Красота и мода

9 Модерен дизайн на блузата в гърба и отпред

Pin
Send
Share
Send


Модели на блузата на врата са влажни и почти износени от всички жени. Благодарността на модела на блузата на врата е подходяща за всички видове сари блуза. Уникална и любима през цялото време вълк подхожда на всяка дама. Тънките дамски тоалети на жените плюс размер могат да изглеждат красиви и атрактивни с бод в блузата на U гърлото. Има широки модели на шията U до дълбоко U-образна до висока блуза врата дизайни най-вече се считат за разнообразие в блузи U гърлото.

Най-новите дизайни на блузата на U-образния сак:

Ето списък на 9-те най-добри дизайна на блузи с u-образна форма на шията.

1. Отлична блуза:

Aishwarya Rai Bachhan елегантно блести със златисто-жълто сари с блуза с вдлъбнатина. Сари-блузата изглежда красива дори в една цветова комбинация в тази епоха на тенденция, където противоположностите са в голяма степен предпочитани.

2. Блуза с висока U-образна шийка:

Две сенчести сари могат да получат блуза с изключително дизайн. Блузата с половин ръкав, зашита с шам-фризето с вратна шейна, изглежда динамична и елегантна с богатата сари. Не толкова дълбокото гърло на гърба и отпред може да изглежда страхотно за вашата превръзка.

3. Дизайнерска блуза с половин ръкав:

Блузи с шията, украсени с красиви произведения на изкуството, ви дават великолепен вид. Възхитителното нещо в декорацията на врата на блузата е, че трябва да се вижда дори от разстояние. Дръзък дизайн на кръгли петна или огледала на линията на шията на U-образната блуза изглежда чудесно.

4. Къса блуза с детайл U-образно деколте:

Широка блуза с шийка U изглежда невероятно с дизайнерски сари. Широчината на шията на блузата може да бъде от точната лента на рамото до дълбочината, висока от разцепването до раменната лента на шията. Дългият ръкав изглежда динамичен с модела.

Виж повече: Дизайнът на блузата на гърлото

5. Цветна блуза:

Флоралните блузи за печат изглеждат готино дори и в редовните сари, които се носят ежедневно. Дизайнерски и уникален облик може да бъде приложен към ежедневната ви превръзка с микс и дизайн на вашите сари и блуза. Отпечатан флорален блуз U шева изглежда невероятно с който и да е от вашите сари, който има всякакъв цвят, който съответства на флоралния печат във вашата блуза.

6. Кадифена блуза с врата:

Една блуза с гърба U е една от най-често срещаните, но елегантни стилове на зашиване на Вашите дизайнерски блузи. Някои дизайнерски блузи имат бродирано произведение, което дава U форма на гърба или отпред. Такива блузи дават невероятен дизайнерски облик на вашия сари.

Виж повече: Дизайнът на блузата за широки рамене

7. Блуза с гърба:

Обратната блуза може да бъде направена по-невероятна с красива петна или работа с бродерия. Великолепната работа на мото / перла изглежда фантастично на границите на блузата. Подобен дизайнерски сари облекчава външния ви вид.

8. Черната Зардоши работи върху блузата U Neck:

Една дълбока блуза с гърба на врата в черен цвят със сигурност силно осветява вашето облекло. Черна блуза със златисто зардоши на границата на U-образната украса изглежда прекрасна. Обикновена обикновена сари червена или дори черна може да изглежда страхотно за вашата партия.

Виж повече: Дизайн на блуза с врата за врата

9. Блуза с бродирани копринени блузи:

Една уникална и дизайнерска блуза е блуза с копринена блуза с шарка с блуза с врат с щампована или бродерия. Работата върху блузата е подходяща за цветен сари и също така придава вид на облеклото.

Жените с хладно облекло могат да придадат секси вид на нейната сари-блуза с дълбока блуза, която леко се задълбочава до разцепването. Докато можете дори да получите дълбоки блузи U гърло на гърба, което дава отворен дизайн на вашата превръзка. Saree draping е изкуство да изглеждате великолепно с леки промени в начина на обличане. Обикновена блуза с шийка U може да ви даде и динамичен зашеметяващ вид.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Запази

Гледай видеото: DIY Clothes Life Hacks - 10 DIY Ideas (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send