. Pixie With Bangs:

Този пикси е малко по-дълъг от предишните. Тук предната част на косата предпазва челото от публично излагане и прави тази прическа като прическа. Прическата изглежда много елегантна и към нея е прикрепен старинен стил.

Виж повече: Прически с овална форма

8. Закръглено Pixie:

Тази прическа ще оформя кръговото ви лице по възможно най-добрия начин. Лицето ти ще изглежда по-красиво с тази прическа. Косата не лежи върху челото и ви позволява да впечатлите хората с нашата красота на лицето.

9. Единство на формата и съдържанието:

Прическата е много популярна в днешно време, тъй като тя е sported от никой друг, отколкото Майли Сайръс. Това е абсолютна красота, която ще отразява вашата предизвикателна природа. Дължината и цветът на косата могат лесно да се разширят.

Виж повече: Слоеста прическа за кръгли лица

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send