Опаковка за лице

9 Най-добрите марки за избелване на кожата в Индия

Pin
Send
Share
Send


Лицеви комплекти са широко използвани от мъже и жени, тези дни, за да се отървете от прах и замърсяване, които увреждат кожата. Това е засегнало лицето до голяма степен, оставяйки го с прах и тъпота. Комплектът за избелване на кожата е широко използван за получаване на мигновено сияние заедно с правилния масаж на лицето.

Най-добрите продукти за избелване на кожата за лице в Индия:

Ето някои от най-предпочитания комплект за избелване на лицето според текстурата на кожата,

1. Комплект за лице за Instant Glow от VLCC:

Този комплект за избелване на лицето VLCC е насочен към скучната част на кожата. Той придава меко сияние на лицето, което има качества като подхранване, подмладяване, честност и т.н., което придава перфектно светеща кожа. Вълкът за избелване на кожата на лицето идва с пет вида продукти, гел, масажен крем, блясък и серум.

Цена: INR 530

2. Билков комплект за лице от Lotus:

Този комплект за избелване на кожата Lotus се избира от хората, които търсят нещо, свързано с пигментацията. Той е направен от овесена каша, кисело мляко и много растителни съставки, които помагат за защита срещу пигментация и UV лъчи.

Цена: INR 176

3. Избелващ и изсветляващ комплект за лице по аромат:

Този импровизиран арома-избелващ комплект за лице идва със съставки като алое вера, зеленчукова корица, бял нектар и крем аха бери, както и много други, които не само ви осигуряват светеща кожа, но и ви придават хидратиране

Цена: INR 1270

4. Избелващ комплект за лице O3 Plus:

Този O3 кожен избелващ комплект за лице идва за всеки тип кожа. Комплектът се използва в три различни момента. На сутринта се използва избелваща почистваща пяна с тоник, нощем пяната се използва със серума, а масажният крем и маска се използват седмично за блестящо, чисто лице в бюджета.

Цена: INR 4370

5. Избелване на кожата на лицето:

Това е най-добрият комплект за избелване на лицето, който може да се приготви у дома. Изработена от захар, лимонов сок и мед, тази смес се използва равномерно за справяне с ексфолиацията. Всичко, от което се нуждаете, е да смесите продуктите и да го изтъркате.

6. Комплект за лице за стареене:

Подходящ за всякакъв вид кожа, това е най-добрият комплект за избелване на кожата за справяне със стареенето от Banjara. Комплектът се използва чрез масажиране на трите крема и гел по лицето и накрая се използва маска.

Цена: Цената на комплекта е около Rs. 225.

Виж повече: VLCC Face Packs В Индия

7. Комплект за лице за избелване на мазна кожа:

Jooves е дал невероятен комплект за избелване на лицето за мазна кожа, който се състои от тонер, почистващ препарат, гел и глинена опаковка и крем за честност. Направен от естествени съставки, комплектът дълбоко почиства кожата ви и контролира допълнително масло върху лицето ви.

Цена: Комплектът се предлага в магазина за INR 190.

8. Комплект за лице за дълготраен блясък:

Природите са давали най-добрия комплект за избелване на лицето за мазна кожа. Комплектът се използва и за редовна цел, за дълбоко почистване на кожата и порите за дълготраен блясък.

Цена: Комплектът се предлага с 6 лицеви стъпки само на INR 530.

Виж повече: Най-добри пакети за Lotus Face

9. Комплект за лице с вино като същност за избелване:

Стабилен комплект за лице ви дава всички положителни ефекти, които една чаша вино би дала на кожата ви. Това е комплект за облекчаване на кожата за всички типове кожа, който се занимава с тъмни петна, лунички и подобрява кожата, като я затяга.

Цена: Предлага се в INR 540.

Докато търсите най-добрия комплект за лице за облекчаване на кожата, уверете се, че разглеждате съставките на комплекта, за да избегнете всякакви негативни ефекти. Почти всички комплекти имат подобна стъпка. Всяка нужда от крем или гел от лицевия комплект за избелване на лицето се масажира в кръгови движения за 5-12 минути и накрая се прилага маска за лице, за да се получи този безупречен вид.

Виж повече: O3 комплект за лице за стягане на кожата

Гледай видеото: PROPAGANDA. FULL ENGLISH VERSION 2012 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send